Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lucik188p

Stmívání

všimli ste si že *4* Stmívání stmivani prvni to je super
  • Jaky je nejlepší díl?

jakej si myslite ze je nejlepsi dil? me osobne se nejvic libi stmívání zatmění a rozbřesk...ale robřesk ma i naky nedostatky..hlavne s tim jacobem...a ten novy mesic se mi skoro vubec nelibil...s tim jacobem to byl nezvyk *9* *3* *3* *3*
    • mishqa

Re: Jaky je nejlepší díl?

Mě se taky moc Nový měsíc nelíbil.. nejlepší je stmívání..
    • Re: Jaky je nejlepší díl?

hej jo uplne s tebou souhlasím ....me strasne vadi jackob.....vubec nechapu proc se tam s nim fut serou...chapu ze musi byt nejaka zapletka ale i tak... *16* nejlepsi je ctverka pac tam uz sou porat spolu a ona je konecne upirka...a hlavne se spolu konecne vyspi *14*
      • debussygirl

Re: Re: Jaky je nejlepší díl?

Já vás nechápu...co proti Jacobovi máte??? Kdyť bez něj by nemohlo Stmívání ani pokračovat a navíc je hrozně milej tím jak je vtíravej a hroooozně sebejistej *1*
        • mishqa

Re: Re: Re: Jaky je nejlepší díl?

jacob je strašněj!!
          • debussygirl

Re: Re: Re: Re: Jaky je nejlepší díl?

Hloupost
  • hannah__montana

Achujky

Ahojky já strašně miluju Stmívání a jeho všechny díly nemáte někdo na prodej plakáty??prosím ozvěte se *1* *1* *3*
    • Re: Achujky

Mám plakát Z italského časopisu roba a kristen je veliký úpa moc víc než jen dvoulist mislím že přímo šesti list ale nikde si ho nevivěsím chcete ho někdo? Samozřejmě né za dara :-P
      • kikines

Re: Re: Achujky

a za kolik ???
    • Re: Achujky

Mám plakát Z italského časopisu roba a kristen je veliký úpa moc víc než jen dvoulist mislím že přímo šesti list ale nikde si ho nevivěsím chcete ho někdo? Samozřejmě né za dara :-P
    • pismule

Re: Achujky

*1* mno to sem zvědavá kdo se ti ozve *7* :-) teda já bych plakáty NEDALA *1* *9* *3*
  • ...

Ten film je fakt krásnej *14* *14* !!! zajímalo by mě jestli si bella roberta veme *7* *7*
    • vrtulka

Re: ...

co myslíš, jak to může asi skončit? *3*
      • Re: Re: ...

Ze jo ale az ve ctvrtym dile. *5*
        • ane.tt

Re: Re: Re: ...

já mám 1.díl jednou, 2. a 3.díl dvakrát a 4.díl čtyřikrát přečtenej *1*
          • vrtulka

Re: Re: Re: Re: ...

koukám 4. díl bude asi tvůj oblíbený *3*
            • vrtulka

Re: Re: Re: Re: Re: ...

já teda musím říct, že já mám Rozbřesk ráda moc *3* jak píšeš, vše tam dopadne dobře, všichni jsou spokojení a šťastní *3* ježíš já se tak těším až to zfilmují *3*
            • ane.tt

Re: Re: Re: Re: Re: ...

no nemůžu říct,že je nejoblíbenější,ale je nejtlustší a všechno tam dobře dopadne *3*
      • ane.tt

Re: Re: ...

to jste nečetly knížky? *4*
        • Re: Re: Re: ...

lol já po 10 přestala počítat xD
        • Re: Re: Re: ...

ted ctu treti dil *14*
        • vrtulka

Re: Re: Re: ...

já jo, asi už 3x (všechny) *3* *3* a stále nemám dost *3*
  • linette195

Filmeček :)

newíte náhodou jestli mají Nový měsíc už zfilmovaný? Pokud ano vyšel už v amerických kinech či lépe dá se už někde najít na internetu? Díky moc za odp *3*
    • Re: Filmeček :)

Film ma v americe premieru az 20.11.2009
  • jee

JEE tak ted fakt nevím ale na internetu jsem četla překlad nejaky "noy zivot"..a tam Bella umře to je nejakej nesmysl....nebo ne??..ja myslela ze ji normlane premeni a bude vscehno v pohode..!!!!vi to nekdo???
    • Re: jee

ne neboj Bella neumře.. ve 4 si vezme Edwarda a budou mít spolu dítě- holčičku, ale při porodu málem zemře a tam ji Edweard přemění v upíra.. *3*
      • ddaaddaa

Re: Re: jee

jek to víš to o ty holčičce a tak *7* *7* *7* *7*
        • Re: Re: Re: jee

Je to všechno napsané ve 4. knize-Rozbřesk
          • Re: Re: Re: Re: jee

zdar 4 kniha je k nalezení na netu a Bella opravdu neumře, ale konec knihy je na jedno brdo , jelikož Mayersová nebude psát 5 knihu takže děj zůstane hodně otevřenej
            • Re: Re: Re: Re: Re: jee

Meyerová knihu 5. už napsala...jmenuje se to Midnight Sun - půlnoční slunce
              Je to vyprávění Stmívání, ale z Edwardova pohledu! Doporučuji si to přečíst! Už i první kapitola je super! *4*
      • mitote

Re: Re: jee

já se tak těším, až to bude všechno natočené... yahoo!! *1*
  • Rozbřesek-Kniha

Ahojky lidičky...Měla bych na vás dotaz...Kdo četl tuto knihu??Mám ji ztaženou z netu a zajímalo by mě proč je to kniha 1. a kniha 2......????Vysvětlil by mi to někdo??Pls kdyžtak spíše napište na můj e-mail Mireckaxxx@seznam.cz *7*
  • vrtulka

NM

Lidi už jen 14 dníííí *3*
    • Re: NM

Co se stane za 14 dní?? *7*
      • vrtulka

Re: Re: NM

to se ptáš jako vážně nebo ze srandy? všichni zasvěcení ví, že přesně za 14 dní je tady premiéra NM *3*
        • joliett

Re: Re: Re: NM

Huráááá ale stejně je to děsná doba *9*
          • vrtulka

Re: Re: Re: Re: NM

to sice je, ale my jsme silný holky a vydržíme ne? *3* 14 dní už není tak hrozný, to uteče ani nebudeme vědět jak *3*
            • vrtulka

Re: Re: Re: Re: Re: NM

no, to mě to bohužel na první vysílání nevyjde, jelikož musím do práce *9* takže mě to čeká až v sobotu 28.11. ale tak v pohodě, hlavně že to konečně uvidím *3*
            • joliett

Re: Re: Re: Re: Re: NM

Jsem zvědavá, v kolik to budou dávat. To bude masakr. Ve čtvrtek to hoděj do kina a já musím jít hned na první vysílání, i kdybych si měla vzít dovolenou!
  • anca.trhla.anca

Jukni....

http://twilghtsagastmivani.blog.cz/
    Snad se bude líbit je tam toho spousta *9* *14*
  • gabrilel

Těšim se

Moc se těšim aš tenhle fil budu mit doma.Aš bude je skvělí moc semi libí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit