Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anca.trhla.anca

Re: Re: Re: Re: Leah Clearwaterová

JOJO na seatha by se hodil ale je možný že seath vůbec nebude v New moon a Leat o ní se spekuluje a možná Vannesa Hudgens *3* *3* *3* *3* *3*
  • anca.trhla.anca

Re: ...

joj jak můžeš o někom říct že je kráva když jí ani neznáš:-D *5*
    a podle mně se dakota hodí na Jane Jasně je to můj názor ale i kdyby se mi nelíbila tak neřeknu že je to kráva\:-D třeba je to fajne holka co ty víš:-D a nebo to řikáš jen tak protože jí závidíš:-D *4* *4* To spíš:-D
  • anca.trhla.anca

Re: Re: Re: Re: Ahojky

Chytlo mě to díky filmu ale jinak knížka je lepší a všechny kníšky jsou báječný:-D Miluju *14* *14* *3* *3*
  • anca.trhla.anca

Re: Blog jukni

Je to strašně hezkej blog *3*
  • anca.trhla.anca

Re: Re: Re: Re: Je to pravda???

Jo dištak Taylor je hlavně spojován ze Selenou Gomez.....Prej byli spolu hodně viděni:-DAle newim:-_DDD
  • anca.trhla.anca

Blog jukni

twilghtsagastmivani.blog.cz

*14* *14* Snad se bude líbit *1* *1*
    napište
  • anca.trhla.anca

Re: Re: Re: já vím

Dakota je tam super:-D Ale Herci kteří maj hrát např:aleca a Causie tak to je strašný:-((((Vůbec se mi nelíbí:-((( *13* *13* *9* *9* *9* *9* *9* *9* Prostě fuj:-D ale třeba tam budou dobrý ale moc se mi teda nelíběj
  • mysak.kol

Re: Re: Re: Je to pravda???

ono to tam fakt je!!! já tomu nevěřím. je to divný *7*
  • kikinicky

Re: Re: Je to pravda???

http://alltwilight.blog.cz/0904/bel la-zivotopis

tady to mrkni *5* *5* *5* *5*
  • Re: Ahojky

já jsem na tom podobně. nejdříve jsem se s kámoškou podívala na film. jako líbil se mi, ale že bych hnedka začala bláznit, to ne. až po nějaké době jsem se pustila do knížky a chytlo mě to tak, že jsem měla první díl během čtyř dnů přečtený. asi si dovedete představit, jak to pokračovalo dále *1*
  • kikinicky

Re: Re: Je to pravda???

nasla som to na jednej twilight stranke,takze preto sa pytam,nwm ci to je pravda alebo nie
  • mysak.kol

Re: Je to pravda???

kde si to vzala?!?!? to není možné! ona je starší, než on. i když to je vedlejší, ale...CO???
  • kikinicky

Je to pravda???

Je pravda,ze Taylor Lautner chodi s Kristen Stewart?A ak jo,tak od kedy??? *9*
  • mysak.kol

Re: Re: Re: Re: Re: SUPÉR

souhlasím na 1000000000%. zaslouží si to. a proto je to s tím Stevenem nespravedlivé. Steven je jinak taky jednička. mám ho ve svých oblíbencích :-D
  • debussygirl

Re: Re: Re: Re: SUPÉR

Tak to máš pravdu...ale m Taylorovi nechat jak se snaží a maká na sobě aby se co nejvíc podobal Jacobovi z Novýho měsíce ...takže mu tu roli přeju *3* *3*
  • debussygirl

Re: jak to dopadne

Ty si to ale uplně pomotala a kdyby to někdo nečetl tak by to vůbec nepochopil když nebude vědět jak je to doopravdy
  • mishellschrei

Re: Re: Re: JANE

jaký jsou ty stránky pls?
  • mysak.kol

Re: Re: Re: SUPÉR

Steven je miláček, nepochybuj o tom, jenže tu roli nedostal, tak mi vadí, že ho jako Jakoba stále prezentují. Vůči Tayovi to je nefér.
  • mysak.kol

Re: Re: já vím

no právě. ten film byl tahák i bez těch slavných a najednou... mě se Dakota taky líbí, je to fajn herečka, jen mi hlodá v hlavě neustále malý nesouhlas. nevím, no. *7* *7*
  • mysak.kol

Re: jak to dopadne

nechci ti brát iluze, ale ten konec se ti moc nepovedl. určitě víš o čem mluvím. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit