-
Re: Re: Re: Stmívání
Jo a taky jsem si všimla jak ta holka, co dabuje Alici, tak dabuje potom ještě Viktorii, akorát že má hrubší hlas a pak dabuje Bellu na tom videu, když byla malá. *1* Bych teda řekla, že je to ta samá osoba -
Re: Re: Re: Re: ....
tj mě se to ani číst nechce když to není dopsané...Pak jak se znám budu akorát nervózní jak to bude pokračovat.... *1* -
Re: jůůů
jj, souhlasim *3* ..taky se nehorázně těšim *5* .... -
Re: Re: Re: Re: Taylor je nej z twilight(podle mě)
U nás to má premiéru 26. listopadu nebo tak nějak. V lednu to má premiéru v Německu, protože tam budou čekat na dabing :D -
Re: Kristen Stewart
To, že je Kristen těhotná, odvodili od toho, že měla trochu "špek" na břiše, jenomže to byla fotka z natáčení filmu the Runaways, kde Kristen nosí obtáhlé kožené kalhoty s vysokým pasem, takže je naprosto normální, že se jí břicho trochu "srolovalo" a vypadá to, že má těhotenské bříško Ani nevěřím tomu, že Kristen chodí s Robem. Natož že je těhotná *1* *1* -
Re: Re: Re: ....
Jak se to vezme pokračování - psala Midnight Sun, ale není to volné pokračování Breaking Dawn, ale Twilight očima Edwarda. Napsala asi 12 kapitol, ale nějaký její kamarád to zveřejnil na internetu a ona se naštvala a stopla psaní. Na netu si těch 12 nebo kolik kapitol můžeš přečíst. Já je četla, je to opravdu povedené (stejně jako předchozí knihy). Stephenie to ale prý odmítá dopsat. No.. řekla bych, že to kvůli těm penězům dopíše, protože trucovat jako malá holka se v tomhle případě nevyplatí. Alespoň jí ;D -
Re: Re: Nový měsíc-závěr
no jo, v Bravu.. *1* -
Re: Kniha
tj...je to skvělá sága...čte se to samo..mě to moc baví...už se nemůžu dočkat až půjdu na new moon do kina...jedna holka mi poslala jak na netu našla ukázku a je to souhrn všech dílů krom 3.. je tam jak se budou brát...pak tam je jak je beella těhotná a taky jak porodí... *7* -
jůůů
Já se tak strašně těšim, až na to půjdu do kina. Nemůžu z těch fotek a videí, který jsem zkoukla. Bude to určo bomba a já se nemůžu dočkat *9* -
Kniha
Teďka řtu tu knihu a k závěru jsem se ještě nedostala jsem na straně 318 takže nevím ale vím že na konci bude Bella přemýšlet že se musí stát rychle upírkou jinak ji Volturiovi zabijou ale kdyz se jí stane tak ji budou chtít zabít vlkodlaci takže to mjá těžké holka no *9* -
dadula
Ahojky lidičky mohl by mi někdo prosím poslat děj 3 posledních dílu knihy?Nový Měsíc,Zatmění a Rozbřesk budu vám hrozně vděčná muj mail je D.badrova@seznam.cz -
Re: Nový měsíc-závěr
Tak to nekončí. Potom je tam toho ještě moc. Končí to tak, že Bella s Edvardem jdou do lesa, kde na ně čeká Jackob. Všechno si společně vyříkavaji a nakonec se s ním Bella rozloučí a odchází s Edvardem. -
Re: Re: Nový měsíc-závěr
V tom případě já taky! *8* -
Ahoj, to píšou v Bravu, že tak skončí film.... ale v knize to tak nekončí. No já osobně jsem už na ten film fakt zvědavá.... -
Re: Re: ....
To by mě zajímalo co jsi četla. To je sice pravda, že jdou si pro ně Volturovci, ale dopadlo to dobře. Slyšela jsem, že spisovatelka píše pokračování nevíte nikdo něco o tom? -
To teda nekončí!!! Bella ho přiveze zpátky domů. *8* -
né pokračuje to *13* *14* -
Re: Re: ....
CO??????!!!!!!!!! Děláš si prdel???? *10* -
Ahojky nwm o tom nic ale někdo mi řikal že ne.. -
Nový měsíc-závěr
Ahojte hele já sem někde četla, že Nový měsíc končí někdy u té scény jak Bella najde Edwarda ve Volteře a dál to nepokračuje...nevíte o tom někdo něco? *8* *8*