-
Re: Re: jee
jek to víš to o ty holčičce a tak *7* *7* *7* *7* -
Re: Re: jee
já se tak těším, až to bude všechno natočené... yahoo!! *1* -
Re: jee
ne neboj Bella neumře.. ve 4 si vezme Edwarda a budou mít spolu dítě- holčičku, ale při porodu málem zemře a tam ji Edweard přemění v upíra.. *3* -
Re: Re: jak to bude
ahojky,hele poslala bys mi na mail ten 4. dil???Byla by ti moc vděčná..moe adressa je:ancovickar@seznam.cz *4* *7* -
Re: Re: Knížky
5.díl-Půlnoční slunce(píše se(z pohledu Edwarda)) -
Re: Re: Re: ........
ne, oni vůbec nestárnou, až když omezí nebo spíše se přestanou přeměňovat tak zase začnou starnout -
Re: Re: Re: kniha
no... ani bych neřekla že pomáhal, spíše to celý všechno oddřel, protože Carlisle s ostatníma byly zrovna na lovu když bela začala rodit -
Re: New Moon
No ale nakonec jí tam nevzaly místo ní vzaly nákou this galovou ,a jednoho upíra z Itálie bude hrát Alan Rickman-Snape z harryho Potera,Ara bude hrát Ian McKellen a Jane Jodelle Ferland....a je super že tam Vanessu nevzaly i když jí mám ráda tak do New Moon by se fakt nehodila (o konkurzu toho je víc tady - http://www.filmgecko.com/new-moon-casting-news-and-rumors-discuss/) *3* -
Re: twilight saga
www.uloz.cz tam jsou preklady twilight doc *3* 3 dily pac 4 vychazi v dubnu nebo breznu -
New Moon
kurva dneska sem se dočetla že tam má hrat Vanessa Hudgens!!vlkodlaka Leah! No to si snad dělají prdel..Oni do takoveho filmu hodí slaďounkou hvězdičku Vanessku z HSM..tím ten film možná tak poserou..zajimalo by mě jakeho debila to napadlo hodit tam Vanessu *10* *16* *15* -
Re: Re: Re: VSEHCNY DILY!
a asi hned tag nebude *9* páč autorka jí začala psát a nějakej debil jí zveřejnil na netu nebo co!!říkala mi to kamarádka!!!tag doufejme že jí dopíše *9* -
twilight saga
čaute...ak sa bude dat..tak mi pls pošlite všetky 4 časti na nmaila díky -
jee
JEE tak ted fakt nevím ale na internetu jsem četla překlad nejaky "noy zivot"..a tam Bella umře to je nejakej nesmysl....nebo ne??..ja myslela ze ji normlane premeni a bude vscehno v pohode..!!!!vi to nekdo??? -
Re: Filmeček :)
Film ma v americe premieru az 20.11.2009 -
Filmeček :)
newíte náhodou jestli mají Nový měsíc už zfilmovaný? Pokud ano vyšel už v amerických kinech či lépe dá se už někde najít na internetu? Díky moc za odp *3* -
Re: VSEHCNY DILY!
Ahoj,kdybys mi to mohla taky poslat tak budeš fakt zlatá.Dík *3* -
Re: Tw
presne!!!!!!!! *9* !!!!!! -
Re: VSEHCNY DILY!
ahoj kdyby si mi je taky prosim poslala!byla bych moc ráda -
Re: Re: VSEHCNY DILY!
Ahoj,
díly jsou čtyři - Stmívání, Nový měsíc,Zatmění a Rozbřesk....Půlnoční slunce je z pohledu Edwarda, ale ještě není dopsaná *9* *9* *9* -
Re: Re: jak to bude
ahojky...prosím moc..poslala by jsi mi ho také?:)..byla bych ti mocík vděčná *3*