-
Ach jo!!!
Tady jssou pořád nějaký odkazy na blogy...nudda..... -
Re: Už se to blížíí
:D :D to já nepočítám :D -
Už se to blížíí
Už za 102 dní bude den D .. omg už aby to bylo .. *15* -
Re: hojte všichni hojte
bez s tim nekam! -
Re: BOŽE!!!!!
já to říkám od začátku, ale všichni mě za to seřvali. *9* -
reklamy
proč si nejdete dělat reklamu někam jinam?tohle není diskuze o tom kdo kde má jakou bleskovku... -
hojte všichni hojte
táák, založila jsem si první bleskovku tak doufám, že se tam někdo přidáte...když tak alespoň koukněte na můj blog http://www.klapulinka.blog.cz/
t ěším se, papa -
Nowinky!!!!:-D
Ahooooooooj lidičky....mno tak jsem zas něco schrastila na blog *1* ....jsou to new photenky New Moon....dobře víte že Twilight fotky fotila Vanity Fair....New Moon fotenky nafotil EW - Entertainment Weekly *1* ...tak se kuknětě Kristen a Jacob jsou na nich strááášlivánsky sexy *14* www.christinefly.blog.cz -
Re: Re: Nový měsíc-závěr
Jo já vím ják to končí v knížce, a zase je pitomost aby obsazovali herce do rolí Volturiových kdyby tam ten závěr nechtěli dát... -
Re: Re: Re: prOoSím
mno jo zamotanější to bejt nemůžu ale tak alespo'n budou všichni ŠŤASTNÝ *14* -
Re: BOŽE!!!!!
jo asi by sme s tim měli přestat ať se taky nechaj ostatní překvapit... -
Re: PROTIVA
Já s tebou naprosto souhlasím.Přesně tohle mě štvalo,když jsem četla Harryho Pottera a relikvie smrti.Nemohla jsem zabrousit vůbec nikam,kde byla jen zmínka o této knize.Taky nechápu,jak to někdo může chtít vědět dopředu.Vždyť to postrádá to pravé napětí a překvapení. -
BOŽE!!!!!
Ještě před nějakou dobou to byla normální diskuze o New moon,ale teď tu čtu jenom to,jak nějakej BLESK půl roku po vyjití knížky,když ji mají všichni fanoušci přečtenoi,přijde s tím,že Bella bude těhotná a bude upírka...to je mi novina.....co kdyby se tohle téma na diskuzi prostě vynechalo...píše o tom tady každej a i ten,kdo to nevěděl,tak to odsud zaručeně ví,takže můžeme se teď,prosím,začít bavit o normálních věcech?Díky -
Re: Re: Re: Twilight je neej...
ten kdo moc chtel,to ma uz davno precteny a o rekapitulaci(jeste tak blbe vysvetlenou) nestoji a ten kdo to teprve cte,ti bude urcite dekovat,ze jsi mu konec prozradila... -
stmivani je úpa nejlepšíííííííí film kterýýýý sem kdy videla
stmívaní je fakt super a doporučuju knižku nebo film. premiera new moon je 26.11.2009 a zatmění 30.6.2010 *14* *14* *4* *1* *1* *4* *14* *4* -
Re: Twilight je neej...
Proč to sem píšeš, my to necheme vědět dopředu, to snad není možný. -
Re: knihy
přeně souhlasim polovina ani ve filmu není... kínížka se mi líbí víc... ale když nový měsíc režíruje někdo jinej třeba to bude lepší, když ten důvot změnit režiséra byl i v tom že to bylo docela dost odlišní od knížky. Tak třeba to bude lepší. MUSÍ! -
Re: Re: Re: PROTIVA
ja teda vzdycky odolalal ale pak mi to kamsoka cely prevyprave teda Ztameni mi prevypravela zaaa 3hoidny *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: nový měsíc
Premiéra v ČR bude 26.11.! *4* -
nový měsíc
ahojky, nemůžu se dočkat. nevíte kdy bude asi mít premiéru Nový měsíc u nás v kinech?