-
Premiéra
Prosím všechny zamilované fanoušky ságy, nebo jen obyčejné fanoušky, jestli by mi neporadili a neřekli, kdy bude u nás premiéra:) moooc vás prosím a dekuju *14* -
-
Re: Premiéra
Nový měsíc má premiéru 26. listopadu a Zatmění by mělo mít premiéru 30.6.2010 *3* -
-
Re: Re: Premiéra
děkuju mooooc -
-
Re: Re: Re: Premiéra
nemáš vůbec za co *3*
-
-
-
-
NEW MOON
Tak jsem na tom též byla včera, dávali oba díly. A NEW MOON fakt úplně nejlepčejší. Jsem maximálně spokojená. Předčilo to moje očekávání. Parádní herci, jako vždy. Skvěle udělaná hudba, v pravý okamžik. Fakt všechna čest. Jackob mě tam taky úplně dostal a mám ho teď ještě radši. Hned bych na to šla znova. Hned jak budou titulky, tak si to musím stáhnout. Ať už je Zatmění ... -
-
Re: NEW MOON
www.titulky.com tam dáš hledat new moon a najdeš :))) -
-
Re: Re: NEW MOON
no a ten film, je to pořád nátačená z kina? Nebo už se najde i lepší kvalita?
-
-
titulky už dávno jsou a dost dobře sedí *14* -
jééé tak to jsi mě potěšila, že se ti to líbilo *3* já jdu až v sobotu a už to asi nevydržím *15*
-
-
Jacob se mi líbí Edward není špatný ae ja se tady nebudu vykecávat prostě jdu k věci nejlepší film *1* a na 4 už se vážně moc těším :)
-
upírka
ahuj chtela sem se zeptat v kterym dile se stane Bella upírkou jestli v Zatmění nebo v Rozbřesku ahoj a dik *1* *3* jo a Tilight forever *1* *1* *14* *14* -
-
Re: upírka
Bella bude upír až v Rozbřesku, jinak už se strašně těšim až to zfilmujou!!! *14*
-
-
Selena
*7* *8* Hele,kokala jsem na ukázky z tohoto filmu a v jedné z nic,ve které jsou uvedeni všichni Volturiovi,pokud víte,kdo to je,si nejsem jistá,jestli jednu z nich nehraje Selena Gomez.Přidávám odkaz a kdybyste věděli jestli to je nebo není ona,pište mi na e-mail...
http://www.youtube.com/watch?v=rgC6xYqXSK8&feature=rec-HM-r2 -
-
Re: Selena
hele tohle video není z toho filmu..to nějaký fanoušek udělal video z několika filmů...antonio banderas nehraje ara,gaia taky nehraje tamten blonďák,takže podle tohohle videa se vůbec neřiďte...prostě fanoušci si za ty role dosazují jiné herce,co hráli v upířích nebo prostě tajmených rolích...já vím,kdo je bude hrát a já to sem snad i napíšu...aby nedocházelo k mejlce :) -
Prosim vas. Tohle jsou jen nejaka amaterska videa a podle me nejsou vubec duveryhodna. Jsou tam sestrihy ze vsech moznych upirskych filmu a podle me tam mnozi z tech hercu ani nebudou... -
ježiš vždyt to nejsou ani úravi volturi co tam jsou n tom youtube jses trochu holčičko spletla -
Jo podle mě to je Selena ale ona tam hrát přeci nemá nebo jo?? A navíc je tam za nějakou Natálie a žádná Natálie tam nehraje.Tak nevím.
-
-
rozbřesk
jeste jsem se chtela zeptat jestli nekdo nevi kde bych si mohla stahnout rozbresk prosim ...... dik moc *7* *7* -
-
Re: rozbřesk
Napiš mi svůj E mail a já ti ho pošlu -
-
Re: Re: rozbřesk
muj e-mail je : kymtytyk@seznam.cz dekuju moc -
-
Re: Re: Re: rozbřesk
Mohli byste mi ho prosim taky poslat? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: rozbřesk
jako pcbook? mohla bych taky poprosit ja mam jenom ty tři ... mail: vAnErKoVa.hAnA@seznam.cz *14*
-
-
-
-
-
new moon
Zdravim.V českém dabingu by to melo být kolem 13.března.Jinak je pravda že v originálu to zní líp.Ty naši mladí dabéři jsou sice dobrý ale Pattinsonův krásný hlas to nenahradí.Údajně by to měli nadabovat ti samý lidi jako ve Stmívání.Uvidíme. *3* -
-
Re: new moon
Skwelí *5*
-
-
Plosiiiiiiim
Pls,nemohol by mi niekto poslat Rozbresk ????prosiiiiim
nija156@azet.sk -
twilight
jukněte se na můj blog prosím, díky -
premiéra 20. 11. 2009
http://www.evropa2.cz/cs/stmivani/r egistrace.shtml pokud dáme dohromady 30 000 fanoušků, čeká nás premiéra již 20. 11. 2009, věříte tomu?tak se zaregistrujte:) -
-
Re: premiéra 20. 11. 2009
u nas sa tiež hlasovalo urobilo to fun radio a mali sme nazbierat 20 000 hlasov a uz mame 27 000... -
Re: premiéra 20. 11. 2009
bez té mezery u "registrace" prosim vás:)udělalo mi to takovou chybu:-/ -
-
Re: Re: premiéra 20. 11. 2009
jj, už jsem se registrovala *3* -
-
Re: Re: Re: premiéra 20. 11. 2009
já už taky *3* musím to vidět *1*
-
-
-