Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anca.trhla.anca

Re: Re: SLYŠELI JSTE TO????

Tak Karlovy vary je zase hezké místo:-D A co pro Roba by neudělili jeho oddanéé faninkkkyy *3* *14* *14* *3*
  • xcornelia14

Re: SLYŠELI JSTE TO????

Sice bylo ale bylo by lepsi kdyby nekam jinam nez do Karlaku... prece jenom je to dalka..
  • anca.trhla.anca

Re: Re: Re: SLYŠELI JSTE TO????

jo bylo byto:-D:-D SSUUPPEERR!!!
    :-D Už vidim ty faninky:-D
  • mysak.kol

řekl to Bartoška, že prý přijede sexy upír z nejnovějšího trháku. nejznámější upír. tak nevím, ale bylo by to *15* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* wow
  • xcornelia14

Cetla jsem to ale nakonec k tomu napsal ze v tu dobu nebude zrejme cas takze neprijede.. teda spis nebude jezdit nikam ale natacet!
  • anca.trhla.anca

Taky sem to četla :!!!!!!!!!!!ale POOZZOOORR neni nic jistýý/!!Rob udajně tu bude na Korlovarský festival!!:-D
  • debussygirl

Cože??? Cože??? Cože???? Kde si to vzala??? Vážně??? To by bylo totiž nehorázně božííííí.....áááááááá áááááááááááááááá... .to je masakr a kdy???
  • Re: Re: Re: zajda404

Jo to jo, Harry docela jde taky ale je to takové spíš pro děti, co mi přijde. Tím minulým příspěvkem jsem jen reagovala na zajdu, protože ona má v nejoblíbenějších Harryho a o Stmívání tvrdí, že to není pro lidi nad 20 let. Jinak já osobně proti Harrymu nic nemám, koukáme na něj se synem dost často *1*
  • mysak.kol

SLYŠELI JSTE TO????

jsem v šoku! to snad ani není pravda. nebo ano...on přijede...asi teda pořijede *15* *15* *15* do Karlových Varů..wow!!! nevěřím, ale co když... *15* *15* *15* *15* páni to by bylo skvělýýýýýýýýýýýýýýýýýý *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* Robert Pattinson v Čechách!!!!!!!!!!!!!!!! *15* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* přijeď, pojď, přijeď, pojď...už tě nepustíme zpátky *15* *15* *15* *15* *15*
  • mysak.kol

Re: Re: zajda404

*9* *9* mě se líbí i harry potter, ale kvůli té magii. *9* *9* *9*
  • debussygirl

Re: Hlasujte!

No to je pravda prostě....A tak se lev zamiloval do jehňátka.....Mě dostana pokažký když to čtu a taky jsem hlasovala pro Stmívání jelikož je vlastně i jako první kniha. *3* *14* *3*
  • Re: 4 knížka

ale premiéra bude až tak v lednu u nás...
  • Re: Twilight

Cože..... takhle tragický to bude jo ? wow
  • Re: Re: Všechny díly v .doc

Stmívání .... Novej Mesíc .. Zatmění ...Rozbřesk *14*
  • Re: Bella

Mno a na novej mesíc si počkáš eště dlouho ... a promění se až v Rozbřesku ale nwm kdo jí promění jestli Alice bo Carlisle... bo Edward ... *7*
  • Fanklub

Achojikyy!!:-D
    Si velkej Fanda stmívání a podobně??
    Tak se přihlaš do mích fanklubůůů ve kterých máš mnoho víhid....atd :-D
    Více na http://twilghtsagastmivani.blog.cz/ rubrika/fankluby
    Dikec budou založeny i dalšíí fankluby:-d
  • lidus5

Hlasujte!

Ahojte, včera jsem se dívala na soutěž kniha mého srdce... A mezi stovkou nej se objevilo Stmívání a Rozbřesk!!! *14* Takže na www.knihasrdce.cz hlasujte!!! Je, ale těžký rozhodnout pro kterou, no já budu hlasovat pro stmívání! *14* *14* Protože kapitola Doznání je fakt dokonalá!! *14* *14* Tak šup hlasovat... *3*
  • Dakota

jak vám dupou králíci? *3* co dělá Dakota *14*
  • Re: otázka

u nas v kine bude v lednu *15*
  • Re: jak to skončí???

tak to mas pravdu edwart je borec vrati se edwart ve 2 novy mesic spatky k belle? *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit