-
Stmívání
všimli ste si že *4* Stmívání stmivani prvni to je super -
Jaky je nejlepší díl?
jakej si myslite ze je nejlepsi dil? me osobne se nejvic libi stmívání zatmění a rozbřesk...ale robřesk ma i naky nedostatky..hlavne s tim jacobem...a ten novy mesic se mi skoro vubec nelibil...s tim jacobem to byl nezvyk *9* *3* *3* *3* -
-
Re: Jaky je nejlepší díl?
Mě se taky moc Nový měsíc nelíbil.. nejlepší je stmívání.. -
Re: Jaky je nejlepší díl?
hej jo uplne s tebou souhlasím ....me strasne vadi jackob.....vubec nechapu proc se tam s nim fut serou...chapu ze musi byt nejaka zapletka ale i tak... *16* nejlepsi je ctverka pac tam uz sou porat spolu a ona je konecne upirka...a hlavne se spolu konecne vyspi *14* -
-
Re: Re: Jaky je nejlepší díl?
Já vás nechápu...co proti Jacobovi máte??? Kdyť bez něj by nemohlo Stmívání ani pokračovat a navíc je hrozně milej tím jak je vtíravej a hroooozně sebejistej *1* -
-
Re: Re: Re: Jaky je nejlepší díl?
jacob je strašněj!! -
-
Re: Re: Re: Re: Jaky je nejlepší díl?
Hloupost
-
-
-
-
-
Achujky
Ahojky já strašně miluju Stmívání a jeho všechny díly nemáte někdo na prodej plakáty??prosím ozvěte se *1* *1* *3* -
-
Re: Achujky
Mám plakát Z italského časopisu roba a kristen je veliký úpa moc víc než jen dvoulist mislím že přímo šesti list ale nikde si ho nevivěsím chcete ho někdo? Samozřejmě né za dara :-P -
-
Re: Re: Achujky
a za kolik ???
-
-
Mám plakát Z italského časopisu roba a kristen je veliký úpa moc víc než jen dvoulist mislím že přímo šesti list ale nikde si ho nevivěsím chcete ho někdo? Samozřejmě né za dara :-P -
*1* mno to sem zvědavá kdo se ti ozve *7* :-) teda já bych plakáty NEDALA *1* *9* *3*
-
-
...
Ten film je fakt krásnej *14* *14* !!! zajímalo by mě jestli si bella roberta veme *7* *7* -
-
Re: ...
co myslíš, jak to může asi skončit? *3* -
-
Re: Re: ...
Ze jo ale az ve ctvrtym dile. *5* -
-
Re: Re: Re: ...
já mám 1.díl jednou, 2. a 3.díl dvakrát a 4.díl čtyřikrát přečtenej *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
koukám 4. díl bude asi tvůj oblíbený *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
já teda musím říct, že já mám Rozbřesk ráda moc *3* jak píšeš, vše tam dopadne dobře, všichni jsou spokojení a šťastní *3* ježíš já se tak těším až to zfilmují *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
no nemůžu říct,že je nejoblíbenější,ale je nejtlustší a všechno tam dobře dopadne *3*
-
-
-
-
Re: Re: ...
to jste nečetly knížky? *4* -
-
lol já po 10 přestala počítat xD -
ted ctu treti dil *14* -
já jo, asi už 3x (všechny) *3* *3* a stále nemám dost *3*
-
-
-
-
Filmeček :)
newíte náhodou jestli mají Nový měsíc už zfilmovaný? Pokud ano vyšel už v amerických kinech či lépe dá se už někde najít na internetu? Díky moc za odp *3* -
-
Re: Filmeček :)
Film ma v americe premieru az 20.11.2009
-
-
jee
JEE tak ted fakt nevím ale na internetu jsem četla překlad nejaky "noy zivot"..a tam Bella umře to je nejakej nesmysl....nebo ne??..ja myslela ze ji normlane premeni a bude vscehno v pohode..!!!!vi to nekdo??? -
-
Re: jee
ne neboj Bella neumře.. ve 4 si vezme Edwarda a budou mít spolu dítě- holčičku, ale při porodu málem zemře a tam ji Edweard přemění v upíra.. *3* -
-
Re: Re: jee
jek to víš to o ty holčičce a tak *7* *7* *7* *7* -
-
Re: Re: Re: jee
Je to všechno napsané ve 4. knize-Rozbřesk -
-
Re: Re: Re: Re: jee
zdar 4 kniha je k nalezení na netu a Bella opravdu neumře, ale konec knihy je na jedno brdo , jelikož Mayersová nebude psát 5 knihu takže děj zůstane hodně otevřenej -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jee
Meyerová knihu 5. už napsala...jmenuje se to Midnight Sun - půlnoční slunce
Je to vyprávění Stmívání, ale z Edwardova pohledu! Doporučuji si to přečíst! Už i první kapitola je super! *4*
-
-
-
-
Re: Re: jee
já se tak těším, až to bude všechno natočené... yahoo!! *1*
-
-
-
Rozbřesek-Kniha
Ahojky lidičky...Měla bych na vás dotaz...Kdo četl tuto knihu??Mám ji ztaženou z netu a zajímalo by mě proč je to kniha 1. a kniha 2......????Vysvětlil by mi to někdo??Pls kdyžtak spíše napište na můj e-mail Mireckaxxx@seznam.cz *7* -
NM
Lidi už jen 14 dníííí *3* -
-
Re: NM
Co se stane za 14 dní?? *7* -
-
Re: Re: NM
to se ptáš jako vážně nebo ze srandy? všichni zasvěcení ví, že přesně za 14 dní je tady premiéra NM *3* -
-
Re: Re: Re: NM
Huráááá ale stejně je to děsná doba *9* -
-
Re: Re: Re: Re: NM
to sice je, ale my jsme silný holky a vydržíme ne? *3* 14 dní už není tak hrozný, to uteče ani nebudeme vědět jak *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: NM
no, to mě to bohužel na první vysílání nevyjde, jelikož musím do práce *9* takže mě to čeká až v sobotu 28.11. ale tak v pohodě, hlavně že to konečně uvidím *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: NM
Jsem zvědavá, v kolik to budou dávat. To bude masakr. Ve čtvrtek to hoděj do kina a já musím jít hned na první vysílání, i kdybych si měla vzít dovolenou!
-
-
-
-
-
-
Jukni....
http://twilghtsagastmivani.blog.cz/
Snad se bude líbit je tam toho spousta *9* *14* -
Těšim se
Moc se těšim aš tenhle fil budu mit doma.Aš bude je skvělí moc semi libí.