-
Re: Re: Re: Re: Leah Clearwaterová
JOJO na seatha by se hodil ale je možný že seath vůbec nebude v New moon a Leat o ní se spekuluje a možná Vannesa Hudgens *3* *3* *3* *3* *3* -
Re: ...
joj jak můžeš o někom říct že je kráva když jí ani neznáš:-D *5*
a podle mně se dakota hodí na Jane Jasně je to můj názor ale i kdyby se mi nelíbila tak neřeknu že je to kráva\:-D třeba je to fajne holka co ty víš:-D a nebo to řikáš jen tak protože jí závidíš:-D *4* *4* To spíš:-D -
Re: Re: Re: Re: Ahojky
Chytlo mě to díky filmu ale jinak knížka je lepší a všechny kníšky jsou báječný:-D Miluju *14* *14* *3* *3* -
Re: Blog jukni
Je to strašně hezkej blog *3* -
Re: Re: Re: Re: Je to pravda???
Jo dištak Taylor je hlavně spojován ze Selenou Gomez.....Prej byli spolu hodně viděni:-DAle newim:-_DDD -
Blog jukni
twilghtsagastmivani.blog.cz
*14* *14* Snad se bude líbit *1* *1*
napište -
Re: Re: Re: já vím
Dakota je tam super:-D Ale Herci kteří maj hrát např:aleca a Causie tak to je strašný:-((((Vůbec se mi nelíbí:-((( *13* *13* *9* *9* *9* *9* *9* *9* Prostě fuj:-D ale třeba tam budou dobrý ale moc se mi teda nelíběj -
Re: Re: Re: Je to pravda???
ono to tam fakt je!!! já tomu nevěřím. je to divný *7* -
Re: Re: Je to pravda???
http://alltwilight.blog.cz/0904/bel la-zivotopis
tady to mrkni *5* *5* *5* *5* -
Re: Ahojky
já jsem na tom podobně. nejdříve jsem se s kámoškou podívala na film. jako líbil se mi, ale že bych hnedka začala bláznit, to ne. až po nějaké době jsem se pustila do knížky a chytlo mě to tak, že jsem měla první díl během čtyř dnů přečtený. asi si dovedete představit, jak to pokračovalo dále *1* -
Re: Re: Je to pravda???
nasla som to na jednej twilight stranke,takze preto sa pytam,nwm ci to je pravda alebo nie -
Re: Je to pravda???
kde si to vzala?!?!? to není možné! ona je starší, než on. i když to je vedlejší, ale...CO??? -
Je to pravda???
Je pravda,ze Taylor Lautner chodi s Kristen Stewart?A ak jo,tak od kedy??? *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: SUPÉR
souhlasím na 1000000000%. zaslouží si to. a proto je to s tím Stevenem nespravedlivé. Steven je jinak taky jednička. mám ho ve svých oblíbencích :-D -
Re: Re: Re: Re: SUPÉR
Tak to máš pravdu...ale m Taylorovi nechat jak se snaží a maká na sobě aby se co nejvíc podobal Jacobovi z Novýho měsíce ...takže mu tu roli přeju *3* *3* -
Re: jak to dopadne
Ty si to ale uplně pomotala a kdyby to někdo nečetl tak by to vůbec nepochopil když nebude vědět jak je to doopravdy -
Re: Re: Re: JANE
jaký jsou ty stránky pls? -
Re: Re: Re: SUPÉR
Steven je miláček, nepochybuj o tom, jenže tu roli nedostal, tak mi vadí, že ho jako Jakoba stále prezentují. Vůči Tayovi to je nefér. -
Re: Re: já vím
no právě. ten film byl tahák i bez těch slavných a najednou... mě se Dakota taky líbí, je to fajn herečka, jen mi hlodá v hlavě neustále malý nesouhlas. nevím, no. *7* *7* -
Re: jak to dopadne
nechci ti brát iluze, ale ten konec se ti moc nepovedl. určitě víš o čem mluvím. *5*