Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: ....

jdi na uloz.to a do vyhledavani zadej rozbřesk a mělo by se ti to najit já už jsem to četla-to dítě je fakt Edwarda ale ten konec je fakt smutny-všichni zemřou-jdou si pro ně Volturiovi *9*
  • veronnyka

Re: Re: Re: Stmívání

český dabing je fakt na prd ale strašně se mi líbilo a upa jsem nemohla ze stenu který vydal Jacob když ho Bella bouchla při otvírání dveří od toho jejího "náklaďáčku" *1* *1* to byl mazec xDDDD
  • peldiklucik

Re: Re: Kristen Stewart

ahojky, ty novináři jsou schopní napsat cokoliv ale jestli je doopravdy těhotná tak jí to moc přeju *4*
  • ....

Ještě bych měla dotaz ohledně 4. dílu..prosím napište mi e-mail..Bude to dítě které bude bella čekat edwardovo? A jaký bude mít renesme vztah k jacobovy??? A ještě mi napište pls děj tohoto dílu...budu vám vděčná...Jo a nevíte Kde bych to našla online?::Myslím obsah knihy......Já jsem ted koukala do počítače že si pudu číst a sestra mi to smazala....Budu vá vděčná....Můj e-mail..Mireckaxxx@seznam.cz *7*
  • Rozbřesek-Kniha

Ahojky lidičky...Měla bych na vás dotaz...Kdo četl tuto knihu??Mám ji ztaženou z netu a zajímalo by mě proč je to kniha 1. a kniha 2......????Vysvětlil by mi to někdo??Pls kdyžtak spíše napište na můj e-mail Mireckaxxx@seznam.cz *7*
  • Re: Re: Re: 4 díl

nwm někdo řiká že jo někdo že ne tak doufám že jo.. *10*
  • andreinka

Re: Re: Re: Stmívání

jjj přesně
  • andreinka

Re: Kristen Stewart

já sem četla v nějakým článku na netu,že je to blbost a že není těhotná a prej si z tomu v soukromí směje
  • andreinka

Re: Re: Uvažujme reálně a nebuďme pak případně zklamaní

jj to je pravda *9*
  • andreinka

Re: Re: 4 díl

Jaktože ho nenatočej?
    To je na draka =( *9*
  • Re: Kristen Stewart

Ahojky no já jí to přeju... *14*
  • Re: 4 díl

Ahojky no tak jestli myslíš film tak ten ještě není dotočenej a premiéra bude nejdřív tak za rok a něco....A jestli myslíš knihu tak napiš na můj email Mireckaxxx@seznam.cz a já ti to pošlu.... Oni tu 4. nechtějí natočit..... *9* Ale možná, že ji natočejí nwm...Někdo řiká že ano někdo zase že ne... *9*
  • hougerka.edward

Re: 4 díl

To jako myslíš film?????Nebo jako co???Jestli myslíš odkaz na stáhnutí 4.Stmívání tedy Rozbřesku...tak ti můžu jenom říct že ten ještě není natočenej xDDD a ještě dlouhou dobu nebude *1* *8* *15*
  • 4 díl

Ahojky lidičky, nemohli by jste mi někdo poslat nějaký odkat, kde se dá stáhnout 4 díl stmívání??? (zuzik.kubi@seznam.cz)
    Moc krát děkuji. *3*
  • pismule

no tak co je to sváma

Ahoj lidi váte já hozně miluju celou sérii stmívání a tak bych vás ráda poprosila... ty co se etě nepřidali *7* do fanklubu New Moon(Nový Měsíc) tak se tam plsky přidejte jo lidičky???? mofinky wás prosím *4*
  • meluzina

Re: Uvažujme reálně a nebuďme pak případně zklamaní

je to fakt co by tady dělali nemají to američane lepší vidí je furt a my abysme se spokojili jen s fotkama *14* meluzina
  • meluzina

Re: Re: stmívání..

priklanim se k nazoru,ze dabovat něco tak suproveho je pěkná hnusárna *13* sice anglicky neumím,ale tytulky stačí. jinak jsem hodně zvědavá jak natočily 2 knihy jsou suprové už aby to pustily *14*
  • peldiklucik

Re: Uvažujme reálně a nebuďme pak případně zklamaní

máš pravdu...proč by se trmáceli zrovna do týhle republiky *7*
  • Uvažujme reálně a nebuďme pak případně zklamaní

Já bych to spíše brala více reálně. Co se tak vyjádřili určití lidé na filmovém festivalu v KV, tak tyto hvězdy do ČR nepřiletí na 100% dřív, než se dotočí poslední díl slavné ságy. Nehledě na to, že díky stoupající popularitě jsou žádáni ve více a více filmech.
    Je proto vcelku logické,že nebudou vážit cestu do tak bezvýznamné země jako je Česká republika, protože, co by z toho měli? :) Pochybuji, že jim můžeme ať už ze strany honoráře nebo fanoušků nabídnout víc než taková sama Amerika.
  • Re: Re: Re: Re: Re: Příjezd Roba a Ashley

Jenže Praha je Praha.Kdyby měli jet do Brna tak by mohli jet do každého koliv města ČR.Proč nepřijedou do Chomutova,co?:D:D:D:D.....
    Ne.Pros tě Brno je sice 2.největší město,ale musíte brát v úvahu,že není hlavní.
    +Odkuď víte,že přijedou?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit