-
Fakt goood
Ten film je úplně boží!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Je možná lepší jak 1. Prostě super =D -
Stmívání,Nový měsíc,Zatmění,Rozbřesk
Ahoj lidiii *1* jako musím dodat že všechny ty díly mají hodně do sebe teda tedka su sice na Rozbřesku ale už jenom asi 100 stran *15* už se těším jak to postupně budou natáčet *15* by mohly skusit za rok natočit dva *1* jelikož bude každej rok jeden tak se máme na co těšit =) -
prosííííííííím
http://twhite.blog.cz/0905/prihlas- se-do-sontb
soutěž o nejhezčí blog, prosííím, dejte hlásek chudince mysak.kol. prosííím. budete mít mou vděčnost. -
Není to reklama
http://twilghtsagastmivani.blog.cz/
neber to jako rekalmu ale jukni jestli si fanda Twilght sagy najdeš tam toho strašněě moc:D a napiš jak se ti webíík líbil:D -
Twilight je neej...
Uf..už jsem konečně přečetla asi před týdnem všechny knížky..A Bella bude mít dítě Renesmee v Rozbřesku..A Edward jí přemění kvůli tomu, že Renesmee, když byla ještě u Belly v bříšku, tak strašně rychle rostla a Belle lámala kosti..Já vím, zní to děsivě..No a potom jí Edward píchne jed do srdce..A to si nevymýšlím.. -
-
Re: Twilight je neej...
Proč to sem píšeš, my to necheme vědět dopředu, to snad není možný. -
-
Re: Re: Twilight je neej...
jn pizda
-
-
Re: Twilight je neej...
a proč to sem ty kozo píšeš? všichni to ještě nedočetli... -
-
jn koho to zajima -
-
Re: Re: Re: Twilight je neej...
ten kdo moc chtel,to ma uz davno precteny a o rekapitulaci(jeste tak blbe vysvetlenou) nestoji a ten kdo to teprve cte,ti bude urcite dekovat,ze jsi mu konec prozradila...
-
-
svátá pravda...někteří to čtou a sami na to snad příjdou ne?no ale měla si potřebu se pochlubit.... *1*
-
-
-
Rozbřesk
hele,ale prosímte,v čem to mám otevřít? -
-
Re: Rozbřesk
to by se ti mělo samo otevřít v určitým programu...
-
-
?
oni ted natačeli začatek a konec a ted asi budou natačet s jacobem........nemam nejakou stranou kde jsou novinky o New Moon -
26.11
Tak jsem na tom včera byla v kině v Cinestaru a dala si Twilight menu a mám odznáček Jacob team..Film se mi moc líbil.Bylo to vtipné ,ale ten konec byl fakt divný...Nejvíce jsem se smála ,když si Jacob stáhl tričko ,aby s ním zastávil krvácení Belle a celé kino (teda samozřejmě ženská část) zborově a nahlas vzdychlo a pak jsme se tomu všichni smáli...Edwarda nemusím a Jacoba miluju takže tenhle film byl pro mě jako dělaný...I když musím uznat ,že kniha byla asi v tomto případě lepší!!!Ale na Taylora je super podívaná to taky musím uznat. -
-
Re: 26.11
Jůůů jsi taky Jacob Team ??? Já taky, Edward je sráč !!!!! I ♥ JACOB !!!!!!!!!!!! TEAM JACOB 4EVER !!! *14*
-
-
knihy
Ahojky Lidičky!! Mohl byste mi někdo poslat pcbooks této skvělé série. zatím jsem viděla pouze film, ale ohromilo mě to a ráda bych si to i přečetla. Předem díky ;o) mail: krataska.petula@seznam.cz -
Taylor
a těz se na zatmění jak bylo v new moon
Edvart: Bello vezmeš si mně?
V ZATMĚNÍ
B:nemůžu je mi 19 jsem moc mladá!
E: je mi 109 musím se někde usadit!
CHA *1* *1* *1*
ALE TO STÍM TRYKEM BYLO NEJ-Taylor Launter je nej *14*