-
Re: Re: Re: dotaz
jj stane ale as v rozbresku na konci, jo a myslim ze v zatmeni nwm jiste Edward Bellu o něco poprosi aby udelala as se stane upirkou (souvisi to s Emmettem a sílou novorozených) tak si to dobře pamatujte na konci rozbřesku je to pak fakt drsný když jí to Edward připomene. -
Re: 4 knížka
coze ty mas uz 4 dil kdes ho vzala ja ho schanim uz jak dlouho a nemuzu ho sehnat nekdo tvrdi ze ma vyjit 29.4. a nekdo ze uz to cet porad mi pls kde ji muzu sehnat napis mi pls na e-mile *7* PROSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍM! *9* *4* -
Re: Edward-Robert
Edward tam bude hrat bude na zacatku a na konci le nebude tam moc jako v prvnim dile v druhym bude figurovat Jacob *16* -
..........
mám dobrou zprávu pro všechny :)....New Moon by mněl bejt v českých kinech 20.listopadu *14* *15* -
1.kapitol
ahoj, mohla bych někoho poprosit o poslání 1. dílu midnight sun na email - elementik@seznam.cz ? díky, je to jediná věc, co mi schází .. -
Film?
http://www.youtube.com/watch?v=c2Wg EG62kWQ&feature=related nevite co te to za vystrizek filmu - ti kluci menici se ve vlky? Rada bych se na ten film podivala .. diky -
Re: Kniha z edwardova pohledu
http://www.edwardcullen.kx.cz/midni ght_sun_casti.htm -
Re: Re: Re: Re: Nový měsíc a Hilary
Ano,Dakotta už tu roli potvrdila! *14* -
Re: Re: Edward-Robert
Jo,přesně hraje!!! *4* -
Re: Re: Re: Nový měsíc a Hilary
dakotta bude hrát spíš jane,ne? -
Kniha z edwardova pohledu
pls nemate nekdo 2kapitolu-11 z edwardova pohledu dekuju moc! *14* -
4 knížka
Tak už jsem docetla 4 knizku A docela me to mrzí byla jsem na nich uplne zavislá a ted nic *9* jenom film ikdyz ten budes az v listopadu *8* *9* *9* *9* tak si to asi budu cist znova a znova ale asi me to neomrzí :-)takže znova na stmívání ale z edwardova pohledu a nebo z Bellinýho pohledu to se uvidi ale urcite si to prectete *14* *14* *3* *3* *3* -
Re: knihy-písně
ahoj, prosimtě, mohla bys mi taky poslat na e-mail rozbřesk a tu Edwardovu knihu? děkuju moc, n. -
Re: Re: Nový měsíc a Hilary
jj...hraje tam Dakotta -
Re: Edward-Robert
nesmysl...hraje tam ... *3* *3* -
Re: Re: Nový měsíc a Hilary
To nvm ale každej taky řekne cokoliv a nemusí to být zrovna pravda -
Re: Nový měsíc a Hilary
ja mam pocit ze ji ma hrat dakotta fanning....jesi tam bude hrat hilary tak to je konec... -
Re: knihy-písně
Ahoj Ivetko...neposlala by si mi prosím 4.díl?když se tady tak veřejně nabízíš xD
děkuju moc -
Twilight
Od: roxanda
22.2.2009 19:25:39
Ahoj Twilighťáci!
Někdo to ví, někdo to tuší a někdo o tom dokonce ani neví! Dne 18.2.2009 se totiž na serveru lidé.cz ukula událost tohoto roku!
SRAZ TWILIGHT FANOUŠKŮ!
Ano! Ano! Ano! Máte možnost setkat se s lidmy, kteří jsou do této série stejní blázni! Není to dokonalá příležitost?
Místo: Hlavní město Praha, Václavské náměstí přímo pod jezdcem na koni
Den: 11.4.2009
Čas: cca 11:00
Program: Na programu je dokonalé "vyplenění" knihkupectví LUXOR. Návštěva McDonaldu. Twilight "pochod" při kterém se bude zuřivě mávat knížkami (pokud se s ní chcete tahat :)) a tento pochod můžeme také spojit a anketou lidí, jestli znají Twilight sérii. Pokud i po těchto věcech budete chtít nadála zůstat ve společnosti Twilighterů - nebojte, program tímto nekončí!
Co s sebou? Jedinou hlavní věcí je přece dobrá nálada! A pokud budete chtít můžete zabalit i nějakou tu knihu :)
Pokud si nechcete tuto událost nechat ujít a popřípadně se o ní dozvědět i něco víc, přijďte mezi Nás na TUTO DISKUZI a my vás rádi uvítáme!
Pokud můžeš, kopíruj tento text na svůj blog :) Ať nás není málo -
Re: 12díl
ahoj já ti to ráda pošlu....tak mi napiš meila at vim jakou máš adresu...nebo tady ale vzkazík...ju můj email je Ivettka.89@seznam.cz