Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mysak.kol

Re: Re: Renesmé

nový měsíc se už ale točí, ne? všichni říkají, že se točí od března. určitě jo. *7* *7* *7* *8*
  • negri.baju

Re: Re: Re: Re: Re: Renesmé

doufám, že na Aleca vyberou Toma ;)
  • deniiii1

Re: Renesmé

To určitě ještě změní protože se to ještě netočíí....to několikrát změníí si myslím...
  • debussygirl

Re: Re: Re: dotaz??

Steven je boží líbí se mi možná i víc než Tayler ale ten je taky krásnej ....áááá já už sem z toho uplně MAGOR...já je miluju všechny *14* *1*
  • debussygirl

Re: Re: Re: Re: Renesmé

No taky sem se právě že divila bá se ani Edwardovi ani Belle tak nevím co jí tam cpou ale souhlasím Jane je super ještě chci vědět jak bude vypadat Alec *3* *14*
  • Re: Re: Re: Renesmé

haha halavně je pěkná blbost strkat tam takovou holku když to má být maly děcko. Chápu že postupem času vyroste*1*ae toto prostě není dítě který se do toho folmu hodí.Možná tak jako upe cizí venkovský dítě ae ne Renesmé!!!*13*už mě pěkně se..!Ale roli Jane vybrali SKVĚLE!!! *15*
  • negri.baju

Re: Re: Renesmé

coze?!?! Néééé ! to snad ne! renesmee preci takhle vubec nema vypadat!! snad se to jeste zmeni...ale myslim si, ze nakonec stejne bude renesmee Bella Thome *9*
  • negri.baju

Re: Re: Dakota=Jane

já zase, že ho bude hraát Ben Barnes ( princ kaspian) *3* to by bylo fajnééé
  • negri.baju

Re: Re: Re: Kterou máte nejradši??

ZATMĚNÍ ! ! ! v tomhle díle je prostě nejlepší děj '! *14*
  • mysak.kol

Re: Dakota=Jane

mě by se líbil nejvíc buď Tom, nebo Gaspard. Ale Robertovi nemůže nikdo konkurovat. *3*
  • mysak.kol

hele, kde si to vyčetla? kam chodíte na ty novinky?
  • mysak.kol

Re: Kterou máte nejradši??

já se ti nediví, ten nový měsíc se mi taky hrozně líbil, kvůli té naději, je je stále s ní, že ji neopustil. měla jsem strašnou radost, když se jí ozval v hlavě. jinak bych asi mezi díly nehodnotila. každý je bezvadný jiným způsobem, ne? *3*
  • Re: !!New Moon!!

jj jsem podobnej šílenec..xD jinak knížky nejsou přímo podobný, ale jsou taky dobrý-... Strážci času (3. díly, Marianne Curley), Meidátor (6.dílů, Meg Cabot)ty jsou bez upírů...xD Jinak s upírama třeba Anita Blake..xD U nás ztatim vyšlo jenom pět dílů, ale je jich napsanejch něco okolo 20 (L.K. Hamilton)
  • Re: Re: Dakota=Jane

jj ale tk kdo se v tom má vyznat?..xD Nejdřív řekli, že ho bude hrát Ben BArnes (to jsem protestovala nic proti němu.. ale Bewn jako Aro..xD nneeee) a teď tam chtěj dát tohohle toho..xD ironie je že v Underworlu hrál vlkodlaka a tady bude hrát (pokud je to pravad) vůbdce upírů..xDD
  • Re: Kterou máte nejradši??

Já..?xD Já mám nejradši Zatmění a potom NM..xD
  • mysak.kol

je stará a vůbec nevypadá na to, že by byla Belly nebo Edwarda. Alespoň nějakou podobu tam měli dát, jako podmínku, ne? Vím o hezčích dětech na tu roli, ale třeba nás překvapí.
  • mysak.kol

Re: Re: dotaz??

uf, to jsem ráda. Ne že by Strait nebyl fešák a sexy, ale Taylor je Jakob a jinak to nebude. Dík *1*
  • Re: Re: Kterou máte nejradši??

přesně...mam to uplne stejně...rozbřesk je božíí *14* a taky me to pořadně ser*!! *5* *16*
  • kajinek011

já jsem někde četla že Ara bude hrát Michael Sheen *9*
  • kajinek011

hm..já vím,taky bych tam dala někoho jiného,ještě k tomu když má byt renesmee male decko..rekla bych ze by mela vypadat nanejvis na 6 let

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit