Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • debussygirl

Re: Re: Jaky je nejlepší díl?

Já vás nechápu...co proti Jacobovi máte??? Kdyť bez něj by nemohlo Stmívání ani pokračovat a navíc je hrozně milej tím jak je vtíravej a hroooozně sebejistej *1*
  • debussygirl

Re: už aby to bylo

Úplně souhlasím...hodně toho vynechali ve filmu a to mě taky zklamalo ale jinka Rob je uplně boží a moc se tam hodí akorát v Novým Měsíci moc nebude *9*
  • už aby to bylo

Už se těším, až tady vyjde druhý díl New Moon. Četla jsem všechny díly. Už se těším na sfilmování třetího a obzvlášť čtvrtého dílu =) A taky doufám, že zůstane stejné obsazení herců =) Robert Pettinson je v te roli skvělej =) A to ani nemluvím o Kristen Stewart, i když si v tom druhém dílu užije pěkný drama.. Ale ve filmu to bude zase úplně jiný než v knížce. Jako u prvního dílu. Docela mě zklamal *3*
  • prosím prosím

Lidičky můžete mi někdo ps poslat na mailík rozbřesk a ty edwardovo kapitoly? nejsem moc dobrá ve stahování a tak by se mi to hodilo už hotové:-) mocinky prosím, už se nemůžu dočkat papa Vrabeček *3*
  • petruska81

Re: ,,,

jestli myslíš knížku tak ta je ke stažení na ulozto.cz... ale pokud myslíš film tak ten se teprve teďka točí v Itálii ve Volteře *9*
  • ,,,

nejsem machr pres stahovani... ani na filmy ale cetla jsem knizku a novy mesic vubec nevim kde stahnou poradte prosim jestli uz teda je moznost ho nekde stahnout... *7*
  • ...

hele a film je jen stmivani?? *7*
  • Re: Jaky je nejlepší díl?

hej jo uplne s tebou souhlasím ....me strasne vadi jackob.....vubec nechapu proc se tam s nim fut serou...chapu ze musi byt nejaka zapletka ale i tak... *16* nejlepsi je ctverka pac tam uz sou porat spolu a ona je konecne upirka...a hlavne se spolu konecne vyspi *14*
  • deniiii1

Re: Re: New moon

Souhlasím ikdyž je to přesvědčující ale co se dneska nedá udělat v komplu...
  • Re: New moon

já si myslim ze nejsou...to je vytvoreny ze starejch fotek *5*
  • Jaky je nejlepší díl?

jakej si myslite ze je nejlepsi dil? me osobne se nejvic libi stmívání zatmění a rozbřesk...ale robřesk ma i naky nedostatky..hlavne s tim jacobem...a ten novy mesic se mi skoro vubec nelibil...s tim jacobem to byl nezvyk *9* *3* *3* *3*
  • New moon

Myslíte, že nějaký ty fotky jsou už oficiální(myslím ty s nápisama new moon 2009 - Kristen Stewart, Robert Pattinson)? *3*
  • Robert četl knížku z Edwardova pohledu..

No,tak já jsem někde oficiálně četla,že jediný,kdo četl knížku napsanou z Edwardova pohledu byl Robert,aby se víc přiblížil k roli Edwarda.
    Takže už ji nejspíše autorka dopsala,ale nevydala (asi ani nevydá..).
    No,tak ještě aby ji Stephenie Meyerová vydala(nejlépe mnoheem více dílů-třeba jak budou Edward s Bellou spolu) a mi si početli.
    Přeci jenom by jich mohla napsat ještě více..myslím pokračování,né jen ty stejné z pohledu Edwarda..
    Tak snad se dočkáme té z pohledu Edwarda + nějakých dalšíííích krásných knížek,kde budou Bella a Edward spolu šťastní.
    *nechci aby to skončilo :D*
  • Re: Všechny díly v .doc

Ahoj sím pošli mi ty názvy všech knih mc dík.
  • petruska81

Aro

neví někdo z vás jestli je už potvrzené že Ben Barnes vzal roli Ara???
    a jestli jsou vž vybráni i jiní herci než Dakota???
  • petruska81

Re: Re: Re: ups

víc jich napsaných není... je to hrozná škoda ale autorka odložila psaní Midnight Sun (Půlnoční slunce)na neurčito *16*
  • Re: Knihy

Ahoj to je pořad ta stejna knížka je jen více balení každa zem ma jíne !
  • Film

Kdy ten film víjde na DVD?
    A dá se někde schlédnout už teď?
    A ještě kdy se to dostane do kin
  • Re: jak to skonci??

Ahoj všechno skončí dobře bella se stane upírkou a zustane s edwarden navždy ze svojí dcerou Renesme!
  • Re: knížky

Psala sem ti na mail

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit