-
Re: To je nefér ...
Jn..taky mi to přijde..a hlavně už tam nebude tolik edward..teďkomc bude hl. postava Jacob..čur*k jeden *1* -
Re: jj
JJ díly jsou vlastně 4! Stmívání,nový měsíc,rozbřesk a zatmění..jo a slyšel sem že prej chce psát další díly páč je to celkem luxusní jakože *14* -
...
At už na to jdu do kina *9* nekonečná doba tohle .... -
Re: dotaz
proboha, kde si přišla na to, že Robert nechce? už to podepsal *8* tak asi musí ne? co? -
New Sneak Peeks
Ahoooooooooooj *1* mno lidičky....mám na blogu upe nové dva Sneak Peeky s filmu New Moon *1* mno jako je to upe boží heeeeeeeeeej.....je tam ta scéna jak bella spadne z motorky a jacob si sundá tričko mno šak uwidite na www.Christinefly.blog.cz *14* *14* *1* *1* *1* -
dotaz
ahojik lidicky myslite si ze se bude tocit i 4 kdyz edward nechce? -
Re: krása
druhej díl bude v kinech 26.11.2009 a ne 26.7.2009. nějak sis to spletla, pokud si tedy nemluvila o něčem uplně jiném. *7* -
meluzina
zdravím no premiera má byt 11.2009 je to na plakatech tak si myslim,ze to bude pravda. jo nemate nekdo o.s.t na novy mesíc dik *7* *3* *13* -
Re: jj
podle neověřene informace se ma natáčet uz od srpna do rijna *7* nevite jestli uz pustily o.s.t k novemu mesici pokud jo kde ho najdu dik -
Re: ???
Charlie je otec Belly. -
???
Lidi plsky kdo je to ten Charlie myslím jak Jacob zvedne telefon od Edwarda a řekne že Charli je na pohřubu kdo to teda je koho tam hraje *7* *7* *7* *9* -
jj
Lidi víte o tom že bude i třetí díl ?!
jj a viděla sem ukázky na dvojku a na konec je krása *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *1* *1* *1* *3* *3* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: premiera
to já bych je zavraždila ted..prej rob nechce hrát už ve 4 je to pravda? -
Re: Re: Re: Re: proste nej filmík
presne *1* -
Re: Re: Re: Re: premiera
ne toho 26.11 by to uz melo byt stejne jako minuly rok sse stmivanim...ja byc je zavrazdila kdyb to chteli dat pozdejc :D -
krása 2
chyba 26.11.2009 sry -
krása
Tenhle díl si nemůžu nechat ujít první díl je krásnej a na ten druhej se nemůžu dočkat a druhej díl nemá bejt 1.7.2010 ale 26.7.2009to wim přesně *5* *14* *14* *14* *4* *14* -
Re: Re: Re: proste nej filmík
píšou Jacob, ale říkají mu Jaku!!! -
Filmík
Ahojky lidičky...Nevíte jestli v tom filmu bude to jak je v knize jak se Rosalie omlouvala Belle když přiletěli z Itálie??? -
Re: Re: Re: premiera
co až?? *7* vždyt všude píšou 26.11.2009