Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • volse

písničky

Kdo chce písničky mám podle mě všechny(a všechny jsou nádherný)tak si říkejte a piste na mail volsanska1@seznam.cz
  • otázka

nevíte kdy bude new moon u nás v kině?? vím že už je natočenej ale nevík kdy pujde do kin,, a vím že se už něco natočilo ze zatmění jsou na youtube a i z rozbřesku,, ale chtěla bych vědět ten nový měsíc kdy bude u nás v kinech
  • Re: knihy-písně

ahojik, pls byla bych ti moc vděčná, kdyby si mi poslala všechno, co jsi vypsala - až na ty písničky.předem děkuju A.N.
  • gabriellavanessa

.......

Ahoj,chtěla jsem se zeptat,jestli nevíte jek skončí rozbřesk.díky
  • Re: knihy-písně

ahoj Ivet, mohla by jsi mi prosím poslat knížky a nějakou písničku na email?předem díky *4*
  • love

Ahoj lidi mohly by jste mi poslat odkazi na všechny čtary díly je to úplně napínaví a už z těch ukázek co jsem četla jsem se snad zamilovala. díky moc papa *4*
  • prossím

Ivetko moc moc prosím pošleš mi těch dvanáct kapitol s tim edwardem? moc děkuji *14*
  • knihy-písně

Ahoj Ivetko prosím mohla bys mií teda poslat na mejla ty knížky...Byla bych ti hrozně vděčná...Předem děkujíííí *3*
  • iwettka

knihy-písně

ahojky kdo by chtěl poslat nějakou knížku rada pošlu stačí napúsat meil...ale líp se to posílá třeba přes icq, mám všechny 4 díly a ještě 12 kapitol z pohledu Edwarda(půlnoční slunce) a taky pár písniček z filmu tak kdo má zájem ráda pošlu...muůj meilík je Ivettka.89@seznam.cz zatim pa
  • iwettka

Re: bomba

ahojky kdyby jsi chtěla rozbřesk mám už v emailu můžu ti ho poslat....stačí meil....pro ostatní to platí taky....
  • .....

Lidi mohla bych prosím požádat někoho, aby mi poslal knížku Rozbřesk na email?? mám to sice doma, ale bylo to strašně s chybama a nedalo se to číst.. :( některé věty ani nebyly přeložené.. byla bych moc vděčná.. díky moc předem tomu, kdo mi to pošleee :-*
  • *YAHOO*

Ty voe děckááá... jak já se těším na ten film... už aby byl, bo jako knížky šecki přečtené během jednoho týdne a není teď vbc co dělat... :(:( mrtě se těším.. aj na trojku a čtyřku... <3
  • bomba

mám přečtený všechny tři dvakrát a 4 na netu a nemůžu se toho nabažit 29.5. vychází dvd už ho mám objednaný .....
  • Re: Re: Re: Rozbřesk

Tak k tomuhle mám taky něco. :D Kdysi jsem kdesi, četla. 6e stephenie plánovala napsat víc dílů, ale dostala smlouvu jen na čtyři. Takže jsou jen čtyři.

No, ale podle toho otevřeněneotevřenýho konce BD(rozbřesku) si myslím, že si nechává "volnej prostor" kdyby ji něco napadlo, tak aby to mohla napsat. Ale tohle je čistě jenmůj názor. *3*
  • Re: Re: Re: Re: Rozbřesk

No a já bych řekla, že asi ani hned tak dopsané nebude. Páč jsem myslím četla něco o tom, že někdo zveřejnil bez souhlasu Meyerové těch 12(nebo kolik kapitol měla napsaných) a ona se naštvala a řekla, že to nehodlá momentálně dopisovat. Když to někdo takhle "ukradl".
  • Re: Re: Re: Rozbřesk

Myslím, že myslela oficiální překlad. Ten totiž vychází až 25.3.2009
  • kikinecka.kikisek

uloz.to

hele lidi jestzli schanite jakejkoliv dil jao knizku tak vsechno ej na uloz.to ....... *1* *1* *1* *1*
  • Zatmění

Ahojte lidičky!Prosím Vás nemáte někdo zatmění?Jesli jo tak mi ho pls pošlete na e-mail.Předem moc kuju *14* *14*
  • elik.cmelik

Re: Re: Rozbřesk

Ano to ano Rozbřesk už je poslední díl!
  • elik.cmelik

Re: Re: Re: Rozbřesk

Samozřejmě že jsou přeložený!!! *7* Akorát Midnight Sun ještě není dopasné:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit