-
New moon
fact budou dávát tento díl až v roce 2010?to je fakt blbý...ae určitě na to půjdu *7* *14* *14* *3* *9* *5* stmívánís em viděla několikrát jak sem do toho zažžranáá!!!Doufám že si Bella nakonec nevybere Jacoba!!!!! *16* -
renka
huurrraa už se natačiiiiiiii -
Re: Kvíz
mně to nejde otevřít *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Prosím odpověď :-)
Stephenie začala psát půlnoční slunce neboli stmívání z pohledu Edwarda Cullena jde o první díl knihy akorát to vypráví Edward svýma zažitkama a pocitama napsala 12 kapitol to pak někdo zveřejnil tak řekla že to prozatím nedopíše coš ja fak moc velká škoda *9* -
Re: Bella
promění se až ve 4 takže v Rozbřesku *4* -
Bella
Ve Stmívání visaje Edward Belle z krev s jedem takže se nepromění ale v New Moon nevim to sem neviděla -
Kvíz
Tadyhle na této stránce je docela dobrý kvíz ohledně New Moonu,tak když se budete nudit tak si můžete zakvízovat...
http://stmivani.w z.cz/5-info/new-moon-kviz/ -
:-*
ja uz ct zatmeni a je to teda sila jacob je kus *14* uz se tesim az budou davat v kinech novy mesic ale to bude az tak za rok kdyz maji v americe premcu az v listopadu tak mi to tady budeme mit az v roce 2010 *16* skoda ale ja stejne jedu do ameriky *4* prave v listopadu tak budu do kina .... -
Re: NEW MOON 4EVER
No jelikož to má premiéru 20.11.09 v Americe,tak v Česku to bude někdy v lednu,nejdýl v únoru *3* . -
Re: Re: Re: renesme
Jenže jak poznáš, jestli pak ve dvou letech bude hezká a bude mít kudrnatý vlasy. *1* -
Re: Re: obsazení new moon
prosim vas nevite kdy to ma prijit do kin nebo jestli to uz bezi?jsem v tom nova a tak nemam zadne informace.POslete mi to prosim na mejl 10li@seznam.cz -
Re: obsazení new moon
Paul je fakt kus. *14* -
obsazení new moon
Rodinku vlkodlaků by měli hrát tito herci:Taylor Lautner: Jacob Black
Chaske Spencer: Sam Uley
Tyson Houseman: Quil Ateara
Alex Meraz: Paul
Kiowa Gordon: Embry Call
Bronson Pelletier: Jared
Tinsel Korey: Emily *4* -
Re: Re: Re: kdy to bude v kině?
to je blbost...dyt uz to je natoceny... i breaking dawn je natocenej... na youtube jsou videa z filmu *5* -
NEW MOON 4EVER
cus lidi... nevite kdy to bude v kine??? ja jsem na tom filmu uz skoro zavisla *14* -
Re: Re: renesme
to asi jn :D by museli vybrat nejaky miminko -
Re: renesme
Tak to netuším,podle mě je blbost aby už měli určenou herečku,když to bude minimálně za dva roky.To se jim mezitim změní vzhledem *1* . -
Re: Zjuuu
No to dělaj fanoušci a je to jak si to oni asi zhruba představují.A některý jsou vážně povedený *4* . -
Re: ........
njn ona nekdy staci i knizka :) *15* -
Re: ........
A v čem??? Nebo jako kde si našla tu stranku na který se to hodnotí?? *3*