-
love
No já jsem četla jako první New moon,před 3 lety!!!Když tahle mánie ještě vůbec nebyla a naprosto jsem se do toho zamilovala...Potom jsem tak půl roku čekala na 1.díl,protože byl zabranej už takhle dopředu...A potom mi mamka koupila všechny 3 díly...Potom jsem měla registraci na 4 a hned jak vyšla tak mi ho poslali...Na internetu jsem si přečetla 12 kapitol Midnight sun a doufám že ho dopíše...Prostě,já jsem byla maniak do ságy už dávno před tímhle šílenstvím...Myslim že lidi co viděli jen film a nečetli to se o hodně ochuzujou...Ty emoce,Belliny myšlenky a detaily ve filmu neuvidíte...Doporučuju přečíst,je to hrozně emotivní a srdeční záležitost *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: New Moon
Já taky už aby byl listopad! *14* -
Re: Re: ...
Tak tak, svatá pravda. Když jsem jí viděla ve Válce světů, tak jsem z ní nepochopila. Taková malá holčička ale úplně brutálně tu roli zahrála.Nevím, jestli by to někdo jiný takto dokázal. Myslím, že nám roste Oscarová herečka a budoucnost bude mít určitě nadějnou. Pokud o ni bude ovšem ještě pořád zájem (a já doufám, že ano) i když už nebude malá. A v New Moon jsem na ni opravdu zvědavá. -
New Moon
Nevím, jak Vy lidi, ale je už se nemůžu dočkat, až bude listopad a konečně půjdu do kina na New Moon. Když vidím ty videa na YouTubeu, tak jsem z toho úplně hotová. Bude to asi pěknej mazec... -
Re: Re: týýý jóóóóo
sorry za puntičkaření, ale new moon nenatáčí jiná režisérka, ale jiný režisér. Je to chlap. neber to jako ztrapnění, prosím. jen jsem to uvedla na pravou míru. -
Re: si kráva
Naprosto s tebou souhlasím jest-li se jí náš film nelíbí ať jsem ani neleze pinda jedna a ty je píčovi kecá nikde jinde neser a vypadni. *8* *8* *8* *8* -
Re: týýý jóóóóo
Ahojky jj to se máš já jsem všechny 4 díly četla na kompu a čte se to samo, že? Jinak film bývá vždy jiný a jsem zvědavá jaký bude, protože new moon natáčí jiná režisérka nejž twilight. Jinak se na to těším až na to půjdu do kina....A v jaké části dílu už jsi? *3* -
Re: týýý jóóóóo
*1* *1* film nikdy není stejný,jako jeho předloha,tam bude víc rozdílných věcí.Ta knížka se mi taky líbí, stejně jako všechny díly *3* -
týýý jóóóóo
lidi dnes sem si koupila knížku new moon a je krásná za ndešek sem přečetla 187stran a je to krása a knížka je jiná to ví každej ale ve filmu(ukázkách) je že Edward odrazí Jaspera ale v knize se píše že naradí na edwarda a že se sápe na belu oni ho chytí a odvedou ven ale brání se a sápe se na ní a nic takovýho ve filmu není ale kniha je nádherná nemůžu se od ní odtrhnout *15* *14* *14* *14* *14* -
HP&TWI
Lidi... já mám ráda jak HP tak i Twilight.. když jeste Twilight nebyl moc znamej.. byla jsem blazen do HP.. a pak zase naopak.. ted se u me ale stalo.. ze si rikam ze HP je lepsi už diky tomu že je to vic vypracovanejsi nez Twi. No uvidim po NM *1* -
Re: jste skvělí
hele ten nápad s balíkem je fakt cool... jste skvělí...jo a víte jistě že se bude točit 4ka když ještě není nadabovana ani 2ka a 3ka neni natočená???jen se ptám tak se nezlobte prosím... *14* -
Re: Re: dotaz
jj podepsal... *14* takže to určo bude! *4* -
Re: ...
přesně tak! ...ja už se nemůžu dočkááááááááát *5* ...celou sagu už sem přečetla asi 4x ...a ted už jenom čekam až to bude v kinech xD ...nekonečny čekáni *9* *15* -
Re: jj
a kde pošly mi pls odkaz na mejla...Mireckaxxx@seznam.cz -
Re: Re: Re: ???
no jestli jsi četla knížku tak to tam najdeš.. jestli jo tak je to tam docela pěkně vysvětlené...ale jinak je to supr že? mě se to moc hezky četlo...vlastně samo *1* -
Re: dotaz
Ahojky no nwm ale že rob (edward) nechce nevíš na 100% ne? Nebo jsi s ním mluvila? *1* Já si myslím že noviny toho nakecaj jen aby si to lidi kupovali a oni měli o čem psát...všude píšou něco jinýho..tomuhle nemůžeš věřit...oni ví že tato sága tedkon hodně letí a že když o tom budou psát tak víc utží...No já nwm ale byla by škoda kdyby to nenatočily protože si myslím že ta 4 je napínavá od začátku až do konce...Ta trojka je taky hezká ale nějak moc napínavá není...tento díl se mi z těchto líbil nejhůř...Těším se až bude dopsaná 5 teda jestli bude všude píšou prostě něco jiného.... *3* -
Re: Re: dotaz
myslíš že podepsal všechny díly? -
Re: Re: ???
Díky
*3* ale nechápu proč na návštěvě zvedá telefon -
Re: New Sneak Peeks
juknu tam
*3* -
si kráva
Tenhle film je nádhernej není to žádná p******* a jestli se ti nelíbí tak sem nelez a nekaž nám stránky bud tak laskava ju *9* *1* *5* *5* *13*