-
knížky
Ahoj jestli někdo chcete mužu vam poslat ty čtyři díly na email jen napište! -
Re: Re: Knihy
Díky..Takže stačí že si koupim jednu *1* *1* -
Re: Knihy
Ahojky.
Nový měsíc s tím vlkem je první vydání, ten obal červený s tím okem je druhé vydání. (lépe se hodí k prvnímu a třetímu) všimni si že když první,druhý a třetí díl postavíš vedle sebe tou hranou tak se ti udělá celý měsíc. na stmívání máš kousek měsíce, v novým měsíci tam najdeš prostředek a v zatmění další kousek měsíce. myslím že je to pěkné. uvidíme jak na tom bude rozbřesk ;)
p.s : obsah je stejný :) -
Knihy
Mám takovej dotaz.. Jak je ta knížka nový měsíc tak sem našla na netu dvě a každá má jiné balení. Mají stejný obsah nebo je ta druhá pokračování té první knihy (nemyslím stmívání ani zmatení)? *7* -
Jane Volturiova
Jane Volturiovou si zahraje Dakota Fanning, summit uz to potvrdil. *3* -
Re: jak to skonci??
Jo zůstane s ním *3* jo a domluví se s Carlisem že ji promění po maturitě -ale v dalších dílech už ne až do 4dílu ji furt nikdo nepromění páč ona řekla že to odloží páč čeká to miminko Renesmee *14* uplně nááádherně to dopadne měla by napsat jště další díl *3* *4* -
jak to skonci??
ahojky lidi jak to skonci???zustane bella s dwardem?a co tam este bude? *4* -
Re: Re: 4 knížka
Jééé, rozbřesk je na internetu už pekelně dlouho, já jsem ho četla před asi půl rokem tady je adresa
http://uloz.to/1361540/rozbresk-b reaking-dawn-4.dil-sagy-v-cz-.doc -
Re: Re: ups
ma uložto.cz jsem našla i prvních 12 kapitol midnight sum a nemůžu se dočkat až jich najdu víc -
Re: Re: in love to twilight saga
poslala by si mi těch jedenáct kapitol???pl -
Re: in love to twilight saga
poslala by si mi těch jedenáct kapitol???pl -
Re: Dakota Fanning
uz to potvrdil i summit !! takze uz je to treti stranka kde jsem o tom cetla...takze to je potvrzeny..tady mate odkaz > http://stmivani.wz.cz/5-info/summit -potvrdil-dakotu/ -
Re: Nic Moc!
jednou zachranuje ona jeho vid *15* -
in love to twilight saga
iuplne zeru vsechny knizky ma je precteny stad stokrat ted ajen oiblibeny pasaze samozrejme...jo a dvojka s emi libi nejmim je totiz nejsmutnejsi jednicka ctyrka a to z petky co jsem cetly je ploste nej!!!!!jinak u nas na skole sme takoa tridamaniaku takze nam nits neunikne a ot zeby to melo bejt z edwardova pohledu sme sholkama nikd enenasli!!!!jo jinak plsky nemohl by minekdoposlat 12 kapitolu midnight sum mam jich jenom jedenact *9* -
Re: Re: :(
a to vis odkud? urciteee??? *4* *4* *4* -
Re: Re: Dakota Fanning
no nasla jsem to na dvouch strankach ze je to potvrzeny tak asi jo no... *3* -
Re: ups
ty knizky od stmivani az po rozbresk si muzes stahnout na uloz.to...... -
Re: :(
Prý se to natočí více z pohledu Edwarda,aby tam byl Robert více vidět. *3* -
Re: Dakota Fanning
víš to opravdu? -
Dakota Fanning
Hej, Dakota Fanning si zahraje Jane Volturiovou!! Už je to 100% :)) *4*