-
Re: Re: Re: Všechny díly v .doc
ještě Půlnoční Slunce -
Re: přemýšlivá blondýkna
mě to příjde docela dobrý ...ale já sem taky jen bondýnka takže :D:D *1* *1* -
Re: Kdy budou další?
kromě stmívání a ted Nového měsíce, existují ještě dva celé díly a jeden nedopsaný. Zatmění, Rozbřesk a nedopsané Půlnoční slunce, což je Stmívání z pohledu Edwarda *3* *3* *3* *3* -
Kdy budou další?
Jinak my mail Freeze.12@seznam.cz dekuju za každou odpověd :) -
Kdy budou další?
pls napíšete mi někdo na maila nebo sem (tj jedno*1*) co ještě všechno vyjde za díly a kdy? *4* *4* předem díky za odpověd *15* -
Re: Re: jste skvělí
a máš tu adresu? -
přemýšlivá blondýkna
hele, napadlo mě (vlastně mě na to navedl Edward Cullen v Novém měsíci), že bychom tu petici mohli poslat mezi sebou. jeden po druhé a ten na konci by to poslal Robovi, ale jsem jen blondýnka, takže to asi není nej nápad, jelikož...chudák ten poslední člověk. *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: jste skvělí
díky za pochvalu, přidej se k nám *3* *3* *3* -
Re: Re: jste skvělí
Tak jsem si o tom přečetla na diskuzi o Robovi, takže jsem vám přišla říct, že je to skvělý nápad.. *14* *1* -
Re: jste skvělí
A nezapomente to poslat do Vancouveru. Znáte adresu??? Protože jestli to poslete do londyna tak se asi nedockate *15* -
Re: jste skvělí
ja se taky těšim...ale nwm jestli to rozbali :D...no musime doufat že jo *5* ...jo každa by sme mohli napsat něco jinyho ...a třeba tu jednu větu společnou *5* ...no s těma penězma to bude asi problem teda *9* nwm jak to udělat...aby sme si byli všichni rovni -
Re: tak co teď?
jo balíík bude nej *15* ale jak se to teda uděla?...se to pošle jedny osobě?? *3* no tak to bude nejlepší! *5* -
jste skvělí
fakt se na to těším, ten balík bude nej...ted ještě, jestli každý napíše svůj text, nebo se dohodneme na stejném a zbytek bude jen třeba PLEASE COME TO THE CZECH REPUBLIC ROBERT... nebo tak nějak. Samozřejmě podpis. co?
fakt se na to těším. Jsem zvědavá jak to dopadne.
s těma penězma do obálky to není blbý, protože ta osoba, která by to poslala, by se asi nedoplatila. nevím, kolik by nás bylo, a hlavně kolik by balík vážil. je to na kg, takže toho moc nerozpočítáme. co s tím -
Re: Re: Re: Re: tak co teď?
vzdyt jo vypocitalo by se kolik by kazdej dal!!..a treba by jsme jeste k tomu enco vymslely nwm co nakou stuhu bo ja nwm!=D..a do ty obalky co by jsme poslaly ty jedny osobe by jsme hodili i naky ty prachy!:) -
Re: Re: Re: tak co teď?
jo myslim že balík by byl Lepšíí *14* *14* Prostě všichni by napsali žádost aby přijel do Prahy.....a odosleli by sme to jedný osobě a ta by to odeslala *14* *14* Klidně na ten Balík přispěju i penězmi:-D *1* -
Re: Re: tak co teď?
No ja si myslim ze ten balik b byl lepsi!!::)...To by urcite rozbalil!:).. *15* *15* Daaareceeeek!..a pri tom by tam byla hromada zadosti a proseni aby prijel do Prague! *15* *15* *15* -
Hláásuj
http://twilghtsagastmivani.blog.cz/ 0905/ssoouutteezzz-zacina-d
Prosí m hlasuj *1* o nej blog o Twilght !!Je to jen na tobě komu dáš hlasek:-D ale dikec hlasuj *4* *4* -
Re: tak co teď?
Mno newi.....Ale asi Dopisem..Nebo balíke....by to možná bylo lepšíí....ale zase newim jestli by si to vůbec přečet..._:-D *14* *1* zase e-mail je jednoduší vymazat neš balík:-D *1* *1* Newi newim:-D...Mno Pište lidi jaký máte vy nápady:-D *3* -
tak co teď?
tak jak to provedeme, lidi? Dopis, balík, email? jak na to vyzrajeme? Hrozně ho tu chci. a nebo pošleme všechny solo dopis, aby to bylo, že jich tam je mnohem víc, než jeden. vymyslíme nějakých pár vět, které napíšeme a bude to, ne? nebo ten email? Zapojte se, plsky -
Re: Petice
doufám, že kdyby nás bylo hodně moc, tak by se mohl slitovat a přijet.