Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: bomba

Nemohli by jste mi nekdo poslat poslední dva díly ??? Na email Vercik.1@seznam.cz děkuju :) a pokud mozno tak i tech 11 kapitol
  • debussygirl

Re: Re: Re: Re: Re: New moon

4. díl je podle mě nejlepší. Co myslíte vy??? *7* *14*
  • debussygirl

Re: Re: New Moon

Nn u nás to má být až v lednu 2010 ne??? *7*
  • Prosbička

Já vím že to tady píše moc lidí, ale poslal by jste mi někdo knížky Noví měsíc, Zatmění a Rozbřesk??? Prosím, prosím smutně koukám...
  • knížky

Ahojky, mohl by mi někdo poslat na e-mail všechny 4 knížky? Můj e-mail: Lollllaaaa@seznam.cz Předem děkuju*3*
  • Re: Re: renka

ne, nenatočil. Neprve se ZAČAL NATÁČET. V americe půjde do kin 21.11.2009 ae u nás není zatim premiéra stanovená!!!!!!!!!!!!
  • justia

knížky

ahojky nechce mi někdo poslat na email všechny čtyry knížky ráda bych jsi je přečetla muj email:justia@seznam.cz *1* *1* *1* ddíky přeedem *3*
  • baffy.4

Re: :-*

nn....v americe to ma bejt uz nejak ted a u nas za mesic *5* *5*
  • baffy.4

Re: Re: Re: Re: Re: New moon

on se do ni jacob fakt otiskne??? dyt to je hrozny a jak to budou resit??? to se stane v rozbresku?? to je jedinej dil kterej jsem jeste necetla
  • baffy.4

Re: New Moon

ver tomu nebo ne ale ja to taky nevydrzim...a i kdyz moc dobre anglicky neumim tak se neudrzim *1* ja uz se tak tesim...za mesic to tam ma bejt v kinech a v listopadu u nas *3*
  • knižka

ahojky nechce mi někdo poslat na email všechny čtyry knížky ráda bych jsi je přečetla *3* *1* muj email: malkova.maja@seznam.cz
  • petruska81

Nová tvář New Moon

Další novinka z hereckého obsazení: herečka NOOT SEEAR bude hrát HEIDI
    VOLTURIOVOU.
  • renny100

Re: Re: Re: Re: New moon

No,já bych teda strááášně chtěla,aby Stephenie napsala další díly,z pohledu Belly :-)

A NEBOJ,BELLA BUDE NAKONEC S EDWARDEM,a budou mít dceru :-)))
    A do ní se otiskne te JAcob :-//
  • Re: Re: Re: New moon

Přesně,knížky jsou vážně super,ale Zatmění a Rozbřesk jsou nej.Moc se těšim na to kdo bude hrát Renesmee *4* .
  • debussygirl

New Moon

Přemýším že si asi New Moon stáhnu až bude v americe..na Americkejch stránkách a budu na to koukat v angličtině *1* *1* Ale já to prostě do ledna nevydržím.
  • debussygirl

Re: Re: New moon

Přesně ...kdykoliv sem četla nějakou knížku už na začátku jsem věděla jak to dopadne, ale Twilight Sága je úplně úžasná, nevypočitatelná, ohromující...doporučuju všem...stojí to za to a 4.díl obzvlášť *14* *14*
  • kamik21

Re: Re: Re: renka

promin sem to neviděla že už si znova napsala
  • kamik21

Re: Re: renka

vážně? to si nemyslím má bejt až ke konci roku 2009 kdes to slyšela?
  • Re: New moon

Ahojky, doporučuji přečíst si knížky, je to super. taky jsem do nich zažraná a to hlavně proto, že jsem už četla i čtvrtou. A je to úplně šokující. Vážně doporučuji přečíst, stojí za to. A na ten film se potom dívá ještě líp *1*
  • natule

Re: renka

ae new moon se už natočil!!!!! *5* *16* *8* *9* víš??? *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit