-
Re: Zboží
ten kalendář koupíš v bontonlandu bud na václaváku vstup z metra můstek,nebo na www.bontonland.cz,dej si stmívání a vyjedou ti všechny věci cio mají,jako triška,kalendář,dvd a soundtrack :-)kalendář je na 18 měsíců,takže myslím že už dva v něm proběhli,stojí asi 350 Kč *14* -
nový
lidinky dala sem sem nový fotky z filmu ale bude to asik chvilinku trvat tak je¨stli chcete tady máte odkaz http://www.stmivani.eu/12-film/nove -fotky-z-new-moon/ vim možná ste je viděli mno trochu pochbuju sou na netu pár hodin ale to je jedno... tak se pokochejte jestli chcete *14* *3* -
prosííím
http://to-this-moment-to-my-dreams. blog.cz/0907/sonc-treti-kolo - tady mi prosím mooooc hlásněte do SONC, jsem tam jako Barka s Ashley -
Re: Zboží
ten kalendář v čr nevyjde. je to potvrzené. musela by sis to objednat z ciziny. -
Twilight je neej...
Uf..už jsem konečně přečetla asi před týdnem všechny knížky..A Bella bude mít dítě Renesmee v Rozbřesku..A Edward jí přemění kvůli tomu, že Renesmee, když byla ještě u Belly v bříšku, tak strašně rychle rostla a Belle lámala kosti..Já vím, zní to děsivě..No a potom jí Edward píchne jed do srdce..A to si nevymýšlím.. -
Všechny knihy...
Ahojky.. Asi nejsp효všichni z vás nemají doma všechny knížky Twilight ságy, proto jsem dávám jednu stránku, kde si můžete všechny knížky přečíst..Je to hned v rubrikách, Stmívání - kniha online S, Nový měsíc - kniha online NM atd.. Snad mě chápete.. a ta stránka: http://zrada.pise.cz/ ..přeju hezké čtení x) -
Re: Re: Re: Re: Knihy
Ahojky prosim poslala by si mi ty dily taky?? moc prosim zkousela sem to stahovat podle toho jak si to tam psala ale bud sem to blbe pochopila bo to nejde:( *9* *9* -
Re: Re: Knihy
Ahojky prosimtě poslala bys mi to taky??Jednou jsme četla kousek a moc se mi to líbilo.Knížky si ale koupit nemůžu jsou drahý.Chtěla bych i mIdnight Sun kdybys mohla.Byla bych ti fakt vděčná můj email je Verka.Miley.Hannah@seznam.cz -
Re: Re: Re: Re: Re: Knihy
Máš i ZATMĚNÍ a Rozbřezk jestli ano tak mi to pošly taky byla bych ráda předem díky moc. -
Re: new moon
Renesmé -
Re: Re: Re: Re: Knihy
Prosimtě pošli mi i to Půlnoční slunce -
Zboží
Ahojky lidi,newíte kde bych sehnala náký oblečení nebo věci s Twilight nebo New Moon tématikou?Hlavně mě zajímá ten nový kalendář.. *7* -
Re: Re: Re: Knihy
ahoj, no mohla, ale když jsem to zkoušela, tak se mi vrátili všechny 4 emaily, že to nejde. Dala si mi správný email? Jsi si jistá? zkontroluj si to a kdyžtak mi napiš vzkaz na profil se správným emailem. ráda ti to pošlu a hlavně napiš, jestli chceš i půlnoční slunce 12. kapitol. *3* -
Re: Re: bože
je to z scena s filmu Pláž a je to Leonardo DiCaprio a Virginie Ledoyen -
Ahoj prosimtě nemohla by jsi mi je poslat na email Ka.tt.ka.1992@seznam.cz
prosím *4* -
Re: Re: new moon
Ale až v Rozbřesku *4* -
Já nemůžu stahovat! *9* Nejde to poslat na mail? -
Re: Re: Re: hmm
ano i ne. přibudou další 3 postavy. tentokrát tam Leah bude, k ní se přidá Riley a Seth. -
Re: Knihy
mám je jak v compu, tak vím i stránky na stažení. ty stránky budou asi lepší ne? na stránkách seznamu dej do vyhledávače "ulož.to" a pak první odkaz je rapidshare. tak tam to najdeš. kompletně všechny dílky i s půlnočním sluncem, pokud chceš. sama to mám odtamtud. *3* -
Re: jéé
mám dotaz, prosím tě, jak daleko jsi v četbě? *15*