-
Re: Re: Návštěva
Když myslíš. Ale to se jeďte podívat spíš do Londýna. Já sem tam byla v únoru. Tam měl nějakou tiskovou konferenci. Právě tam se mi podepdal. A to jen proto, že je můj táta novinář a dostal se dopředu. Přeji vám hodně štěstí jestli ho dostante i do ČR, když je teď pořád ve Vancouveru. -
Petice
mysak.kol :JJ jasně:-D Až budou blišíí informace tak to dám na web:-D a *14* *14* a uvidííme třeba sem přijede:-D!!!!!! *3* *3* *3* *1* *1* Mohlby:-D -
Re: ale
bavíme se o hlavním představiteli role Edwarda, takže i o filmu. Jde o to, že měl přijet na Karlovarský festival, no a nepřijel. tak ho sem chceme dostat. *15* *15* *15* *15* *15* *15* tak si tak říkám...Jo máš recht. jde spíš o Roberta, než o film. *15* *15* *15* -
ale
ale vy se tu bavíte spíš o pattinsonovi než o filmu.... *3* *15* *15* -
:D
uf___tedkom pred chvili sem docetla knizku a je proste bozi____ *14* *14* -
Re: Re: Re: PETICE
balík by šel, záleží na tom, kolik nás bude, nebo by se to mohlo poslat na jednoho člověka, který by vše nascenoval a poslalo by se to emailem? co? blbost, žejo *9* -
Re: Re: Re: PETICE
balík...ten by šel ale taky se bojim že by se totam všechno nevešlo.... *15* jinak počítejte i se mnou...du do toho s váma!! *3* -
Re: Návštěva
autogram ti přeju, ale my ostatní chceme jeho. jestli ti to stačí, tak jo, není problém, ale nám třeba i postačí vědět, že tu je a vidět ho třeba i na té připíchnuté televizi přes hromady dalších fanynek, protože to je důkaz toho, že je tady a je oblíbený a svým způsobem by to od něj byl důkaz že nás má taky trochu rád a myslí i na české fanynky. třeba to nevyjde, ale třeba opravdu přijede a my, co se podepíšeme budeme hrdí na to, že v tom máme prsty, víš? -
Re: Návštěva
Já bych byla nejradši za prahu, autogram mam taky ale staženej z netu radsi bych origoš *15* *15* *15* *15* -
Návštěva
A kam byste jako chtěli aby přijel??? Stejně bychom ho viděli jenom v televizi nějdě přichycenou na stropě. Přes ten nával všech těch fanoušků bychom ho ani neviděli. Ja sem rada že mám jeho autogram a to mi stačí:) -
Re: Re: PETICE
tjn *15* to bysme museli poslat nějakej balíik *15* *15* no ale tak to by taky šlo!! *5* -
Re: PETICE
Jo to je dobrej napad!..jenomze to by ta obalka asi praskla!=D *15* -
PETICE
tak dáme hlavy dohromady a něco vymyslíme, ne? tak může každý napsat ručně dopis a pošleme to na jednu adresu, odkud se to dá do jedné obálky a pošle, jako jediný dopis. Co? -
Re: Re: Re: Re: je m ito líto
neco jako ,,petici'' *15* *15* To by bylo dobry jenomze jak to sepisem kdyz kazdej bydlime nekde jinde!..nebo by to muselo byt na compu no i kdyz to neni ono no!:(:(..
To mas pravdu Praha by byla lepsi nez KV!:(..Tam od tud skoro nikdo neni!:(.. -
Re: Re: Re: je m ito líto
Jo ale ne nekam kam ja nemuzu.. nekam bliz.. no uz radsi ta Praha nez KV -
kniha
prosíííím rychle hlasujte pro stmívání nebo rozbřesk v knize mého srdce MUSÍME POSTOUPIT !!!!!!!!!!!!!!!! KDYŽ UŽ JSME SE DO STALI DO PRVNÍ STOVKY TAK MUSÍME I DO DVANÁCKY ZATÍM NÁM TO DOCELA NANDÁVAJ TAK PŘILOŽTE RUKU K dílu a hlasujte !!!!!!!!!! na www.knihasrdce.cz a nezapomente i svuj hlas potvrdit na emailu !!!!!!!!!!!!!! *9* *9* *9* -
Re: Re: je m ito líto
ale napadlo mě, že bychom mohli nějak sepsat cosi, jako dopis, abychom ho k nám přilákali. co? *9* -
Re: je m ito líto
Takže Nic jo?? sakra to je děs ....no kdo by taky do ČR jel že?? *10* *10* *16* *16* -
je m ito líto
lidi, špatná zpráva. jedna z nás napsala pořadatelům festivalu, jestli je to pravda a oni jí odepsali, že o Robově návštěvě vůbec nic neví. takže to byla jen kachna *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *16* *16* -
Re: Re: Bella
Ervard jíí promění