-
NEW MOON !!!!!!!!!!!!!
Já taky byla včera na dvojfilmu, Stmívko jsem tak nějak prokecala protože ho znám navzpaměť tak už mě to moc nebavilo, a New moon jsem skoro celej prochechtala !!! Nejwíííc sranda, dokud měl Jake dlouhý vlasy tak to bylo prostě upe nejvíc vtipný, prostě božíí, a pak Alice s Jacobem Pijavice, Pes !!! Booože to byla sranda !!!!!!!!!! A supr radost mi udělalo to Twilight menu (kdo byl v Cinestaru, ví očem mluvím) z odznááčkem s JACOBEEEM!!! I LOVE JACOB BLACK !!!!!
Nejwíííc se těšíím na sobotu, jdem na NM zase !!!!!!! *4* *14* -
-
Re: NEW MOON !!!!!!!!!!!!!
Jo taky jsem byla na dvojfilmu na černým mostě a nějaký holky celý stmívání prokecali a ještě ho fotili s bleskem. Takový holky střílet do hlavy. Můžou sedět doma u tv a kecat jak chtějí a nekazit film ostatním.
-
-
new moon
soutez or karty a dalsi na predpremieru new moon v cr! sirte co nejdal!!!
http://www.evropa2.cz/ cs/stmivani/registrace.shtml -
..
Whoa *1* Tak dneska jsem to viděla *1* No,začátek byl divnej...Bylo to divně natočený,strašně přeskakoval děj,ale pak super *3* Myslím,že to bylo fakt super *3* Konec mě ale naštval,jsem tam chtěla zůstat a počkat na Eclipse *1* Jacob boží,Edward taky,Bella perfektní a zbytek samozřejmě taky *4* Fakt se těším *3* Ale taky jsme se pořádně nasmáli,celý kino *1* -
Domácí úkol
Tvl lidi... máte jako domácí úkol se podivat na ten trailer na newmoonmovie.org! Úpe hustej, tkž kdo ho eště neviděl tak ať tam hned pádí *1* -
tak...
Tak a premiéra se nám blíží! *5* -
Twilight tetování a upírský styling v kinech Cinema City
http://www.twilightsaga.cz/novymesi c/?clanok=18 -
-
Re: Twilight tetování a upírský styling v kinech Cinema City
Supr, my byli v Cienstaru, tam dávali k twilight menu odznaky Team Jacob nebo Team Edward, v mým případě TEAM JACOB !!! *14*
-
-
kino
ahojky byla jsem na new moon v kině a bylo to uplně úžasný, bylo to víc hororový než stmívání, al stejně jsou oba dva díly nádherný. *4* -
-
Re: kino
jjj to jj ale kde si byla v kine vzdyt uz to nedavaj?? -
-
Re: Re: kino
jj dávaj dávali to minulý týden v Praze na Černym mostě.
-
-
-
Co po Twilight sáze?
Ahoj, zajímalo by mě, co čtete dál za knížky, kdyý už jste dočetli celou ságu? Když jsem četla všechny díly, strašně mě to bavilo a chci v četbě pokračovat. Hledám něco ve stejném stylu jako píše Stephanie Meyerová. Tak nevíte o ničem? -
-
Re: Co po Twilight sáze?
Já těď od ní čtu The Host a je to taky hezký. :-) *3* -
-
Re: Re: Co po Twilight sáze?
Chtěla sem si jí koupit ale newim jestil je hezká???.-D a o čem je??:-D
-
-
-
trailer
nejkrásnější trailer co sem kdy viděla:D já se tag šíleně těšim na premiéru ..sem byla celou noc vzhůru abych ho viděla na mtv:D a vyplatilo se *14* -
registrujte se
prosim registrujte se na tý Evropě 2 zatim je tam jen asi 6700 hlasů -
-
Re: registrujte se
jako já bych se zaregistrovala,ae nwm jak..mi to nějak bohužel nejde...jinak bych se hned zaregistrivala...jojo *4* *4* *4* *4* -
Re: registrujte se
jj ja uz tam jsme dlouho!..a jako na to ze nas ma byt 30 000 no nwm nwm *9* *9* *9* -
-
Re: Re: registrujte se
Řekla bych, že nemáme šanci na těch 30 000. Když jsem to viděla poprvé, tak jsem si říkala, že je to v pohodě, že se to sežene, ale když vidím, jak málo lidí je tam přihlášených, tak mi to připadá nereálné *9* -
-
Re: Re: Re: registrujte se
popravdě mě to taky příde nereálné. ale co, těch 6 dní pak už nějak vydržíme ne? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: registrujte se
A nevíte kolik lidí už tam je? Ale jako ten týden to vydržíme, v pohodě. To těšení je taky super. Doufám, žem nás film nezklame. Aby nakonec nebyly trailery lepší než film. Ale to snad ne. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: registrujte se
Já to prostě nechápu....Jsem myslela,že těch 30 000 lidí se tam zaregistruje-řekněme během 5ti dnů-a teď jako nic *9* nechápu prostě,myslela jsem,že je tu mnohem víc fanoušků...
-
-
-
-
-