Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak to bude

Hej lidi nechte se překvapit *1*
  • adrianga

Dakota Fanning

Hej, Dakota Fanning si zahraje Jane Volturiovou!! Už je to 100% :)) *4*
    • adrianga

Re: Dakota Fanning

uz to potvrdil i summit !! takze uz je to treti stranka kde jsem o tom cetla...takze to je potvrzeny..tady mate odkaz > http://stmivani.wz.cz/5-info/summit -potvrdil-dakotu/
    • Re: Dakota Fanning

víš to opravdu?
      • adrianga

Re: Re: Dakota Fanning

no nasla jsem to na dvouch strankach ze je to potvrzeny tak asi jo no... *3*
  • lucinka.dm

New moon!!!

Moc pěkný film.Jen se chci zeptat jak se jmenuje písnička jak Edward vystoupil se svého černého auta a šel k Belle.Děkuji za odpověd.
    • Re: New moon!!!

Monsters - Hurricane Bells
  • kikinicky

Je to pravda???

Je pravda,ze Taylor Lautner chodi s Kristen Stewart?A ak jo,tak od kedy??? *9*
    • mysak.kol

Re: Je to pravda???

kde si to vzala?!?!? to není možné! ona je starší, než on. i když to je vedlejší, ale...CO???
      • kikinicky

Re: Re: Je to pravda???

http://alltwilight.blog.cz/0904/bel la-zivotopis

tady to mrkni *5* *5* *5* *5*
        • mysak.kol

Re: Re: Re: Je to pravda???

ono to tam fakt je!!! já tomu nevěřím. je to divný *7*
          • anca.trhla.anca

Re: Re: Re: Re: Je to pravda???

Jo dištak Taylor je hlavně spojován ze Selenou Gomez.....Prej byli spolu hodně viděni:-DAle newim:-_DDD
            • Re: Re: Re: Re: Re: Je to pravda???

:D no já zase četla že Taylor Lautner chodí s Dakotou Fanning..:D:D:D takže...já už to nějak neřešim kdo s kym chodí...
            • kikinicky

Re: Re: Re: Re: Re: Je to pravda???

Tak je to pravda???Ak jo,tak Kristen závidím,ale jemu moc nie... *13* *16* *10*
            • mysak.kol

kdo je Selena Gomez?? měla bych jí znát? *9*
      • kikinicky

Re: Re: Je to pravda???

nasla som to na jednej twilight stranke,takze preto sa pytam,nwm ci to je pravda alebo nie
        • lidus5

Re: Re: Re: Je to pravda???

Já v intouch četla, že si spolu moc rozumí... A mezi natáčení Nového měsíce chodí všude spolu... A Kristen o něm řekla, že je prý mužný... *1* Tak nevím, ale podle mě spolu nechodí, Kristen chodí s někým jiným!
          • nikolquaska

Re: Re: Re: Re: Je to pravda???

Taky jsem to četla, ale myslím, že ona hlavně nechce Roberta *1* (DObře mu tak) No ale má toho Michela, tak by ji měl jeden stačit ne?? *1*
            • debussygirl

To by teda měl jí jeden stačit ne? *1* Ale proč nechce Roberta?? To nechápu co já bych za to dala kdyby mě chtěl..no možná by mi stačilo kdyby věděl že vůbec existuju *1* I když zase kdybych si měla vybrat mezi ním a Taylorem tak nevim nevim koho bych chtěla víc. *1*
  • gabi5111

Vampires Suck (2010)

Vampires Suck (2010)
    http://www.megavideo.com/?v =7HZ1PMQ4
    ak chcete tak si pozrite parodiu na Twilight 1 a 2 :-) je to s Titulkami
  • kino

v UT na to jedu do kina:-) *1*
    • tinna06

Re: kino

Já na to byla...je to fakt sqelý film... *4*
  • Knihy

Mám takovej dotaz.. Jak je ta knížka nový měsíc tak sem našla na netu dvě a každá má jiné balení. Mají stejný obsah nebo je ta druhá pokračování té první knihy (nemyslím stmívání ani zmatení)? *7*
    • Re: Knihy

Ahoj to je pořad ta stejna knížka je jen více balení každa zem ma jíne !
    • adrianga

Re: Knihy

Ahojky.
      Nový měsíc s tím vlkem je první vydání, ten obal červený s tím okem je druhé vydání. (lépe se hodí k prvnímu a třetímu) všimni si že když první,druhý a třetí díl postavíš vedle sebe tou hranou tak se ti udělá celý měsíc. na stmívání máš kousek měsíce, v novým měsíci tam najdeš prostředek a v zatmění další kousek měsíce. myslím že je to pěkné. uvidíme jak na tom bude rozbřesk ;)

p.s : obsah je stejný :)
      • Re: Re: Knihy

Díky..Takže stačí že si koupim jednu *1* *1*
  • peldiklucik

Kristen Stewart

ahoj lidi co říkáte na to žeby měla bejt ,,údajně,, Kristen těhotná...já teda newim no možný je všechno *7*
    • Re: Kristen Stewart

To, že je Kristen těhotná, odvodili od toho, že měla trochu "špek" na břiše, jenomže to byla fotka z natáčení filmu the Runaways, kde Kristen nosí obtáhlé kožené kalhoty s vysokým pasem, takže je naprosto normální, že se jí břicho trochu "srolovalo" a vypadá to, že má těhotenské bříško Ani nevěřím tomu, že Kristen chodí s Robem. Natož že je těhotná *1* *1*
    • andreinka

Re: Kristen Stewart

já sem četla v nějakým článku na netu,že je to blbost a že není těhotná a prej si z tomu v soukromí směje
    • Re: Kristen Stewart

Ahojky no já jí to přeju... *14*
      • peldiklucik

Re: Re: Kristen Stewart

ahojky, ty novináři jsou schopní napsat cokoliv ale jestli je doopravdy těhotná tak jí to moc přeju *4*
  • kate555

the best

nejlepší film na světě!!!!!!!! a ten konec...jako půl roku čekat na jednu otázku omg :D:D....ale jinak nejsuprovější nejskvělejší...včera jsem na to byla v kině a uplně superr!!! *14*
  • lucik200

New moon

Upa nej film...(škoda) nebyla na premiéře :(,protože jsem byla nemocná,ale vynahradila jsem si to!
    Fakt božíííí filmík :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit