-
už se těšim
těšim se až bude novej měsíc v kinech ale nebude to ono když tam pořát nebude edward love you *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: knizky
Ahojky nnaty...pls poslala bysmi taky ty knizky??na e-mail..byla bych ti mooc vdecna diiikas plooosim *7* -
Nový měsíc
Můžu se zeptat jako mám stáhlý všechny knížky od dneška ale přemýšlím je to už natočený a někde na netu jako film??protože to nemůžu najít dík -
Re: knizky
já si je stáhla všechny na netu =D -
plakaat new moon
lidi ten plakat tadydle new moon.to je oficialni nebo jste ho vytvoril nekdo z vas? :] -
vsecky knizky najdes na www.uloz.to fakt knizky muzu doporucit *4* filmy se velce lisej od filmu coz me trsoku zamrzelo -
Re: prosím
najdes to na www.uloz.to new moon *4* -
Jasně že pošlu ti je *4* -
Re: překlady
ahojky lindo, jestli chces muzu ti postupne odeslat vsechny dily.. od stmivani az po rozbresk *3* tak pisni, jestli jo, ju??? *1* *1* -
Re: milování
Hele nikdy neřikej nikdy:D...Ale on neni normálně zas až tak úžasnej:o)...Když je sám sebou, tak bysch si ho asi možná na ulici nevšimla...Nebo se spíš timdle uklidňuju já:D -
knizky
Plosiim vas lidi nemate ty knizky na poslani???pls starsne rada bych si je precetla prosiim *9* -
milování
Jak prestati milovat nekoho jako Roberta když vim ze ho nikdy nemohu mit? *9* -
Re: Re: OMG
Já miluju fkt oboje...aj film aj knížky....v knížkách je to upe šecko luxusně popsaný...a Stephenie je fkt skvělá spisovatelka...podobnou už určo nenajdeme...ae teď se mi stává, že se mi plete první díl s filmem *1* Ae prostě Roberta miluju taky...a myslím že všeci co ten film už viděli...ae chápejte ta puberta prostě!! *1* *1* *1* *5* -
Re: Re: Re: 4.díl
Ejj jn 14. a ty jo na Valentýna megaaa...sem si ani newšimla...wnímawý člowěk×D...už se nemůžu dočkat...ihned kupuju!!! *15* -
Re: Všechny díly v .doc
Ahojky neposlala by jsi mi ty knížky mailem?Díky moc akasha8 -
prosím
Ahojky...prosim vás nemáte někdo celou knihu v počítači myslim new moon jestli jo pošlete mi ji na email Loalinka@seznam.cz moooc prosííím....sou to nejúžasnější knížky a filmy na světě moooc prosííím...:) -
Re: OMG
Ty pako já to třeba četla avíš co je na filmu lepší než na knihe? Robert PAttison....nikdo se nazamiloval do Edwarda ae do Roberta v roli Edwarda...proto všichni milujou jak film tak někteří i knihu *1* -
překlady
Ahojky, poslal by mi prosím někdo na mail překlady Stmívání, Nový měsíc a další díly? děkuju moc... *4* -
Re: knížka
Stephenie Meyer -
Re: Robert
pardon j napsala blby email