-
Re: bože
no podle knihy by to měl být Edward, ale to video je fanmade, takže to je z úplně jiného filmu a není to ani Edward a ani Jakub. Možná to není ani Bella. Jen si někdo půjčil scénu z moře, protože v Rozbřesku taky nejspíš bude. nelam si s tím hlavu. fakt to není originál. -
NM
Jo....souhlasím...Twilight saga je úžasná...Miluju jak knížky,tak i Stmívání jako film.je to parádní...Doufám jenom,že v dalších dílech nevynechaj noc scén z knížek...To mě vždycky mrzí.... *9* *9* *9* -
bože
jó bella bude mít dítě ale je tu jeden problém když kliknte na Edwarda a ty videa dáte to bellino břicho tek se tam s někym muchluje ve vodě jasem zmatená ze zaČÁTKU TO VYPADÁ JAKO jACKOB ALE PAK JAKO eDWARD HELP JUKNĚTE A ŘEKNĚTE MI JO PLSKY HELP DÍKYK -
Re: Knihy
nwm ale já si kuúpila 2 a 3 dohromady za 700no skoro 800 ale je to krásný určitě si to přečtěte ve středu budu mít 4 a uvidim dám ti vědět -
jéé
lidi pro ty co nečetly knížky mám překvápko tak za prvéé Bella miluje i Jackoba i Edwarda a Edward ji ve 2i 3díle požádá o ruku a nakonec ve 3 bella řekne že si ho weme jo a mimochodem po dokončení školy ji slíbí že ji přemění v upírku supr co *14* *14* *1* *1* *4* *15* *15* *14* *14* *3* -
Re: new moon
jj bude mít *4* -
Re: Re: hmm
A budou tam hrát pořád ti samí harci? Doufám, že jo.... -
Re: Re: love
Ale taky je dobrý, když vidíš napřed film a úpak čteš knížku. Už víš, jak kdo vypadá a tak si to můžeš líp představit. -
new moon
ja sem koukala na fotky a bella bude mit dite??...nevite nekdo? -
Knihy
Ahojte, prosím má někdo všechny 4 knížky v compu, nebo ví, kde jsou on-line????!!!!! Jsem zoufalá a pro mě je to hodně drahý!!! -
new moon
hned poprvé jak sem se na to podívala,tak sem věděla,že prostě ten film má něco do sebe.nejen proto,že tam hraje snad nejhezčí herec co může být,ale i kvůli tomu,jakým stylem je ten film pojatý,líbí se mi hlavně ta atmosféra...a ta romantika,dokonce se ten film líbil ají memu klukovi,a to je co říct..! -
Re: hmm
3. díl má točit jiný režisér - David Slade, navíc Zatmění by mělo být taktéž v listopadě roku 2010... -
Re: love
souhlasim, knizky jsou lepsi nez ty filmy, je tam hodne tech emoci a krasne vtahnou do deje -
Re: Re: krása
asi mluvila o něčem jiném -
Re: HP&TWI
Co si myslíš, že dalo víc práce s natáčením ? Samozřejmě Twilight . -
Re: týýý jóóóóo
já jsem do Čtení byla tak zabraná, že jsem přečetla za den celou knížku, aby ne, když jsem to četla asi 6-7 hodin *1* -
Re: New Moon
nejsi sama já už se taky upe mrt'os těším *15* *15* -
Re: hmm
Promin', ale vůbec s tebou nesouhlasím . -
hmm
NM točí Chris Weitz, který točil prcičky, protože Stmívání od Catherine Hardwicke se producentům nelíbilo(v některých částech to bylo vážně nezáživné, ale přesto mě ten příběh uchvátil). Takže se máme na co těšit, doufám že NM bude aspoň slabý horor, když už ho nazývají hororem. Četla jsem, že v NM měla hrát Vanessa Hudgens vlkodlaka Leah, ale tu postavu nakonec úplně vypustili(ještě že tak). Zatmění se má dostat do kin už přští léto, což je dost brzo nemyslíte? Teda kvůli náročnosti provedení. Trojku asi bude taky točit Chris takže doufejme, že umí dělat zázraky... Nevím jak vám, ale mě připadá nejdrsnější a nejhororovější Zatmění z těch 3 dílů. A asi na jeho filmové provedení se nejvíc těším. Rozbřesk mi připadá jako směska. *4* -
Re: love
No jo, ale v knížce neuvidím Roba a to je právě na tom filmu to THE BEST, ale tak věřím že knížka je určo ještě o 100% lepší, tak to bývá.