Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bellinka

Výzva

POZOR POZOR o5 vyzivam fandy Twilight na nas napad pokud nekdo tady nw jaky ozvete se rada vysvetlim znovu!
  • negri.baju

Re: Re: Role

Beru z5 to stím Arem....jeste vcera jsem se koukala na obsazeni do new moon a jako aro tam byl uplne nikdo jiny... Michael Sheen je dobry, ale není úplně perfektní. Na Ara by mi nejvíc sedl Ben Barnes :)
  • negri.baju

Re: Role

Mě prijde, ze Dakota je na roli Jane perfektni, ale nesouhlasim s obsazenim do role Aleca! Cameron Bright?? Vzdyt to ani neni blondak! Mel by to byt Tom Felton! A Ara jsem si taky představovala ůplně někoho jinýho! Tenhle vypada jak indian...
  • negri.baju

Re: Re: Re: Re: Re: Knížky - všechny díly

napises mi sem prosím odkaz? *4*
  • mysak.kol

Re: Cast List!

taky jsem to našla na webu. ještě k tomu přidej Noot Seer: Heidi
    Michael Sheen: Aro
    Graham Greene: Harry Clearwater
    Tinsel Korey: Emilie
    a je to snad kompletní. no podle mě se moc nepředvedli. uvidíme, třeba nás překvapí, že?
  • petruska81

Cast List!

Official New Moon Cast List! New:
    Daniel Cudmore jako Felix
    Christopher Heyerdahl jako Marcus
    Charlie Bewley jako Demetri
    Cameron Bright jako Alec
    Graham Greene jako Harry Clearwater *3*
  • mysak.kol

Re: Re: Re: Re: Knížky - všechny díly

MUSÍŠ SI TO STÁHNOUT NA ULOŽ.TO, PROTOŽE TO NENÍ PLNÁ VERZE. STEPHANIE TO NEDOPSALA, JELIKOŽ SE TO OBJEVILO NA NETU A NEBYLA Z TOHO NADŠENÁ, TAK TO DOPSÁNÍ ODLOŽILA. JE TO SMŮLA, ALE I TEN KOUSEK STAČÍ. JE TO ÚŽASNÝ, KDYŽ KONEČNĚ VÍŠ, PROČ SE V NĚKTERÝCH CHVÍLÍCH TVÁŘÍ ZROVNA TAK, JAK SE TVÁŘÍ A HLAVNĚ CO SI MYSLÍ. PERFEKTNÍ. JAKO VŽDY *3*
  • mishellschrei

Re: Re: Dakota=Jane

To nemůže, ale já osobně pokud si dobře pamatuju, Aro má vypadat mladě, hodně mladě, takže bych tam ráda viděla Skandara
  • mishellschrei

Role

Já vám teda nevím, ale mě se Dakota v roli Jane nelíbí, má sice vražedný kukuč, ale andělskej obličej??, nezdá se mi...jinak doufám že do role Renesmé vyberou někoho jinýho *4*
  • negri.baju

Re: Re: Re: Knížky - všechny díly

jj...vim o co jde, ale myslela jsem, ze jeste nevysel...tak prosim o zaslani Midnight Sun na maila negri.baju@seznam.cz v kamenejch obchodech ( knihkupectvi) jeste pulnocni slunce neni vid? *7*
  • Re: Re: to bude super film!!

Ahojky!! Lidi Stmívání jsem viděla asi 25x a nevadí mi to... znám nazpamět titulky i nějaký věty v aj... kdo ještě neviděl... mám to na lidech na profilu... hejhalovak@seznam.cz někde to tam najdete... *1*
  • mysak.kol

Re: Re: Re: Re: Re: Renesmé

GASPARD ULLIEL se jmenuje ten herec. *4*
  • mysak.kol

Re: Re: Re: Re: Re: Renesmé

já slyšela, že Aleca bude možná hrát Ulliel Gaspar, nebo jak se píše. Je to francouz. Je hezký a ani bych moc neprotestovala.
  • mysak.kol

Re: Re: Re: Re: Renesmé

uf, málem jsem dostala zástavu. ale nezlobila bych se, kdyby to vše stihli natočit v letošním roce. *3*
  • Re: Re: Knížky - všechny díly

Midnight Sun je "příběh" z Edwardova pohledu na Twilight.
  • deniiii1

Re: Re: Re: Renesmé

Jo už se točí já tím myslela že se ještě netočí Rozbřesk že se může Renesmé změnit.
  • vevericka

Re: Knížky - všechny díly

ahojky Quinty plosím o půlnoční slunce(Midnight Sun)... na emali plosím VeronikaP@seznam.cz... mocinky děkuji :) *3* *3* *14*
  • negri.baju

Re: Knížky - všechny díly

Midnight sun? on uz je dalsi dil? nebo to je ta knizka z Edova pohledu? *7*
  • Knížky - všechny díly

Zdravím, pokud by zde měl někdo zájem, mohu poslat všech pět knížek (Twilight, New moon, Eclipse, Breaking Dawn a Midnight Sun) v českém, kvalitním překladu nebo v AJ. Vše ve formátu .doc, pokud máte zájem, napište na e-mail co z toho chcete ;)...
  • mysak.kol

Re: Re: Re: Re: dotaz??

vím, jak ti je! jsem na tom stejně. mě pak ještě trápí výčitky, že jsem jednoho zradila a druhýho upřednostnila atd.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit