-
Re: Re: Ahojky
Mě to chytlo díky filmu, jsem nechtěla vubec do kina že to bude kravina a pak asi 14 dní po premieře mi mati řekla jdem do kina vyber film no a tak jsme šly. A po filmu hned do knih a už je čtu po 3. dokola mati se země muže zbláznit *15* *15* *15* *15* -
Re: Ahojky
Souhlasim .. když se ta mánie rozjela ..vlastně těsně než se rozjela, myslela jsem, jaká to nebude blbost ... Pak jsem si na truc koupila knížku Stmívání a ....*14* bez komentáře. Propadla jsem tomu, jako mnoho dalších holek už ve chvíli, kdy jsem tu knížku otevřela ... Teďka dočítám Rozbřesk a na svou oblíbenou ságu nedám dopustit kdykoliv, kdy je čas .. *1* -
Ahojky
Ahoj lidi, můžu vám teda říct, že než jsem začala číst Stmívání, tak sem si říkala jaká to je blbost, pak mi kámoška řekla že je to úplně boží, a teď mám přečtené všechny 4 díly (Stmívání, Nový měsíc, Zartmění a Rozbřesk) a nemůžu to přestat číst znovu a znovu. Jsem fakt ráda že mě kámoška přemluvila, jsem jí moc vděčná *3* *3* *4* *4* -
Love
I LOVE TWILIGHT saga!!!!!!Je to úžasnej filmeček a nemůžu se dočkat až bude New Moon!!!!!Myslím, že Dakota tam bude skvělá mám ji mooc ráda!!I LOVE TWILIGHT, NEW MOON, ECLIPSE, BREAKING DAWN!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *14* -
Re: Re: Re: Sam?
Na nějakým blogu jedný holčiny je to tam uplně super. Pošlu ti odkaz jestli chceš?? *3* -
Re: ...
Podle mě se tam Dakota suprově hodí, vypadá přesně tak jak si Jane představuju. *3* -
Dakota je nejrespektovanější herečka na světě do asi 21 let, má 17 hereckých cen a vydělává víc peněz než Kristen Stewart a Robert Pattinson dohromady(to myslím, bez urážky, já je uznávám).....takže si producenti mnou ruce, i když tak bude mít malej štěk. -
Mě se náhodou mrtě líbí myslim,že bude ezva *3* *3* *3* -
Re: Re: Sam?
tak dík! fakt moc děkuju. kde si to našla? jak to víš? tajné zdroje? hele, fakt děkuju -
...
Co řikáte na to že tam bude hrát Dakota??? *9* Já jí nemam vůbec ráda....je to kráva *15* *16* *16* *16* -
Re: Re: Re: Re: Re: Role
No právě některý vůbc neouhlasijou s popisem v knížkách ale jak říkáš třeba nás překvapí a taky sem zvědavá jak jí udělaj ty jizvy a taky jak udělaj že maj bejt vlci velcí jako koně :-D to bude taky zajímavý. *1* *3* -
Re: Sam?
Jacoba bude na 100% hrát Taylor Lautner
Sama Ulyee bude hrát Chaske Spencer
Quila Ateara bude hrát Tyson Houseman
Paula bude hrát Alex Meraz
Embryho Calla bude hrát Kiowa Gordon
Jareda bude hrát Bronson Pelletier
Emily bude hrát Tinsel Korey
Setha Clearwatera bude možná hrát Tyler Posey -
Re: Re: Re: Re: Role
No tak každej má na to jinej názor, je fakt že by to měli spíš nebo teda hlavně vybírat podle popisu v knize, ale třeba nás pekvapí a bude to všechno upe jinak...jinak jsem zvědavá jak Tinsel udělaj ty jizvy na obličeji...když je fakt hezká *1* -
Sam?
hele když už jsme u těch vlkodlaků, netušíte, kdo bude hrát Sama a zbytek smečky? *7* -
Re: Re: Re: Leah Clearwaterová
Jn taky si myslím že se hodí a podle mě on má bejt nejmladší ale zase vlci přece rychle dorostou a vypadají jako dospělí ne?? ale Leu fakt nevím tu asi ještě neurčili ale až to m dám ti vědět. *3* *4* -
Re: Re: Leah Clearwaterová
Týý jo, ten by se na setha hodil, ale možná je už moc starej. Seth má být přeci nejmladší ze smečky ne? A nevíš, kdo bude hrát tu Leu?? *7* -
Re: Leah Clearwaterová
Setha bude možná hrát Tyler Posey -
Re: Re: Re: Role
Uplně souhlasím Cameron Bright se na Aleca vůbec nehodí a Aro mě taky příjde divnej Ben Bernes by byl mnohem lepší a je taky mnohem hezčí *14* -
Leah Clearwaterová
Nevíte, jestli už vybrali herečku, která bude hrát Leu Clearwaterovou?? a Setha?? *7* -
kniha
Hlasujte pro stmívání na kniha meho srdce !!!!!!! stmívání tam přeci nesmí chybět !!!!! www.knihasrdce.cz *1* *1*