-
Re: Re: PROTIVA
jo, jenže kdo odolá, když to vidí? *15* -
Re: Re: prOoSím
No až na to že jacob chce tu malou Renesmee on se otiskl pořád miluje Bellu. Stejně bych si ale vybrala oba s jednim děti s druhym lásku víte co.... Nebo alespoň kdyby s nim chodila v tý 2ce pořádně ne jenom držet se za ruku ani pusu si nedaly tada v knížce... *7* *14* -
Re: PROTIVA
Ten kdo to logicky nechce vedet do predu si to asi nebude cist ne !!!!!!! -
knihy
mám poslední tři díly a myslim že to stojí za přečtení je to krásný a polovynu toho ani ve filnmu není je to prostě nádhera *14* *14* *14* *14* *3* *1* *1* *5* *4* *3* *4* -
Re: Re: Twilight je neej...
jn koho to zajima -
Re: Re: Taylor je nej z twilight(podle mě)
to nam je u prd.. -
PROTIVA
LIDI, NECHCI BÝT PROTIVA, ALE PROČ VYZRAZUJETE TO, CO BUDE? MRZÍ MĚ TO, PROTOŽE NĚKDO SI TŘEBA CHCE TY KNÍŽKY PŘEČÍST I S TAJEMSTVÍM, KTERÉ SKRÝVAJÍ. VÍM, ŽE 99% Z NÁS MÁ CELOU SÁGU PŘEČTENOU, ALE I TO 1% MÁ PRÁVO SI TO PŘEČÍST. NO NEVÍM, ALE KDYŽ SEM NĚKDO VPADNE S "NOVINKOU", ŽE SE STANE TO A TO, TAK JE TO DOCELA OŠKLIVÝ. NO VŽIJTE SE DO KŮŽE TĚCH, CO TO JEŠTĚ NEČETLI A VY JIM TAK PROZRADÍTE ZBYTEK. FAKT TO NEBERTE, JAKO RÝPÁNÍ, ALE ŘEKNĚTE, ŽE NA TOM NĚCO NENÍ. MĚ BY TO TEDA TROCHU NAŠTVALO, KDYBYCH NEPATŘILA K TĚM 99%. *9* *9* -
Re: prOoSím
Dítě je od Edwarda protože otěhotní na svatební cestě tak jse to alespon píše na internetu,tak to assi tak bude *1* -
Re: Re: Twilight je neej...
svátá pravda...někteří to čtou a sami na to snad příjdou ne?no ale měla si potřebu se pochlubit.... *1* -
Re: Twilight je neej...
a proč to sem ty kozo píšeš? všichni to ještě nedočetli... -
TEAM JACOB
Ahojky!Máte rádi Stmívání a Talora Lautnera?Přiďte na můj blog a určitě si příjdete na své!Přidejte se k JACOB TEAM!
http://weareteamjacob.blog.c z/ -
bude s Edwardem.... uvidíš jak se to vyvine Jacob pak taky někoho najde -
Re: Re: prOoSím
jasnĚ, pOřád tO čtu, alE jEštĚ nejsEm tak dalekO =D =D alE díky =) -
Proč si to nepřečteš? *1* Samozřejmě, že zůstane s Edwardem, když z ní bude upírka *3* . -
Re: nová knížka od stephanie mayer
Už jsem na ní koukala, četla recenzi a vypadá to zajímavě! *4* Půjdu si jí koupit. -
prOoSím
ahOjky ... chtĚla bych se zEptat s kým Bella nakOnec v budE??? nĚkdo mi říkal že s Jacobem , alE někdO žE zas s Edwardem, myslím uplnĚ až na kOnci v rOzbřesku =) děkuju přEdEm za odpOvěď =) jO a newíte čí tO dítě jE??? =) *3* *3* -
Re: nová knížka od stephanie mayer
ta knížka bude skvělá, četla jsem, o čem bude. zase láska. těším se. -
Re: Re: nový
jo mno vidíš tvoje už tam sou *3* -
Re: nový
Ahojky, tys je semka nahrála?=D Páč já je sem nahrála už nějak odpoledne, tak to sem zvědavá=D -
nová knížka od stephanie mayer
14.8 vyjde nová knížka hostitel od stephanie mayer,nemá teda s twilight ságou nic společného,ale myslím že spisovatelka jejího kalibru bude mít i jiné věci super