Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: stmívání..

SOUHLAS!
  • Re: Re: Stmívání

To máte pravdu.Viděla jsem pár úryvků s českým dabingem a chtělo se mi blinkat.Rob tam má tak příšernej hlas a Kristen ani nemluvím...fakt hrůza+v dabingu jsou jiná slova než měla být..
  • Re: Re: Re: Re: Re: Příjezd Roba a Ashley

Je sice pravda, že Brno je na druhým místě, ale tady se za velký město považuje i to, který má na 100 000 obyvatel, blbost.
    Nu což, v Praze najdeš všechno... neříkám, že je to tam nej, ale mají tam všechno... Sice debilní lidi, některý, ale jinak je to tam fajn
  • Re: stmívání..

přesně tak, souhlasím s tebou, anglicky je to nejlepší.
    Jinak co se týče knihy a filmu, to nikdy nemůžeš srovnávat, knížka bejvá, a u tohohle to tak je, vždycky lepší než film samotnej...
  • Re: Re: stmívání..

přesně tak, souhlasím s tebou, anglicky je to nejlepší.
    Jinak co se týče knihy a filmu, to nikdy nemůžeš srovnávat, knížka bejvá, a u tohohle to tak je, vždycky lepší než film samotnej...
  • Re: Stmívání

Česky je to na prd.. celej film ztrací atmosféru celýho dění tím českým rádoby dobrým dabingem. Humus
  • Re: Stmívání

ahoj v češtině teda newim *7* ..ale jinak by to k nám mělo dorazit 26.11 *1*
  • nikola126

Koukněte se prosíím:-)

Ahojky.....mohli byste se kouknout na můj blog..je to jeste miminko ale pracuju na tom..je o twilight sáze...a sou tam soutěže tak se pls zapojte děkuju
    nikoulka126.blog.cz
  • peldiklucik

Kristen Stewart

ahoj lidi co říkáte na to žeby měla bejt ,,údajně,, Kristen těhotná...já teda newim no možný je všechno *7*
  • lyss-claire-anna

Re: Re: Příjezd Roba a Ashley

No nemyslím si že je to její chyba.
  • lennca

Stmívání

sTmíVáNí Je BeSt A jEŠtĚ kDyŽ jSeM zJiStIlA ŽE dOhRoMaDy JsOu 4 TaK jSEm nEmOhLa *14* *4* *3*
  • Stmívání

mohli by jste mi říct kdy bude v kině Twilight-new moon?? ale česky děkuji *7*
  • mayinqa

Re: Re: Re: Re: Příjezd Roba a Ashley

Souhlasím ... Brno je taky super město..Brno je prostě cool nechápu proč semka(do Brna)nemůžou přijet ale do Prahy ...
  • crazy.girl3

Re: stmívání..

Český hlasy ti k nim seděj?Bože....a ten překlad....Já jsem horší dabing ještě neslyšela
  • efiiinka

Re: Re: kris

Já bych řekla, že si je může nechat přidělat. A je klidně možný, že do tý doby jí to háro naroste :-)
  • efiiinka

Re: Re: New mOon v kinech

Já jsem koukala na newmoonmovie.org a tam bylo, že dokonce i francouzi to budou mít ještě o dva dny dřív dokonce než je světová premiéra 20.11.
  • efiiinka

Re: Re: Re: Re: Re: To je nefér ...

Jak víte, že Kris to ještě nepodepsala? Máte nějakej zdroj jestli jo pošlete mi ho pls :-) budu fakticky moc ráda :-)
  • hougerka.edward

Re: stmívání..

Mno tak si zkus pustit 10x za sebou anglicky a pak 1 česky a uvidíš ten rozdíl....mno ale je to čistě jenom můj názor....já osobně dávám přednost originálu v angličtině....jdou tam slyšet ty jejich pravý hlasy ....prostě je to celý takowý lepší.Mě vůbec ten českej dabing k nim nesedí...ani k jedný osobě.Když jsem si to pustila česky tak sem se ani smát nemohla jaká je to katastrofa.....opravdu takhle dojebat nejlepší film rok to se jim vážně povedlo....nemožné se stává možný!Zkrátka českej dabing je hnus! *16* *10* *8* *13* *9*
  • iwcik

Blog o Twilight

Ahojky ... prosím mrknite na muj blog ... je o Robovi a jeho kolegách ze Stmívání xD
    www.robertpattinson-ooh.blog.cz *3*
  • iwcik

Re: Re: Re: Příjezd Roba a Ashley

Já s tebou naprosto souhlasím ... dyz Brno je druhý nej mesto tak proc nekdo nemuze prijed jednou tam .. porad jen do Prahy ... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit