-
Re: New moon
Ahojky, ty už jsi New Moon sehnala na netu? -
Ahojky...ty už si sehnala New moon na netu?? -
Dabing?
Mě se to líbí anglicky hrozně se mi líbí jak božsky edward mluví když se představuje tak to vzpadá jako kdyby se ptal je to skvělý *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: nwm
ja se na to taky tesim doufam ze to fakt bude toho 26 nebo 27.11 fakt sice budue uuplne narvano!ale ja pste chci chi chi *15* -
...
ty jo ja nwm co je stim dabingem .... ale anglicky je to nejleptsi pre tam jsou ty hlasy uplnicko supperrrr ja ja diky tomu mluvim plyne anglicky....... -
Re: Re: Re: Re: nwm
jn taky uz se hrozne tesim proste si to stahnu na cd a az to bude v kne tak na to pudu a hotovo!!!! *5* *5* *4* *3* *1* -
New moon
No výte me nejvíc štve že to furt nemužou přemluvit na češtinu ja bych se na to vykašlala !! ten filmík se mi strašně líbí a newim co bych dala abych ho mohla slyšet z českým dabingem !! takže doufám že se umoudří a přemluví to na češtinu *9* -
Re: Re: Re: nwm
žejo!...jee uuplne sladkej!..ne ze by Robert nebyl to jeee je starsne sexy!..jenomze Jacoba plno lidi nema rad potze si ymsli ze ublizuje Belle i Edwardovi!..jenomze in to dela protze Bellu miluje!..a oni to pste nechapou!
ja mma Jacoba rada a to se nezmeni!..a uz se etsim na New Moon protoze ve Stmívání moc nebyl ale v New moon to bdue skvely tam bude porad=D *15* *15* *14* *14* -
Re: Twilight
jo to mas pravdu presne takhle to bude -
Re: Re: nwm
jo taky to nechapu .... *9* ja ho taky strasne lovkuju *14* -
Re: New Monn v kinech ČR
jo taky se už nemuzu dockat -
Re: nwm
Si muj clovek§Jacob pste zlatoooo *15* MHFMMMMR!nechapu jak ho enkdo nemuze nemit rad! *7* *7* Vžť on je uuplne skvelej!! *15* *15* -
Ne ne natule neboj Bella si nevybere Jacoba.Vezme si Edwarda a on ji promeni v upirku,ale ve tretim dile Zatmeni Bella rekne jacobovi ze ho miluje ale nemuze zit bez Edwarda.Ja fandim Edwardovi je sexy a hlavne upiir jsem proti cokluuuuuummmmm *10* tak cUS *15* -
nwm
ja sem vubec nepoznala toho jacoba prtz mel dlouhy vlasy az pak sem zjistila ze jako malej hral v tom zralocak a lavovka jeee ja se tak tesim az to uvidim=D=D=P -
Re: Re: !!New Moon!!
Jo uplne te chapu *15* Me to fakt chytlo necekane!..ale tayk nwm o zadnych podobnych knizkach!..ale urcite se poptam pdivam se nekde§ *3* *15* a pak ti dam vedet doufam ze ti me taky *7* *15* -
Re: Nevíte...
DVD jeste nevyslo. -
Plosiiiiiiim
Pls,nemohol by mi niekto poslat Rozbresk ????prosiiiiim
nija156@azet.sk -
Anč1k
http://twilghtsagastmivani.blog.cz/
Můj Blog.....o stmívání,Novým měsíci...atd a všechny novinky -
Re: !!New Moon!!
Ano!! Jacob bude fakt dokonalej...i jako postava ..mam ho radsi nez Eda :-)...hele....mam dotaz...zajimalo by mě, co ctes po tom, co jsi docetla twilight sagu...ja uz to mam taky docteni a cteni me chytlo...chtela bych dal cist, ale vubec nwm, o nicem tak dobrym jako twilight saze...chci cist neco jako bylo stmivani...o upirech, vlkodlacich...ale aby to melo takovou stavu jako melo stmivani...nevis o nicem?? -
Re: ........
nejen Edward, ale i Bella. Byla to sranda číst. Ta dcera se jmenuje Renesmee. Rene a Esme dohromady.