-
Re: New moon
TO ja taky uplne priserne!!! *3* *3* *15* *15* -
12díl
AHUJ prosím neposlal by mi někdo 12 díl knihy z Edwardova pohledu teda pokud je napsaný protože sem našla jenom do 11tého dílu... -
Re: Re: 12 kapitol
ono je jich 12???já četla jenom 11 *1* -
Re: Nový měsíc a Hilary
tak to mužem rovnou zabalit.. -
edward-robert
já si myslím,že je to blbost,že by ho neměl hrát,proč by to asi dělal?vždyt si tim přijde na pěkný prachy *3* podle me to rozhodně neni pravda *3* -
Edward-Robert
Hele vite nekdo o tom ze robert pattison uz nebud ehrat v novym mesici??? nekdo mi o tom rikal....tak ted ubec newim dik moc *9* *9* *9* -
Re: knihy-písně
napiš mi icq....(do vzkazu) a já ti to ráda pošlu.... -
Nový měsíc a Hilary
Ahojky,víte o tom,že Hilary Duff bude asi hrát Heidy od Volturiových v NOvým Měsíci?Já z toho mám strašnou radost *3* -
New moon
Tyjo,ja se na ten film tak strasne moc tesiiiim!..=) *14* *14* -
Re: knihy-písně
Ahoj, poslala by jsi prosím ty knížky? Písničky jsem si sehnala, ale ty knížky ne, jestli se ti to líp posílá přes ICQ tak mi napiš meil a já ti to pošlu v něm.Tady ho dávat nebudu...mockrát děkuji *4* -
4 díl
Ahoj pls nemate nekdo 4 díl knihy v čj prosím vás?njn čestina je čestina pls na volsanska1@seznam.cz -
Re: 12 kapitol
Prosím na email volsanska1@seznam.cz *3* -
Re: Re: otázka
na youtube jsou jenom originální trailery jinak jsou to všechno dělaný videa fanoušky! -
12 kapitol
Prosím vás neposlal by mi někdo z vás těch 12 kapitol z Edwardova pohledu děkuju moc *3* -
Re: Re: Re: Re: Rozbřesk
Proč by to Midnight sun dopisovala? vždyť je to celkem logický, že je to půlka Twilightu, do tý doby, než začnou podnikat všechno spolu x). A je to docela dobrý x). Když si teda nepřečtete nějakej amatérskej překlad, co sem našla já, ale v angličtině x). -
jak to skončí???
vy tady děláte chytrý, místo abyste si to přečetli xD
jinak new moon mi z těch knížek přijde nejslabší, je strašně depresivní .. a vsadim se, že v tom filmu strašně useknou tu půlku knihy, kde není Edward xD ... -
Re: otázka
Nový měsíc neni ještě natočeny teprve se bude natačet ma se začit v březnu v kině má být až začatkem zimy, ty videa na youtube dělali jen fanoušci neni to original vetšinou jen sestřihany zaběry s jiných filmů. -
Re: .......
ahoj dopadne to dobre *3* *4* a jestli chces aj bych ti poslala rozbresk jako knizku na email jenom mi ho sem napis ju kdybysi chtela ahoj *3* *3* -
Re: otázka
ahoj novy mesic uz je natoceny???? *7* *7* *7* *7* jo a jeste sem te chtela poprosit jestli bys mi neposlala dokazy na ten youtub ja to na nem nemuzu nikde najit dekuji moc -
knihy
ahojky lidičky....jak s emáte? a iž se těšíte až bude nový měsíc v kinech? já rozhodně už mám přečtený všechny ty knížky a je to bomba jeden díl lepší než ten druhej doporučuju přečíst:) *14*