Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • adrianga

rozbresk

Prosim poslete mi nekdo na adrianga@seznam.cz preklad rozbresku prosiiiiiiiiiim.. *5*
  • kikinecka.kikisek

kde?

ahojte ... znova se ptam .. kde si muzu stahnout rozbresk????? *7* *7* *7* *7* *7*
  • Re: Re: Re: rozbřesk

Mohli byste mi ho prosim taky poslat? *3*
  • Re: Re: Re: Prosíííím

Natočeny je stmívání!!!
  • Re: Prosíííím

ahoj.. film nový mesíc se tedka točí a zatmení bude až tak za 2 roky..
  • Re: Re: Prosíííím

Tak to nějak nechápu ja myslela že je prvně stmívání potom nový měsíc pak zatmění a nakonec rozbřesk. A rozbřesk je už natočenej jak to teda je? *7*
  • Re: Prosíííím

Ty se ještě nenatočily.Bohužel samozřejmě *3*
  • Prosíííím

Lidičky já vás strašně prosím, jestli máte někdo film Nový měsíc a Zatmění tak moc prosím pošlete mi to na email:lestata@seznam.cz. A může to bejt klidně i v angličtině to mi vůbec nevadí hlavně když to budu mít. Dík. *15*
  • Re: Re: Re: knizky

sorry už jich nepotřebuju už si jich stahuju...já sem to sem napsala ale až pak sem si všimla toho co tam napsala eliska1234 že si to můžu stáhnout na www.uloz.to takže díky
  • Re: Re: knizky

ahojky..já bych byla taky strašně rády kdabys mi ty knížky poslala....já jich na internetu nemohla najít..tak už sem to vdala ale jestl bys byla tak hodná a poslala mi je.....pls byla bych strašně ráda....ale kdybyste mi ´je kdokoli poslal byla bych strašně ráda... *1*
  • Re: Re: Re: milování

Tak s tim souhlasim....a ty pohledy....mmmm *14*
  • kikinecka.kikisek

Re: Re: rozbřesk

muj e-mail je : kymtytyk@seznam.cz dekuju moc
  • Re: rozbřesk

Napiš mi svůj E mail a já ti ho pošlu
  • kikinecka.kikisek

rozbřesk

jeste jsem se chtela zeptat jestli nekdo nevi kde bych si mohla stahnout rozbresk prosim ...... dik moc *7* *7*
  • nwwwm

Re: upírka

Bella bude upír až v Rozbřesku, jinak už se strašně těšim až to zfilmujou!!! *14*
  • kikinecka.kikisek

upírka

ahuj chtela sem se zeptat v kterym dile se stane Bella upírkou jestli v Zatmění nebo v Rozbřesku ahoj a dik *1* *3* jo a Tilight forever *1* *1* *14* *14*
  • deniiii1

Re: už se těšim

to teda není jak byl na začátku to sem měla upa rychle přečtený ale vůbec upa pomohla *15*
  • Re: Re: Re: OMG

tak to s tebou souhlasí na 110%!opravdu film je super *14* a hlavně robert samozřejmě *15* *14*
  • Re: Re: milování

tak díky ale jako ve filmu je nádhernéj ne *14* *14* *14*
  • Re: Nový měsíc

nn bohužel ještě není.ale už se nejspíš točí a bude už v listopadu za dlouho no.. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit