Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ,hjk

wOW stmívání a nový měsíc jsou nej filmy jaký existujou......moc a moc se těším na 3 a 4díl ve filmové verzi....a na 5 díl v knižní.....a von nový měsíc není namluvenej....to sem nevěděla....ja na něm totiž nebyla v kine pže sem byla na dovolený v řecku....ale četla sem ho.... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* jo a nevíte kdy bude v kině 3 díl???????????protože mi 24.března jedeme na dovolenou a přilétáme až 9.dubna....jedeme na havai
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • vrtulka

Re: ,hjk

3. díl Zatmění jde do kin 1.7.2010 *3*
    • Re: ,hjk

někdy v červenci
  • bellunqa

New moon

Jůůů, mám přečtenou knížku, už aby to bylo v kině .. nemůžu se dočkat .. ae asi se ete načekam *9* hrůůůůůůůůza
  • nwm

ja sem vubec nepoznala toho jacoba prtz mel dlouhy vlasy az pak sem zjistila ze jako malej hral v tom zralocak a lavovka jeee ja se tak tesim az to uvidim=D=D=P
    • bellinka

Re: nwm

Si muj clovek§Jacob pste zlatoooo *15* MHFMMMMR!nechapu jak ho enkdo nemuze nemit rad! *7* *7* Vžť on je uuplne skvelej!! *15* *15*
      • miss_blonde

Re: Re: nwm

jo taky to nechapu .... *9* ja ho taky strasne lovkuju *14*
        • bellinka

Re: Re: Re: nwm

žejo!...jee uuplne sladkej!..ne ze by Robert nebyl to jeee je starsne sexy!..jenomze Jacoba plno lidi nema rad potze si ymsli ze ublizuje Belle i Edwardovi!..jenomze in to dela protze Bellu miluje!..a oni to pste nechapou!
          ja mma Jacoba rada a to se nezmeni!..a uz se etsim na New Moon protoze ve Stmívání moc nebyl ale v New moon to bdue skvely tam bude porad=D *15* *15* *14* *14*
          • miss_blonde

Re: Re: Re: Re: nwm

a navic bella taky prece jacoba milovala ale pak proste zjistula ze miluje vic edwarda mno... tak ja newim proc ho tolik lidi nanavidi a rika ze je to debil
          • Re: Re: Re: Re: nwm

jn taky uz se hrozne tesim proste si to stahnu na cd a az to bude v kne tak na to pudu a hotovo!!!! *5* *5* *4* *3* *1*
            • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: nwm

ja se na to taky tesim doufam ze to fakt bude toho 26 nebo 27.11 fakt sice budue uuplne narvano!ale ja pste chci chi chi *15*
  • no je to superrr

tak stále neměním názor.ten film je vážně supr...a těším se na další díly...můžu to vidět několikrát a stejně mě to dostane...pozor nejsem závislačka...škoda jen,že to v běžném životě nejde...potkat edwarda atak různě... *9*
  • Prosíííím

Lidičky já vás strašně prosím, jestli máte někdo film Nový měsíc a Zatmění tak moc prosím pošlete mi to na email:lestata@seznam.cz. A může to bejt klidně i v angličtině to mi vůbec nevadí hlavně když to budu mít. Dík. *15*
    • Re: Prosíííím

druhej a třetí film ještě nebyl natočenej takže ti ho asi někdo těžko pošle *3*

ahoj.. film nový mesíc se tedka točí a zatmení bude až tak za 2 roky..

Ty se ještě nenatočily.Bohužel samozřejmě *3*
      • Re: Re: Prosíííím

Tak to nějak nechápu ja myslela že je prvně stmívání potom nový měsíc pak zatmění a nakonec rozbřesk. A rozbřesk je už natočenej jak to teda je? *7*
        • Re: Re: Re: Prosíííím

rozbřesk ještě natočenej nejni, kdes to slyšela?je to kravina, v březnu teprv vyjde knížka (u nás) a film bude až tak v listopadu prosinci 2011, jestli dodrží plán co rok to film
        • Re: Re: Re: Prosíííím

Natočeny je stmívání!!!
  • avrilka.14

Fotky k New moon

Ahojky,tak už jsem viděla fotky k New moon jak jsou v Itálii... *4* Na fotkách je jak Bella běží přes to náměstí,aby Edwarda zastavila..pak jak Edward pohonahý vystupuje na světlo a jak se líbají *14* prostě kráásný fotky
  • dotaz

Ahoj chci se zeptat jakto že se Jacob ve stmívání neproměnil ve vlkodlaka když se potkal s Edvardem na plese na který šel s Belou???A v novým měsíci se s Evardem potká a promění se to fakt nechapu.Možete mi to někdo objasnit???Jináč se na nový měsíc moc těším bude to supr. *1* *3* *14* *15*
    • Re: dotaz

tím se stal až v novém měsíci... ve stmívání jím ještě nebyl *4*
    • Re: dotaz

protoze v te dobe jeste nebyl vlkodlak..
    • joliett

Re: dotaz

Ve Stmívání byl Jacob přece ještě normální, ne? To až v Novém měsíci se postupně přeměnil.
    • pismule

Re: dotaz

mno nejdřív se musí vyvynout a taky tomu pomáhá když se naštvou bo tak něco
  • rozbresk

ale 3 díl je robresk *4*
    • vrtulka

Re: rozbresk

3. díl je Zatmění, 4. díl je Rozbřesk *3*
  • Film

Abych pravdu řekla, mě se ten film úplně líbit nebude. Nebude to jako stmívání...Raději se těším na Zatmění....Tam bude aspoň edward hrát furt. Nelíbí se mi, že v Novým měsící si zahraje jenom na začátku a na konci...Ale zato maj ty dvě scény ráz. Sou úplně nádherný. Mno co stejně je to málo *1* *9*
  • vrtulka

NM

na AXN dávají TV spoty New moon, v maďarštině *15* to je katastrofální *15*
    • joliett

Re: NM

tak to si dovedu představit, melou jak když střílí kulomet!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit