Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Robert

Edward neboli Robert je tam uplne k sezrani porad z nej nemohu potom co jsem shledla film uy se tesim na new moon a dalsi 2 dily.Jsem do nej totiz uplne zabouchlaa *14* *14* *14* *14* *14*
  • 0-petunka-0

Re: Re: dotaz

je to moc hezky stručně napsaný...díky :-* *3*
  • 0-petunka-0

Re: Re: 4.díl

jj rozbřesk vyjde na Valentýna *14* *1*
  • Re: Rozbřesk

tak to kecáš nemůžeš mít film rozbřešk v češtině...
  • pajusga

Re: Re: Re: dotaz

lepší by bylo si to přečíst- je to víc fascinující, a to mi potvrdila i holka co za život přečetla jednu knižku z donucení =D
  • pajusga

OMG

Hele to tu ste fakt většina jen co to viděla a zamilovali se do edwarda?? Proč si to nepřečtete?? Je to tisíckrát lepší než film...
  • pajusga

Re: knížka

Stephenie Meyer
  • ane.tt

knížka

já jsem se chtěla zeptat,jak se jmenuje ten spisovatel/ka co to psal tyhlety všechny knížky...já vůbec nwm,tak kdyžtak děkuju...ráda bych si je přečetla...doufám,že budou v knihovně,nebo v knihkupectví...
    *3*
  • ane.tt

Re: Rozbřesk

no já bych to ráda věděla *1* tak kdyžtak děkuju *1* to je trojka???
  • ane.tt

...

no už se těšim jako *14*
  • Re: KDE NAJDU FILM NOVÝ MĚSÍC

ten asi nenajdes ja to ctu zatim v knizce a to anglicky fung nova kniha..a cesky bude v kinech v listopadu ano twiglich ten prvni je jen anglicky a byl u me teda v irsku vkinech pred mesice tak nevim ale bude to super film ...... *14* *14* *14* *4* *4* *4* *3* *3* *3*
  • miley-kiki

Stmívání

to je jako dvojka ??????,, napište pls na e-mail miley-kiki@seznam.cz *3* *14* kuju
  • debussygirl

Rozbřesk

Mám už stáhnutej Rozbřesk v češtině...jestli nědo chcete poradit kde tak písňete :-)

nikde *15*
  • Odpovím na dotazy

Ahojte...Kdokoli chcete cokoli vedet o prvním až ctvrtem dilu tak mi napiste na icq dva sedm jedna sest devet sest devet sedm dva(271696972) vsechny mam precteny takze cokoli hccete vedet nebo když si chcete jen pokecat urcite napiste..odpovim na 100%

No rekla bych ze zatim nikde kdyz to ma asik nekdy v listopadu teprve premieru:-D
  • nik011

achjo

uz se mrte tesim az to uvidim!!! *14* *8*
  • Re: Re: Re: Jacob??

no kdyby ho tam jako zařadili místo Taylera tak bych se nezlobila, pač tohle je fakt borec.. *15* *15*
  • KDE NAJDU FILM NOVÝ MĚSÍC

Ahoj chtěla bych se zeptat kde najdu nový měsíc ke slédnutí?Nevíte jestli je už na DVD?
  • Re: Všechny díly v .doc

Vracim všechno, co jsem napsala:D...Už mám dost věčně to naprosto všem posílat....Asi mi pod tíhou e-mailu spadne mail....Fakt promiňte, ale už stačí....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit