Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • New Monn

kniha. nej začátek a ej konec.. jinak co by tam mohlo být zajímavého kdyžtam není edward??.. jackob..je mi zneho na blytííííííí *9* *9*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: !!

tjn a navic ne do listopadu ale az do ledna 2010 *9* je to des
  • ups

Katy...ty kluci menici na vlky??..znam asi 3 Filmy (spís horory pokut chces jeste vedet tak na email!písni!(((Seiren@stream.cz))) )

Jinak miluju ten to film...jen potřebuju sehnat knížky: *16* což s emi nedarí!
    *7* a nevíte jestli je to nekde online tedy knížka??
  • deniiii1

Re: !!

Jasně že musíš počkat když se natáčí
  • Re: ..........

20.listopadu 2009 má bejt premiéra New moon , ale v USA a ne v Česku
  • Re: Sraz :)

na netu je zatím 12 kapitol a zbytek možná nebude nikdy dopsanej. Kdyžtak mi napiš na meil a já ti pošlu pár odkazů *3*
  • isabellka

Re: Nový měsíc a Hilary

seš blbá?????????????????????????????? ???????????
  • chudak rob

ahoj jak sem četla new moon tak se mi tam nelíbilo že tam skoro vubec nehraje Rob!je to celkem nudne když tam není !nejlepší je asi ten konec !doufam že se dočkam toho filmu už to neumím vydržet!
  • b.e.t.u.l.i

:(

skoda ze si tam Rob skoro vubec nezahraje... stejne sou do toho vsichni zblazneni jen kvuli nemu vcetne me *3* je to super herec a vsechno :)
  • myshpulka

!!

hele nejni nekde ke stazení tendle film? neboto musim čekat do listopadu??? *10*
  • xxtinaas

Nic Moc!

Já tu knížku četla a nejlepší asi na tom všem je jak Bella zachraňuje Edwarda jinak tam toho zase moc není...
  • Sraz :)

Ahojky..
    hele víte něco o tom Twilight srazu v praze..??:) kdyžtak napište...

jo a nevíte kde je na netu CELÝ midnight sun..?? :) děkuju ..
  • Re: 4 knížka

ahojky moc prosim o info, kde si tu knížku sehnala, nikde sem jí nenašla. prosím ozvy se mi na mejla. díky
  • deniiii1

Re: ...

Souhlas ale mocz na hovnoOoO___sou trapní no___
  • kikinecka.kikisek

...

ty voe ty trailery nanew moon na youtubku jsou uplne debilni..maj to tam sestrihany z jinych filmu....docela jako na hovno........ *10*
  • Re: Edward-Robert

a kým jiným by ho jako chtěli nahradit? pochybuju že by byli tak slepý a nahradili ho, když on určo přitáhne do kin polovinu lidí,,jen díky své šarmantnosti,,,vdyt je boží
  • mrs.crash

Chci tam!

Zrawim! Jako chci jít na new moon (No asi jako všichni že?! xD) Podle těch ,,fans" trailerů na Youtubku to bude super! Jenom škoda že tam tolik nebude Edward!! x((
  • mrs.crash

Re: jak to skončí???

No počkej jak useknou?! (No jo..To samý bylo i z Harry Potterem - Taky tam vynechali ty nej věci xD) ale jako povíídej xDD *7*
  • niqinka

NeW mOoN

Ach jo to je hrozně pozdě než se to bude dawat w Brně do te doby newydržim :-( sem si o tom už aji přečetla a štwe mě to :-( pač sem chtěla byt napnuta jak to bude :-( ale prostě Stmíwání na to žadnej film zatim nema..tak sem zwědawa jak to bude s tim new moon ...:-)Už chcu aby to bylo w kinech..=) Hey chcu najit někoho kdo by to měl už na dvd xDD ale to se nepodaří :-(
  • niqinka

Re: ..........

Jako 20.listopadu 2009 ??? *16* Cože to snad nee *5* toho se nedočkam :-( chcu to už widět :'(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit