-
Re: premiera
premiera ma byt prej 7.1.2010 mohli přijet do brna *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* -
pro avrilka.a
nahodou vim co knihkupectv a nahodou vim co je to kniha ale jsou takove filmy ktere byly natocene podle knih a byli priserne, jako treba max payne nebo andele a demoni, vim ze zalezi na prvnim dojmu z traileru ale po tom co sem videl jiz zminene adele a demoni trailer byl skvely film ubohy -
Re: Re: proste nej filmík
prosimtě dyk je to jedno navíc v knížve občas píšou Jakob takže se zas tak moc nestalo ... -
Re: Re: premiera
Nekde sem vydela ze premiera ma byt az 7.1.2010 tak newm :-) -
Re: proste nej filmík
Ty vajco....pise se to Jacob...a ne Jakob -
Re: premiera
Ahojky no premiéra by měla být v čr 26.11.2009 to by bylo fajn kdyby přijeli...Ale nejlepší do Prahy *14* *1* -
premiera
hej nevite kdy tady bude premiera? nej by bylo kdyby Robsten prjeli, by bylo uzasny xD nejlip do Brnicka xP -
Re: Re: Re: jůůů
ptze to nejsou officialni trailery ale trailery vytvoreny fandama... *3* -
Re: Re: Re: dgfj
ale já wim o čem to bude znám děj...čatla jsem knihu...já to myslela ironicky... *7* -
proste nej filmík
hey tak jako jakob je hezkej to zas jo a vite co jako edward je prostě klasika a jako oni se k sobě hodí:D *1* *14* *14* -
stmivani
je to nej nej film
*14* *1* *1* *3* -
Re: dgfj
ty seš zase moc chytrá/ý...oni třeba existují knížky a tam asi ten děj je... *9* stačí jenom zajít do knihkupectví..teda esi víš co to je... *1* -
Re: Re: dgfj
Edward Bellu opustí pro její bezpečnost..Bella..bude hodně s Jacobem..a Jacob se do ní zamiluje..nakonec zjistí že Jacob je vlkodlak..atd..nechci ti psát všechno..=D..nech se překvapit..=) -
No jestli jsi viděla 1 tak ta sama o sobě řiká že je to supr filmek...Ale jinak kdyby jsi si přečetla ty knihy jestli jsi už neučinila, tak by jsi znala děj a už by jsi se těšila...A už jenom to čekání o čem asi bude ta dvojka... *7* *1* -
Achojiky
http://twilghtsagastmivani.blog.cz/
Prosím jukni na můj blog...Bude se ti líbit ..mám tam bleskovky,Soutěž o nejlepší celebritu....atd tak se přihlaš ....A snad budeš naštěvovat můj blog pravidelně dikec moc:D -
Re: Re: Re: Re: Re: ....
Nic proti ale jestli jsi cetla Stmívání tak to asi nebude moc tezky uhodnout jak to skonci ale mas pravdu je lepsi kdyz uz to ctes aby to bylo cely. -
Mi čteme knížky takže víme o čem bude!Zhruba!!! *4* *14* -
dgfj
nechapu jak muzete byt fandove filmu ktery ste este ani nevidely *7* -
Re: Re: Re: Re: ....
a prosím tě kde bych to stáhla? pošli mi prosím do vzkazů! *3* -
Re: Re: jůůů
To jo už ukazují i ukázky z 3 dílu, ale nejde mi do hlavy jak může být těhotná, když má být až ve čtvrtém díle i ta svatba? *7*