Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a.c.

Re: Re: jak to dopadne

neeee kajca3 asi myslela jak dopadne celej příběch ne jen new moon, nebo snad jo?? ale je blbost aby to takhle přeskakovali mno... *3* *4*
  • Re: jak to dopadne

Já mysela, že se Edward s bellou vezmou až ve čtvrtým díle? On ten film Nový měsíc bude i podle Rozbřeku?
  • kajca3

jak to dopadne

V new moon bude bellu sledovat a chtit zabit victorie ale bella se dozvi ze jacob je vlkodlak a edward se odstehuje bella ma s toho ze se edward odstehoval depku a tak dela blbosti napr. jezdi na motorce skace z utesu...edward si mysli ze bella spachala sebevrazdu a tak se chce nechat zabit od voulturiovych.takonec ma bella s edwardem pokoj a edward ji da navrch ze kdyz si ho veme zmeni ji v upira.na svatebni ceste bude bella tehotna s edwardem a jejich dite bude upir ktery z belly chce vysat krev bella to prezije a bude mit s edwrdem dite renesme carlie cullen bella bude clovek.
    *14*
  • debussygirl

Re: Re: SUPÉR

Mě by se Steven líbil víc jako Jacob ...Taylor je takovej klučíčí pořád a v nevém měsíci má už vypadat na 25.
  • pajusga

Re: já vím

nevim, ale přijde mi že dakota je zrovna jedna z mála co s etam opravdu hodí.. a i přesto, oni tam mo cslavný herce nemají, jalo t yuplne slavný... takže ani ne =)
  • mysak.kol

Re: SUPÉR

byla jsem tam, je to fakt skvělý. Ty ankety se mi líbí. jen mě trošku naštval ten trailer k Novému měsíci, kde je za Jakoba považován Steven Strait.
  • mysak.kol

já vím

hele, vím, že je to trapný znovu vytahovat, ale ta Jane mi nejde z hlavy. mám takový pocit, že se ti slavnější herci chtějí na stmívání jen svézt. nevím proč. prostě mi přijde, že jen čekali, jak se to vyvrbí s jedničkou, aby pak mohli rozebrat v dalším díle role. Dakota je dobrá herečka. Přeju jí to a i ostatním, ale nemáte taky někdy takový pocit?
  • moncanal

SUPÉR

www.alltwilight.blog.cz
  • negri.baju

Tapetka

Diky za tapetku, new moon se herci z filmu...supeeer :-) *4*
  • bellinka

Re: Re: JANE

FAKT? *14* *8* Tak to musim videt!..jako pste musim!! *15* *15*
  • Re: Re: Re: Re: JuPíÍíÍííÍ xD

jojo já takyy.... *9* *1* *3* *14* *14*
  • anca.trhla.anca

Re: Re: Re: Re: Sam?

Hej pošleš mi plosím taky ten odkaz??? *3* *14* Dik
  • mysak.kol

Re: Re: Re: Re: Sam?

jooooooooooooo, to by bylo skvělé. prosím prosím pošli mi ho *8* *8* *15* *15* *15* *15*
  • Re: JANE

no...na strankach New moon...byla ukazka...ze ve ctvrtek 23.4. bude nejake video...
  • petruska81

Re: Nový měsíc

Knižka už jak dávno je, letos vyšel už 4. díl v knižní podobě *4*
  • JANE

LIDIČKY KDY BUDOU UKAZKY NA NEW MOON??PLSSS
  • mishellschrei

Re: Re: Re: Re: Re: Role

Jo to taky, podle mě se na to vykvajznou a daj tam normální psy jako vlky...ale třeba je počítačově zvětšej...
  • Nový měsíc

nevíte někdo přesné datum vydání knižní podoby New moon v ČR??
  • lenicczka

DAKOTA

Dakota na hnědo ?? viděla jsem na netu že je dakota ( pro roli Jane ) obarvená na hnědo blond jí sluší podle mě víc http://the--twilight.blog.cz/rubrik a/jane-volturi
  • Re: Re: Re: Ahojky

Tak v tom ti uplne rozumim.Ja zacala cist ctvrty dil a za 13hodin jsem ji mela prectenou.A ted ji ctu znova.Zamilovala jsem si ten pribeh hned co jsem ho videla a hned jak jsem si ho zacala cist.Film je fakt super ale knizce se nevyrovna.cauko *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit