-
Re: Rozbřesk
No tak mas asi nejakou divnou verzi ja mam ze ty volturiovi pridou ... jestli to chces poslat tak sem napis svuj email a ja ti to poslu jo a nekde sem cetla ze dalsi dil bude jako prvni ale z Edwardova pohledu takze rozbresk je asi uplne konec co se tyce Belly , Edwarda , Jacoba.............. *9* *9* -
Re: Re: Rozbřesk
Přeložený??tak proč sem ten rozbřesk četla česky? -
Ahoj...celkem sou 4 knížky Stmívání,Nový Měsíc Zatmění a Rozbřesk..a pak je eště jedna a ta je napsana z pohledu edwarda ale ten rozbřeska a ta z edwardova pohledu este nejsou přeložený -
Rozbřesk
Čau *1* tak dneska jsem tu knížku přečetla ale bude ještě nějáká další??protože ten konec byl divný protože se bavily o Volturiových nebo jak se to píše to je fuk ale oni nepřišly a nic a pak to skončilo kolik u toho máte stránek??já jenom 561!? *9* -
Re: Všechny díly v .doc
Ahoj, prosím tě mohla by si mi na mail poslat všechny díly? moc ráda bych si to přečetla....díky moc *4* -
Nový měsíc a Rozbřesk
ahoj!Mohli byste mi prosím někdo poslat na e-mail Nový měsíc a rozbřesk?Předem moc děkuju *14* -
Re: Nový měsíc
Ja ti to poslem -
Nový měsíc
Ahojte,mohli by ste mi prosím niekto poslať Nový měsíc??...môj mail je martina.lomnicka@gmail.com...straš ne moc ďakujem:))...nikde to nemôžem na nete zohnať, už som zúfalá:( -
rozbřesk
Ahoj,už jsem četla všechny knihy,až na Rozbřesk.Prosím,pošlete mi ho někdo na email: Petrova29@seznam.cz.Moc děkuji. -
to by se ti mělo samo otevřít v určitým programu... -
knihy
Ahojky Lidičky!! Mohl byste mi někdo poslat pcbooks této skvělé série. zatím jsem viděla pouze film, ale ohromilo mě to a ráda bych si to i přečetla. Předem díky ;o) mail: krataska.petula@seznam.cz -
Rozbřesk
hele,ale prosímte,v čem to mám otevřít? -
Rozbřesk
děkuju ti moc!!!!!! *4* *4* *4* *4* -
Stmívání,Nový měsíc,Zatmění,Rozbřesk
Ahoj lidiii *1* jako musím dodat že všechny ty díly mají hodně do sebe teda tedka su sice na Rozbřesku ale už jenom asi 100 stran *15* už se těším jak to postupně budou natáčet *15* by mohly skusit za rok natočit dva *1* jelikož bude každej rok jeden tak se máme na co těšit =) -
Re: Re: Re: Re: rozbřesk
jako pcbook? mohla bych taky poprosit ja mam jenom ty tři ... mail: vAnErKoVa.hAnA@seznam.cz *14* -
Rozbřesk
ahojky lidičky,prosím vás,chtěla bych se vás zeptat,nevíte někdo, kdy má vycházet rozbřesk?jo a nebyl by jste někdo tak hodnej a poslal mi překlad rozbřesku na tento e-mail: butterfly.m.w@seznam.cz ?????děkuju moc *4* -
Re: Re: Re: Re: 4.díl
bohužel to přesunuli až na březen *9* -
Re: Re: Re: Prosíííím
rozbřesk ještě natočenej nejni, kdes to slyšela?je to kravina, v březnu teprv vyjde knížka (u nás) a film bude až tak v listopadu prosinci 2011, jestli dodrží plán co rok to film -
Re: Prosíííím
druhej a třetí film ještě nebyl natočenej takže ti ho asi někdo těžko pošle *3* -
...
Docela mě udivuje, že tenhle film ještě nikdy nikdo neviděl páč neni natočenej a už má tolik fanouškou. Tak doufam, že bude aspoň tak dobrej jako stmívání...