Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kikinecka.kikisek

Re: Rozbřesk

No tak mas asi nejakou divnou verzi ja mam ze ty volturiovi pridou ... jestli to chces poslat tak sem napis svuj email a ja ti to poslu jo a nekde sem cetla ze dalsi dil bude jako prvni ale z Edwardova pohledu takze rozbresk je asi uplne konec co se tyce Belly , Edwarda , Jacoba.............. *9* *9*
  • deniiii1

Re: Re: Rozbřesk

Přeložený??tak proč sem ten rozbřesk četla česky?
  • iwca.14

Ahoj...celkem sou 4 knížky Stmívání,Nový Měsíc Zatmění a Rozbřesk..a pak je eště jedna a ta je napsana z pohledu edwarda ale ten rozbřeska a ta z edwardova pohledu este nejsou přeložený
  • deniiii1

Rozbřesk

Čau *1* tak dneska jsem tu knížku přečetla ale bude ještě nějáká další??protože ten konec byl divný protože se bavily o Volturiových nebo jak se to píše to je fuk ale oni nepřišly a nic a pak to skončilo kolik u toho máte stránek??já jenom 561!? *9*
  • Re: Všechny díly v .doc

Ahoj, prosím tě mohla by si mi na mail poslat všechny díly? moc ráda bych si to přečetla....díky moc *4*
  • Nový měsíc a Rozbřesk

ahoj!Mohli byste mi prosím někdo poslat na e-mail Nový měsíc a rozbřesk?Předem moc děkuju *14*
  • Re: Nový měsíc

Ja ti to poslem
  • Nový měsíc

Ahojte,mohli by ste mi prosím niekto poslať Nový měsíc??...môj mail je martina.lomnicka@gmail.com...straš ne moc ďakujem:))...nikde to nemôžem na nete zohnať, už som zúfalá:(
  • rozbřesk

Ahoj,už jsem četla všechny knihy,až na Rozbřesk.Prosím,pošlete mi ho někdo na email: Petrova29@seznam.cz.Moc děkuji.
  • deniiii1

to by se ti mělo samo otevřít v určitým programu...
  • krataska

knihy

Ahojky Lidičky!! Mohl byste mi někdo poslat pcbooks této skvělé série. zatím jsem viděla pouze film, ale ohromilo mě to a ráda bych si to i přečetla. Předem díky ;o) mail: krataska.petula@seznam.cz
  • Rozbřesk

hele,ale prosímte,v čem to mám otevřít?
  • Rozbřesk

děkuju ti moc!!!!!! *4* *4* *4* *4*
  • deniiii1

Stmívání,Nový měsíc,Zatmění,Rozbřesk

Ahoj lidiii *1* jako musím dodat že všechny ty díly mají hodně do sebe teda tedka su sice na Rozbřesku ale už jenom asi 100 stran *15* už se těším jak to postupně budou natáčet *15* by mohly skusit za rok natočit dva *1* jelikož bude každej rok jeden tak se máme na co těšit =)
  • hannaaah

Re: Re: Re: Re: rozbřesk

jako pcbook? mohla bych taky poprosit ja mam jenom ty tři ... mail: vAnErKoVa.hAnA@seznam.cz *14*
  • Rozbřesk

ahojky lidičky,prosím vás,chtěla bych se vás zeptat,nevíte někdo, kdy má vycházet rozbřesk?jo a nebyl by jste někdo tak hodnej a poslal mi překlad rozbřesku na tento e-mail: butterfly.m.w@seznam.cz ?????děkuju moc *4*
  • Re: Re: Re: Re: 4.díl

bohužel to přesunuli až na březen *9*
  • Re: Re: Re: Prosíííím

rozbřesk ještě natočenej nejni, kdes to slyšela?je to kravina, v březnu teprv vyjde knížka (u nás) a film bude až tak v listopadu prosinci 2011, jestli dodrží plán co rok to film
  • Re: Prosíííím

druhej a třetí film ještě nebyl natočenej takže ti ho asi někdo těžko pošle *3*
  • nwwwm

...

Docela mě udivuje, že tenhle film ještě nikdy nikdo neviděl páč neni natočenej a už má tolik fanouškou. Tak doufam, že bude aspoň tak dobrej jako stmívání...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit