Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mysak.kol

Re: Re: Re: Re: ........

A hlavně Renesmee roste strašně rychle. Patnácti let dosáhne v průběhu 5let. *3*
  • mysak.kol

Re: Re: Re: Knížky

DĚLÁŠ SI SRANDU? TO JE PRO MĚ NOVÉ! FAKT MÁM RADOST. KONEČNĚ SE MÁM NA CO ZASE TĚŠIT. DÍK ZA ZPŘÍJEMNĚNÍ DNU! *14* *14* *15* *15* *15* *15* *15*
  • deppimpact

Nevíte...

Nevíte jestli vyšlo už to cd STMÍVÁNÍ já se tak těšim na novej měsíc,zatmění,rozbřesk mám všechny už v knížkách *14* *14*
  • sheepgirl

Re: Re: Re: New Monn v kinech ČR

jojo,máš pravdu xD já na tom byla 29 xD
  • nik011

love

ja stmivaniii a novej mesic a ostatni dilyy tak milujuuuuuuuuuuuuu vsechnyyyyy lidi co tam sou a nejvic Robaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa love ho moc
  • !!New Moon!!

Ahoj lidi sice tu enjsem poprvy ale pisu sem poprvy prispevek!..nepochybuju ze uz vsichni tady mate prectene vsechny dily jako jaa!..a jak uz vsichni vite vsechny 4 sagy jsou super ale podle me nejlepsi knizka a myslim ze i film bude New Moon stane se tam toho opravdu dost!..sice tam nebude moc casto Patty(Robert Pattinson) ale za to tam bude Jacob a ten taky stoji to!..:)..Mno uzs e nemuzu dockat na premieru New Moon jestli to bude opravdu 26 nebo 27.11 tak je to sice jeste dluho doba ale uz se tesim opravdu hoodne!.a myslim nebo spis vim to s jistotou ze enjsem sama taks e mejte!! *14*
  • Re: Re: Re: Re: to bude super film!!

prvni at dotoci filmiky a pak at se da na nebezpecny sporty... *1* *1* *1*
  • Re: Re: Re: JuPíÍíÍííÍ xD

ja myslim ze takovejch holek je mnohem vic...........
    ........a ja se mezi ne samozdrejmě řadim taky *1*
  • Re: Re: Re: Re: dotaz

ne uplne na konci asi tak uprostred a pak je popisovanej jeji zivot v podobe upira *3*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: New Monn v kinech ČR

uz se nemuzu dockat *3* a twilight myslim by¨l v kinech taky sest dni po americe... myslim :) ze tam byl 21 a v CR 27
  • pattysek

Re: ..........

20.listopadu 2009 by měla být premiéra v USA, v ČR není eště přesný termín ale předpokládá se, že by to mělo být na začátku ledna
  • petruska81

Re: New Monn v kinech ČR

mě se tomu nějak nechce věřit, že by to unás bylo 6 dní po premieře v americe... to je nějak moc brzo. Ale jestli je to pravda budu jedině ráda. *15*
  • Re: New Monn v kinech ČR

fakt to ma byt u nas ješte tento rok??někde psali že až 2010
  • leila00

New Monn v kinech ČR

Lidi, tak už je konečně zveřejněný datum New Moon premiéry v ČR !!!! 26.11.09 oficiálně !!!!! Páni, já se nemůžu dočkat !!!!
  • debussygirl

Re: Re: Re: Re: New Moon

Až v lednu.
  • Re: Caius

aha a kdo to je??
  • knizky

ahojky prosim neposlali byste mi nekdo vsechny 4 knizky moc moc prosim na email dendula.karba@seznam.cz *4*
  • Re: Re: Re: New Moon

prelom listopadu a prosince *1*
  • petruska81

Caius

NewMoonMovie.org hlásí, že Caius bude v obsazení Jamie Campbell-Bowera
  • janahermiona

??

kdo ce všechny 4 knižky tak mi písněte na janahermions@seznam.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit