Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • debussygirl

Renesmé

Viděli ste kdo má hrát Renesmé...Bella Thorne který je 12 let... to doufám že to zrušijou protože ta se mi vůbec nelíbí.
  • twilight0saga

Re: Re:Kterou máte nejradši??

No taky mi to hrozně vadí *9* *9* Ale pořád doufám že dostane rozum a napíše ještš nějaký díl *14* *3*
  • bella-alice

Re: Kterou máte nejradši??

ja jsem je taky už všechny přečela ale pro mě je nejlepší rozbřesk *14* ten je boží.Hrozně mě ale štve že už není další pokračování *16*
  • Re: Re: Re: Kterou máte nejradši??

Myslis ze bys mi je mohla poslat na mail..?
  • twilight0saga

Re:Re:Kterou máte nejradši??

Tak si je můžeš přečíst na internetu ne?? *3*
  • Re: Re: Kterou máte nejradši??

hej už se těším na prázdniny, ne kvůli volnu to taky ale hlavně že v létě dostanu všechny knížky Stmívání, Nový měsíc, Zatmění a Rozbřesk *14* *14*
  • aeriel77

Re: Re: Kterou máte nejradši??

Posli mi maila a ja ti je poslu ve formatu .txt, muzes si je normalne cist na pocitaci.
  • anetmi

Re: Kterou máte nejradši??

to se máš já bych ty knížky chtěla taky *9* *3* *3* *3*
  • twilight0saga

Kterou máte nejradši??

Ahojik *3* už mám přečtený všechny dily a jsou všechny super *14* *14* Ale asi ze všech se mi nejvíc líbil Nový Měsíc.....což mě překvapuje , protože nemám moc v lásce Jacoba, ale ten díl jsme si prostě zamilovala *15* A co vy jaký máte nejradši??? *7* *3*
  • Re: Dakota=Jane

Páni, Tom nebo Alex - jestli to bude jeden z nich, oficiálně se přidávám na stranu Volturiových! Sexy blonďák jako upír? Asi jsem se zamilovala! :D
  • miss_blonde

Re: Re: Re: Re: nwm

a navic bella taky prece jacoba milovala ale pak proste zjistula ze miluje vic edwarda mno... tak ja newim proc ho tolik lidi nanavidi a rika ze je to debil
  • Re: Re: Co po Twilight sáze?

Chtěla sem si jí koupit ale newim jestil je hezká???.-D a o čem je??:-D
  • Re: dotaz??

Jacoba hraje naštěstí Taylor Lautner,ale nebylo to jistý protože nevipadal tak svalnatý jak má vlkodlak vipadat tak se mluvilo o Stevenovi Streitovi ale Taylor byl deně v posilce a nakonec měl tu roli jislou:-D naštěstí:-D
  • mysak.kol

dotaz??

lidičky, asi jsem blbá a něco prošvihla, ale Jakoba hraje v Novém měsíci Tayler, nebo Steven? něco se mluvilo o Stevenovi Streitovi, ale nevím.
  • twilight111

Dakota=Jane

WOW...lidičky Dakota Fanning si zahraje v New Moon upírku Jane....a teď se spekuluje kdo bude Alec....buď to bude Tom Felton, Skandar Keynes, Freddie Highmore, Gaspard Ulliel nebo Alex Pettyfer tak uvidíme kdo se tam nakonec objeví:) *1* *1* *15*
  • debussygirl

Re: ...

Jj mě to taky v aj pomáhá a navíc jejich hlasy jsou jedinečný a krásný *14* *14*
  • debussygirl

Re: Co po Twilight sáze?

Já těď od ní čtu The Host a je to taky hezký. :-) *3*
  • kajinek011

Re: Re: New moon

asi těžko,on se teprve nedávno začal točit... *4*
  • negri.baju

Co po Twilight sáze?

Ahoj, zajímalo by mě, co čtete dál za knížky, kdyý už jste dočetli celou ságu? Když jsem četla všechny díly, strašně mě to bavilo a chci v četbě pokračovat. Hledám něco ve stejném stylu jako píše Stephanie Meyerová. Tak nevíte o ničem?
  • Re: New moon

A nenapsala bys sem prosím stránku, na které jsi to našla? Díky *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit