Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: zajda404

Malá poznámka - tohle je "diskuse", ne sekce "rezence" ... tzn. že zde lidé píši své subjektivní!!! názory ... a tak si říkám, proč sem lezeš, když Tě to podle Tvých řečí asi nezajímá ... mě je 22, Twillight sem viděla v kině, New Moon, Eclipse a Breaking Dawn jsem četla a musím říct, že se mi to líbilo. Líbilo se to i mým kamarádům a známým (holky i kluci!!!) a nejsou to puberťáci, ale vysokoškoláci. Zařazení mezi Comeback nebo Ošklivku Katku mi přijde krajně nepatřičné a co víc - hloupé ... nemůžeš srovnávat seriál stavěný na tom, aby v té TV "něco bylo", a film vzniklý na základě knihy. Je pravda, že Twillight měl pár menších i větších chyb, ale jako celek podle mě splnil to, co od něj lidé nejspíše čekali. Každému se líbí něco jiného a každý má i právo na názor. Ovšem názory typu "Twillight-saga je jen pro poblázněné puberťačky, které miluji Pattinsona (nebo jak se píše *4* )" mi přijdou nevhodné...
  • xcornelia14

Re: Re: Re: Re: Díky

To vis kdyz zbali takovyho fesáka:D *14* *14* *14* *5*
  • Re: Re: Re: Díky

mě taky!! *1* *1* *14*
  • xcornelia14

Re: Re: Díky

Vypada to hezky ale v tech silach me stve ta bloncka:D
  • Re: Díky

není vůbec zač..já to měla stejně..krev jako čokoláda sem viděla dávno...síly temna nedávno a docela se mi to líbilo... *14*
  • twilight111

kukněte

Ahojky......kukněte na můj blog www.christinefly.blog.cz. mám tám new o New Moon *1* *1* *1* *1* *1*
  • xcornelia14

Díky

Dikes vsem jdu ho stahnout.. o Krev jako cokolada jsem uz vedela(mam v pc) ale na to druhy se tesim dikes jeste jednou:D
  • xcornelia14

Re: Re: Kdo to je?

Díky to prvni jsem vedele: Tu Krev jako cokolada ale to druhy ee:D
  • new moon

Premieri

18.Listopadu 2009 - Belgie
    18.Listopadu 2009 - Francie
    20.Listopadu 2009 - Švédsko
    20.Listopadu 2009 - Turecko
    26.Listopadu
    2009 - Česká republika

27.Listopadu 2009 - Estonsko

to snad neee to bude aj u naaaas

Jo a mimochodem, když jen Puberťáci můzou mít oblíbenou tuhle Ságu a ty kecáš o ostatních co mají a nemají mít oblíbené (jako VKV,...), tak mi řekni, kdo může mít v nejoblíbenějších Harryho Pottera???? *15*

Řeknu ti jen to, že JE mi přes dvacet už nějakou dobu a mám krásnýho syna - ale to neznamená, že Stmívání sága nebude moct být mým nej k dívání a čtení.
    Jsi ubohá, když si myslíš, že lidi budou omezený věkem v těchhle věcech.
    Podle tebe jako znamená, že když je někomu pod dvacet tak např. musí číst jen Lanczovou a jak mu je přes dvacet tak musí číst jen Javořickou nebo co?
    Uklidni se, stáhni ploutve a odpluj tam, kde o tebe někdo stojí: *16* *8*
  • Stmívání

http://world3.monstersgame.cz/?ac=v id&vid=300026015 *3* *4*
  • debussygirl

Re: zajda404

Táhni do bažin ty zajdo...Nikoho tvý stupidní názory nezajímají a jak řekla mysak.kol tady vůbec nejde o věk...každýmu se prostě líbí něco jinýho a to že tobě se to nelíbí si nech pro sebe....a taky nevím co taky kecáš o HSM, VKV apod. když tohle je diskuse Novýho Měsíce....prostě Nám všem se to líbí a to že je někdo jako ty takovej že to nemůže přenést přes srdce je nám uplně ukradený. *3* PS: Vypadni z naší diskuse a už se nevracej!!! *9* *3* *16*
  • debussygirl

Re: Re: Kdo to je?

Síly temna sou fakt krásný a Steven ještě víc...možná je mi i líto že nehraje Jacoba..je takovej víc mužnější. A Krev jako čokoláda....taky krásnej filmek....moc se těším jak bude vypadat přeměna(z kluku z La Push na vlky) v New Moon. *14* *14* *14* *3* *3* *14* *7* *7*
  • mysak.kol

Re: Kdo to je?

ten krasavec se jmenuje Steven Strait. spekulovalo se o tom, že by hrál místo Taye, ale Tay zabral a nakonec, jak všichni víte, hraje Jacoba.
    podívej se na ty síly temna. je to fakt bezvadnej filmeček. *3*
  • bellinka

Re: Re: zajda404

Ty woe tak tyhle kecy teda miluju.Nikoho to tu nezajima nebo aspon me etda ne!..Nam se libi neco a tobe a kdyz se ti nelibi to ze tu jsme tak si to nehc por sebe a nechod sem!..
    A tak kdyz ti je ja nwm nakech X let a mas strasne rozum tak ybs mel mit natolik rozum a nedelat tadyty ,,pubertalni'' nebo jak vy tomu rikate nazory a psat to sem!!! *13* *13* *16*
  • Re: Kdo to je?

síly temna se to menuje a je to hezkej film...pak sou taky docela dost v trailerech ukázky z filmu krev jako čokoláda... *4*
  • anca.trhla.anca

Jukni....

http://twilghtsagastmivani.blog.cz/
    Snad se bude líbit je tam toho spousta *9* *14*
  • mysak.kol

Re: zajda404

hele ty, "zajdo"! na takovýhle kecy tu nejsme zvědaví. mě osobně je třeba už přes dvacet a znám tu spoustu lidiček, kteří jsou nad tu tvou věkovou hranici. ten film se nám prostě líbí a pokud máš jiný názor, tak si ho nech pro sebe. nikdo o něj nestojí. kolik ti, že děláš tlaky s věkem?! *16* *16*
  • xcornelia14

Kdo to je?

Víte jak je ten trailer kde se obevuje kluk nakratko ostrihany a stvarnuje tam Jacoba?
    Kdo je to a co je to za film?Vim ze to neni Taylor Lautner.. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit