-
Renesmé
Viděli ste kdo má hrát Renesmé...Bella Thorne který je 12 let... to doufám že to zrušijou protože ta se mi vůbec nelíbí. -
Re: Re:Kterou máte nejradši??
No taky mi to hrozně vadí *9* *9* Ale pořád doufám že dostane rozum a napíše ještš nějaký díl *14* *3* -
Re: Kterou máte nejradši??
ja jsem je taky už všechny přečela ale pro mě je nejlepší rozbřesk *14* ten je boží.Hrozně mě ale štve že už není další pokračování *16* -
Re: Re: Re: Kterou máte nejradši??
Myslis ze bys mi je mohla poslat na mail..? -
Re:Re:Kterou máte nejradši??
Tak si je můžeš přečíst na internetu ne?? *3* -
Re: Re: Kterou máte nejradši??
hej už se těším na prázdniny, ne kvůli volnu to taky ale hlavně že v létě dostanu všechny knížky Stmívání, Nový měsíc, Zatmění a Rozbřesk *14* *14* -
Re: Re: Kterou máte nejradši??
Posli mi maila a ja ti je poslu ve formatu .txt, muzes si je normalne cist na pocitaci. -
Re: Kterou máte nejradši??
to se máš já bych ty knížky chtěla taky *9* *3* *3* *3* -
Kterou máte nejradši??
Ahojik *3* už mám přečtený všechny dily a jsou všechny super *14* *14* Ale asi ze všech se mi nejvíc líbil Nový Měsíc.....což mě překvapuje , protože nemám moc v lásce Jacoba, ale ten díl jsme si prostě zamilovala *15* A co vy jaký máte nejradši??? *7* *3* -
Re: Dakota=Jane
Páni, Tom nebo Alex - jestli to bude jeden z nich, oficiálně se přidávám na stranu Volturiových! Sexy blonďák jako upír? Asi jsem se zamilovala! :D -
Re: Re: Re: Re: nwm
a navic bella taky prece jacoba milovala ale pak proste zjistula ze miluje vic edwarda mno... tak ja newim proc ho tolik lidi nanavidi a rika ze je to debil -
Re: Re: Co po Twilight sáze?
Chtěla sem si jí koupit ale newim jestil je hezká???.-D a o čem je??:-D -
Re: dotaz??
Jacoba hraje naštěstí Taylor Lautner,ale nebylo to jistý protože nevipadal tak svalnatý jak má vlkodlak vipadat tak se mluvilo o Stevenovi Streitovi ale Taylor byl deně v posilce a nakonec měl tu roli jislou:-D naštěstí:-D -
dotaz??
lidičky, asi jsem blbá a něco prošvihla, ale Jakoba hraje v Novém měsíci Tayler, nebo Steven? něco se mluvilo o Stevenovi Streitovi, ale nevím. -
Dakota=Jane
WOW...lidičky Dakota Fanning si zahraje v New Moon upírku Jane....a teď se spekuluje kdo bude Alec....buď to bude Tom Felton, Skandar Keynes, Freddie Highmore, Gaspard Ulliel nebo Alex Pettyfer tak uvidíme kdo se tam nakonec objeví:) *1* *1* *15* -
Re: ...
Jj mě to taky v aj pomáhá a navíc jejich hlasy jsou jedinečný a krásný *14* *14* -
Re: Co po Twilight sáze?
Já těď od ní čtu The Host a je to taky hezký. :-) *3* -
Re: Re: New moon
asi těžko,on se teprve nedávno začal točit... *4* -
Co po Twilight sáze?
Ahoj, zajímalo by mě, co čtete dál za knížky, kdyý už jste dočetli celou ságu? Když jsem četla všechny díly, strašně mě to bavilo a chci v četbě pokračovat. Hledám něco ve stejném stylu jako píše Stephanie Meyerová. Tak nevíte o ničem? -
Re: New moon
A nenapsala bys sem prosím stránku, na které jsi to našla? Díky *3*