Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ajulina

........

hej!!vazne super uz je na 4 miste v top 10....a to jeste nadaval ani v kinu.... *15* *15* *15* *15*
  • debussygirl

Re: Re: Re: Re: Jaky je nejlepší díl?

Hloupost
  • debussygirl

Re: Re: Re: Re: Re: už aby to bylo

Někdo jinej, kterej by zase dělal problémy tak je to jedno *1*
  • debussygirl

Re: Re: Zjuuu

http://www.youtube.com/watch?v=fKZG wIOJ3es&feature=related
  • edwardcullen12

Re: Zjuuu

das mi pls odkaz na to youtube? *4*
  • renesme

nevite kdo ji bude hrat tu jeji dceru
    ,?????????,,
  • debussygirl

Re: Zjuuu

JJ já už se taky megálně těším a taky už bych chtěla vidět aspoň jedno video, který by s tím fakt souviselo, ale u jedno je fakt dobrý ten kousek z filmu krev jako čokoláda kde se taky měněj lidi ve vlky. Ale fakt mě zajímá jak chcou udělat ...když ty vlci maj bejt velcí jako koně *1*
  • deniiii1

Zjuuu

Hej tak já už se hafo těším až to bude v kině ale kdo né že?? *1* jáj ale budou to dávat až tak v prosinci to bude smrt moe *1* Jo a mimochodem co si myslíte o těch ukázkách na YouTube??já si myslím že je to vcelku trapný né že by to bylo hnusný jako sou vcelku aji nějáký pěkný ale když to nemá stím co dělat tak proč k tomu píšou New Moon...ae bylo by super třeba za měsíc vidět aspon minutový video *3*
  • Re: super

jo tak to fakt ne dík možná ten kdo to nehraje tak na to koukne ale kdo tohle čte tak na to nekoukejte to tomu nebo tý slepici pomůže!bitefight je strategická hra kde jsou sice upíři a vlkodlaci ale se stmívanim novym mesícem atd. to nemá nic společnýho!!a ty ty super neni tohle nahodou proti pravidlum??tak si dej bacha abych o obě nenapsal těm co tu hru vymisleli nebo tak to bys totiž měl pěknou smůlu!!to by teprve byla sranda!jo a jestli mi nevěříš přečti si pravidla!
  • Re: Re: Re: Re: Re: Prosím odpověď :-)

No jedině o tom děcku. Ale už by to bylo prostě to samé do kola =)
  • Re: Re: už aby to bylo

ahojky...vy ste ten film(new moon)někdo videli???ja ne ale mooooc se naj tesim do kin...nevite kde by se dala sehnat knizka new moon nebo aj stmívání(twilight)napadlo me knihkupectvi v Olympii myslite ze to tam bude??? napiste mi na email nebo klido i sem bude sem chodit kazdyyy den...
    diiik mooooc za odpved diiiky....
  • Re: Natáčení - www.newmoonmovie.org

Tak tuhle stránku znám už docela dost dlouho a to natáčení začíná v pondělí 16.března,spletla jsi si data,ale ještě to není jístý,tohle prozradil jen Jackson,ale nikdo to oficiálně nepotvrdil. *4*
  • Re: mno

Vždyť se k ním vrátí a všechno nakonec dopadne dobže.Stmívání sága je přece na 4 díly takže se tam toho bude dít ještě dost a všechny se budou natáčet. *15*
  • Re: Re: kdy to bude v kině?

V Americe to má mít premiéru 20.listopadu 2009,teprve dneska by se to mělo začít natáčet(New Moon).A já jsem četla,že v Německu to má premiéru 7.ledna 2010 takže počítám,že u nás to bude buď ke konci ledna nebo někdy v únoru. *4*
  • Re: Re: Re: Re: Prosím odpověď :-)

Ano,Jacob se do Renesmee otiskne a tudíž s jí bude snažit chránit a tak a já si myslím,že pokračování na Rozbřesk nebude,protože Stephanie Meyerová to uzavřala a navíc o čem by to bylo? *7*
  • Re: Dobrý den

No jelikož Nový měsíc ještě ani není natočený,ale premiéra se plánuje na 20.listopadu 2009,tak počítám že u nás to bude ke konci ledna nebo v únoru,v Německu to má být 7.ledna 2010 takže asi chvíli potom by to mělo být u nás. *3*
  • veronika16

super

juknete sem...http://s17.bitefight.cz/c.php ?uid=37172
  • Re: už aby to bylo

Já nevím mě se nezdá že by to bylo špatě udělaný... moc se mi ten film líbil... je to určitě něco lepšího než je třeba Hrabě Monte Christo.... některý ty filmy vůbec nejsou nic spojenýho s knížkou... ale to že něco vynechali mě taky mrzí... *3* ale jinak je to moc pěkný... kdo neviděl jukněte na http://www.filmax.cz/akcni/stmivani
  • barysek14

Natáčení - www.newmoonmovie.org

Čauvec lidi, právě sem se dozvěděla na newmoonmovie.org, že natáčení filmu začíná dřív než se předpokládalo a to tohle pondělí - 17.března...
    Na tu stránku se určitě podívejte, sou tam i krásný tapety a ty nejnovější zprávy kolem filmu a taky fanmade trailery, jenom fanmade, páč oficiální trailer prey ještě vubec neni...
    Myslim že v nejbližších dnech se tam objeví i nějaký videa z natáčení, ale to hádám, já nevim.. *1*
  • mno

Edwar nemal odísť i keď ju chcel chraniŤ...myslim že jej tym viac ubližil a sebe tiež!!! *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit