Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zajda404

Ty jo, jak můžete mít v žebříčku TOP 10 film, kterej je sotva natočenej
    ???

Já pořád vykládám, že Stmívání drží nad vodou jen puberťačky a jim podobní. Víte co, raději jděte na csfd.cz tam je to alespoň trošku objektivní, za to tady... kdo dá HSM, Stmívání, Combebacku, Ošklivce Katce, VKV, Ordinaci apod nad 45% je naprosto mimo, nebo se je zahormonovanej... Věřte mi, že až vám bude takovej 20 a budete mít alespoň rozum, dáte na moje slova... *13*
  • PŮLNOČNÍ SLUNCE

Ahoj koukni na můj blog !!! je tam novinka ohledně Půlnočního slunce.. určitě tě to bude zajímat... www.ivetka-q.blog.cz
  • debussygirl

Re: Re: achojóóó

paráda..sice je to hrozně daleko ještě ale lepší než v lednu jak to mělo bejt. *3* *14* *14*
  • nikolquaska

Re: achojóóó

U nás bude premiéra 26.11. Šest dní po premiéře v USA. A to je celkem slušný... *3*
  • mysak.kol

Re: achojóóó

New Moon by měl mít oficiální premiéru u nás v ČR v listopadu. mám dojem, že snad 20. ale nejsem si 100% jistá. taky se hrozně těším. jako je Bella pro Edwarda osobní značka heroinu, tak je pro mě celá sága to samé, včetně herců (Roberta především) *14* *14* *14* *14* *4*
  • janushkaaa

achojóóó

*14* miluju edwarda cullena *14* ... potřebuju už knížku new moon jinak se asi zbláznim *8* ... film stmívání sem viděla asi milionkrát a asi se na něj podívam po miliontý prvý... kdy mají dávat new moon..pls *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Je to pravda???

:D no já zase četla že Taylor Lautner chodí s Dakotou Fanning..:D:D:D takže...já už to nějak neřešim kdo s kym chodí...
  • tinna333

Re: Re: Re: Re: já vím

Ahoj kdo má hrát ostatní herce v dalším díle??Vy ste si tu psali že se vám zrovna moc nezdají a já nevím o koho jde .........Prosím napište mi kdo at se taky kouknu.........DÍKY
  • anca.trhla.anca

Re: Re: Re: Blog jukni

http://twilghtsagastmivani.blog.cz/
  • anca.trhla.anca

Re: Re: Blog jukni

Plomiň jestli ti to nejde:-D já sem dám odkaz snad to pujde:-D
    http://twilghtsagastmivan i.blog.cz/
  • debussygirl

Re: Re: Re: Re: Re: Je to pravda???

To by teda měl jí jeden stačit ne? *1* Ale proč nechce Roberta?? To nechápu co já bych za to dala kdyby mě chtěl..no možná by mi stačilo kdyby věděl že vůbec existuju *1* I když zase kdybych si měla vybrat mezi ním a Taylorem tak nevim nevim koho bych chtěla víc. *1*
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: já vím

me se herci v podani vlkodla libej uplne se tam hodej!..a jestli to i dobre zahrajou(coz ani nepochybuju) tak to bude fakt supr akorat mi porad nejde do hlavy jak udelaj ty vlkodlaky kdyz maj bejt vetsi nez koně=D.. *15*
  • nikolquaska

Re: Re: Re: Re: Je to pravda???

Taky jsem to četla, ale myslím, že ona hlavně nechce Roberta *1* (DObře mu tak) No ale má toho Michela, tak by ji měl jeden stačit ne?? *1*
  • lidus5

Re: Re: Re: Je to pravda???

Já v intouch četla, že si spolu moc rozumí... A mezi natáčení Nového měsíce chodí všude spolu... A Kristen o něm řekla, že je prý mužný... *1* Tak nevím, ale podle mě spolu nechodí, Kristen chodí s někým jiným!
  • kikinicky

Tak je to pravda???Ak jo,tak Kristen závidím,ale jemu moc nie... *13* *16* *10*
  • mysak.kol

Re: Re: Re: Re: já vím

já je vlastně ani moc neznám. uvidíme. ale mají plus, jsou cizí, takže mi tolik nevadí. *15* *15* *15*
  • anca.trhla.anca

Re: Re: Re: Re: Re: Role

teda jako z tim že Ben barnes by se na Ara hodil víc!!a herec na Alece je takovej slizkej:-D
  • mysak.kol

kdo je Selena Gomez?? měla bych jí znát? *9*
  • anca.trhla.anca

Re: Re: Re: Re: Role

Suuhlasim se všim:-D
  • mysak.kol

Re: Blog jukni

nějak mi to nejde načíst, ale chtěla bych ho vidět. jenže to fakt nejde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit