Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • elio

......

ÁÁÁÁ už se těšimm *1* *1* *1* už jenom 5 dnííí a uvidim new moon *14* *14* *3* *3* *3* *3* to už snad vydržim *1* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *3*
    • kecy

Já jsem na tom byla na předpremiéře v Los Angeles a říkam, že je to lepší než první díl. Je to líp natočený a více podle knižní předlohy, Viktorie už tam má zase rudý vlasy, jak měla mít hned na začátku. Je to sice prakticky stejné jako první díl, ale co chcete, když taková je i kniha. Nic se v tom prakticky neděje. Pořád o jedné věci, ale to je i knižně. Člověk se alespoň celý film nemusí koukat na ksicht Pattinsona. Díky tomu to u mě postoupilo mnohen váce. Prostě se mi zdá lepší a hotovo. Ať si říká kdo chce, co chce!
  • ._misha_.

...

Už se těším až ten film výjde....a určO si přečtu knížku....už, aby tO bylO v kinech :-D
  • krása

Tenhle díl si nemůžu nechat ujít první díl je krásnej a na ten druhej se nemůžu dočkat a druhej díl nemá bejt 1.7.2010 ale 26.7.2009to wim přesně *5* *14* *14* *14* *4* *14*
    • mysak.kol

Re: krása

druhej díl bude v kinech 26.11.2009 a ne 26.7.2009. nějak sis to spletla, pokud si tedy nemluvila o něčem uplně jiném. *7*
      • kikines

Re: Re: krása

asi mluvila o něčem jiném
  • stresující čekání

mě sága úplně pohltila k vanocum jsem dostala 3 dil a měla jsem ho přečtenej za 4 dny ale jakmile jsem si to dočetla musela jsem jit pro 4 dil a ten sem zakoupila v patek 8. a včera 11. jsem ho v pul pátý dočetla když jsem to četla tak se mi jakoby promítal přímo děj,živě jsem si to představovala tak jsem zvědavá jakej bude film,teď se cítím znuděná,nic mě nebaví jak můžou jeden film ktej má cca 1,5 natáčet skoro rok,to je k nevydržení,a ještě víc mně to štve páč až bude 4 díl v kinech tak já už budu vdaná......To je někdy stresující.Kdyby bylo alespoň víc dílů ať mam co číst. *16* ...A nebo by to mohli natáčet jako seriál
    • mak3ter

Re: stresující čekání

mohla bych se tě na něco zeptat jak ji edward řekno bello vem si mě odpoví mu nebo ne
      • xcornelia14

Re: Re: stresující čekání

Vlastně už neodpoví;) V Eclipse by to melo začít tím že už je s ním zasnoubená:D
        • Re: Re: Re: stresující čekání

promin ale asi jsi si spletla zatmění s rozbřeskem....V rozbřesku to začíná tím jak jsou zasnoubeni a chystá se svatba
        • vrtulka

Re: Re: Re: stresující čekání

acha, tak teď jsem trochu zmatená *7* já myslela, že se zasnoubí až v Eclipsu jak jsou Edward s Bellou sami doma u Cullenových a ona se ho snaží svést, tak tam jí oficiálně požádá o ruku a nasadí prstýnek a až teprve na konci Bella doopravdy souhlasí se svatbou. na začátku Eclipsu ještě nebudou zasnoubení. prosím opravtě mě, jestli se mýlím, pže teď fakt nevím *7*
          • Re: Re: Re: Re: stresující čekání

nepleteš se
            • vrtulka

Re: Re: Re: Re: Re: stresující čekání

děkuji ti *3*
  • ajulina

:D

uf___tedkom pred chvili sem docetla knizku a je proste bozi____ *14* *14*
  • Odpovím na dotazy

Ahojte...Kdokoli chcete cokoli vedet o prvním až ctvrtem dilu tak mi napiste na icq dva sedm jedna sest devet sest devet sedm dva(271696972) vsechny mam precteny takze cokoli hccete vedet nebo když si chcete jen pokecat urcite napiste..odpovim na 100%
  • pawlinkalice

Hlasujte pro cesko!!!

http://tweeter.faxo.com/Top_Twiligh t_Nation/2010/01
  • debussygirl

Rozbřesk

Mám už stáhnutej Rozbřesk v češtině...jestli nědo chcete poradit kde tak písňete :-)
    • Re: Rozbřesk

tak to kecáš nemůžeš mít film rozbřešk v češtině...
    • ane.tt

Re: Rozbřesk

no já bych to ráda věděla *1* tak kdyžtak děkuju *1* to je trojka???
  • miley-kiki

Stmívání

to je jako dvojka ??????,, napište pls na e-mail miley-kiki@seznam.cz *3* *14* kuju
  • mysak.kol

tak co teď?

tak jak to provedeme, lidi? Dopis, balík, email? jak na to vyzrajeme? Hrozně ho tu chci. a nebo pošleme všechny solo dopis, aby to bylo, že jich tam je mnohem víc, než jeden. vymyslíme nějakých pár vět, které napíšeme a bude to, ne? nebo ten email? Zapojte se, plsky
    • deniska-l

Re: tak co teď?

jo balíík bude nej *15* ale jak se to teda uděla?...se to pošle jedny osobě?? *3* no tak to bude nejlepší! *5*
    • anca.trhla.anca

Re: tak co teď?

Mno newi.....Ale asi Dopisem..Nebo balíke....by to možná bylo lepšíí....ale zase newim jestli by si to vůbec přečet..._:-D *14* *1* zase e-mail je jednoduší vymazat neš balík:-D *1* *1* Newi newim:-D...Mno Pište lidi jaký máte vy nápady:-D *3*
      • bellinka

Re: Re: tak co teď?

No ja si myslim ze ten balik b byl lepsi!!::)...To by urcite rozbalil!:).. *15* *15* Daaareceeeek!..a pri tom by tam byla hromada zadosti a proseni aby prijel do Prague! *15* *15* *15*
        • anca.trhla.anca

Re: Re: Re: tak co teď?

jo myslim že balík by byl Lepšíí *14* *14* Prostě všichni by napsali žádost aby přijel do Prahy.....a odosleli by sme to jedný osobě a ta by to odeslala *14* *14* Klidně na ten Balík přispěju i penězmi:-D *1*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: tak co teď?

vzdyt jo vypocitalo by se kolik by kazdej dal!!..a treba by jsme jeste k tomu enco vymslely nwm co nakou stuhu bo ja nwm!=D..a do ty obalky co by jsme poslaly ty jedny osobe by jsme hodili i naky ty prachy!:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit