Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • blanitko

Re: Re: film

no jako nezajímám. stmívání jsem viděla nedávno a pak mě sestra řekla že je i druhej díl tak se jen ptám
  • hougerka.edward

Re: Re: Příjezd Roba a Ashley

Děvče polib mi řiť.....s takowýmhle kecem že Praha je nej.....zácpu tam máš každou chvilu......a já nemám prachy jenom na to abych je utrácela za hadříky obchodech......prostě peníze slouží i k užitečnějším věcem...zamysli se nad tím prosím! *13*
  • teriiisek.15

Re: Příjezd Roba a Ashley

a kdy a kam prijedou?
  • klapulinka

blog

ahojte mám blog o Twilight, tak se když tak koukněte *4*
    http://www.klapulinka.blog.cz/
  • a kam?

A DO JAKÝHO KINA MAJ PŘIJECT?
  • Re: oh můj bože

no tomuhle absolutně nevěřím. Proč by měli přijít právě do Česka, vždyť se tu film ani z malé části nenatáčel a nejsme zas tak velcí a důležití, jako Německo. Být váma, tak se vůbec neraduju, protože to je jen výmysl českých fanoušků. Tohle se nikdy nepotvrdí!
  • andris72

stmívání..

já sem vydela v ang. i v čestine a zdá se mi to dobrý oboje...a v ty cestine me ty hlasy sedej.. jinas uz se mocka tesim na novej mesic... knížka se suprova, tak doufam ze se jim podari i ten filmik *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Příjezd Roba a Ashley

a tvoje chyba že bydlíš v takový pr...Praha je stokrát lepší tolik obchodáků v Brně nenajdeš.

víš ona je takový pravidlo že se vždicky jezdí do hlavního města. Já to znám.

ahojky.. prosimtě mohlaa by jsi mi na mail poslat kdy do té Prahy přijedou??? díky moc prosimtě mohla by jsi mi pls. odpovědět.....
  • Re: Re: Re: oh můj bože

Ahojky napiš mi na mejla zdroj..Mireckaxxx@seznam.cz
  • hougerka.edward

Příjezd Roba a Ashley

Jako to je fagt jistý že oba přijedou???a do Prahy???Jako jestli jo tak to není féér.....proč musíjou všeci jet jenom do Prahy.....jako co si myslíjou že je to hlavní město a že je nejkrásnější????To není pravda Praha je hnus nesnáším Prahu....proč by taky jednou nemohly jet třebas do Brna Brno je cool a lepší jak Praha......jako když se ten blb bojí fanynek tak proč jede do Prahy??? *7* Dyť jich tam bude jak nasranej a zalehnou ho fúrie xDDDDjá je nechápu....DO HAJZLU!!!!! *10* *13*
  • alficka

Re: Re: film

no to snad ne ja se na to taky tesim jako blaze po tom stmivani tyjo...no to nevydrzim *8*
  • kikines

ajojda

Ahojky, prosím podívejte se na náš blog http://www.kristenstewart1527.blog. cz/ máme tam novou bleskovku anketky atd.. tak se kdyžtak jukněte .
  • Re: oh můj bože

Cožééé? kdy a kde? omg...to je věc..:)
  • Re: film

Proboha...ty se asi moc a twilight sagu nezajímas co?? New moon se teprv natáčí....a vyjde v americe 20.11. 2009...,.je to vsude napsany... *15*
  • blanitko

film

prosím vás už ten film vyšel nebo dal by se už někde stahnout. strašně ráda bych ho viděla...
  • luida

Re: Re: Knížky

rozbřesk už vyšel
  • luida

Re: oh můj bože

Ashley???????, Jaká???????????
  • lidus5

praha

Ahojte, psala jsem mejl do palacecinemas, a prý o příjezdu Roba nic nevědí, že se mám obrátit na distributory filmu... Ví někdo mejl na distributory? *3* Kdyžtak jim napište a zeptejte se, někdo....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit