-
Re: Re: Re: Re: jee
zdar 4 kniha je k nalezení na netu a Bella opravdu neumře, ale konec knihy je na jedno brdo , jelikož Mayersová nebude psát 5 knihu takže děj zůstane hodně otevřenej -
s kym Bella zustane???
ahojky newite s kym bella zustane jesi s Edwardem bo s kym?? -
Re: Jacob??
Ved ho ostrihajú a dajú dokopy,ved TayLOR JE SEXI!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* -
vazne tem trailerum neverte ani jeden z nich neni pravej a jak si rikala o tom hezkym herci to je Steven Strait a harje treba ve filmu Síly temna, zábery z tohohle filmu sou i v tech trailerech pouzity... *3* -
rozbřesk
Mám překlad rozbřesku, je to fajn ale je to s chybama tak pokud ho chcete tak mi napiště na em.tumova@seznam.cz -
Rozbřesk
pokud si chcete přečíst 4 díl mám ho ale překlad je s chybama. em.tumova@seznam.cz
je to fajn. *4* -
Re: New Moon
Ahojda pokud já vím tak Leah by se v New Moon neměla objevit vůbec... až v Eclipse nebo možná až v Breaking Dawn tam je docela podstatná *3* -
Re: Re: Re: jee
Je to všechno napsané ve 4. knize-Rozbřesk -
Re: Re: JuPíÍíÍííÍ xD
Oh, nejsi moje sestra? =D
Já jen, že film jsem viděla taky aspoň desetkrát- v kině jen jednou, no *1* ale doháním to na netu...
Knížky jsem přečetla všechny za týden *4*
Harryho Pottera jsem taky četla každou knížku minimálně tisíckrát a celý dny jsem jinde, protože musím myslet na Stmívání... *1* juj... *4* -
Re: Re: Re: Re: kniha
Jo a Rose nemohla ovládnou svoje chutě *1* -
Re: Re: rozbřesk
Je sice pravda, že knížka má vyjít až v březnu, ale když půjdete na ulozto.cz a zadáte si tam Rozbřesk, tak si ho můžete stáhnout *4* Já osobně už to mám přečtené *3* -
4.díl
Rozbřezk má vyjít 25. března myslim to nák posunuli z února -
Re: 4.díl
jj v únoru, myslím, že má vyjít 14. února -
4.díl
hej kdy vyjde 4.DÍl Rozbřesk někde je že v únorua někde že v březnu tak jak to je napište pls *7* *7* *7* -
Re: Re: Re: New Moon
Jj, souhlasím, ta by se tam vůbec nehodila - nemám jí ráda... *9* Ale jsem ráda, že tam bude hrát "Snape"... *3* -
Re: Re: Re: Re: VSEHCNY DILY!
Ano ano... někdo to zveřejnil na netu, proto to prodloužila.. -
Ježiš..:D Všechny doposud udělané trailery k New moon jsou jen udělané Fanynkama...protože New Moon se začne natáčet až v březnu -
Jacob??
Mě by zajímalo, jak je možný že ve dvojce má hrát Jacoba stejný herec, ptž když se dívám na trailer, tak tam hraje Jacoba pěkněj herec a to Jacob v prvním díle teda není.. -
Re: Re: New Moon
Vanessu já teda ráda nemám to ne..!! ale do toho filmu by se celkem hodila kdyby hrála vlkodlaka tak jo..!!ale ráda ji nemám takže jsem ráda že ji nevybraly..:D -
Re: Tw
jj presne tak moje taky ja ho zeru ale ten herec rob pattinson je hezci jakou upír Edvard nez normalne