-
oh můj bože
To není¨možné tam musím jít !!!
DO PRAHY 26.11.2009 PŘIJEDE ROBERT A ASHLEY NA PREMIÉRU!!Už se ak mocinko těším !!! -
-
Re: oh můj bože
no tomuhle absolutně nevěřím. Proč by měli přijít právě do Česka, vždyť se tu film ani z malé části nenatáčel a nejsme zas tak velcí a důležití, jako Německo. Být váma, tak se vůbec neraduju, protože to je jen výmysl českých fanoušků. Tohle se nikdy nepotvrdí! -
Cožééé? kdy a kde? omg...to je věc..:) -
Ashley???????, Jaká??????????? -
to snad neni mozna kde si to zjistila moe icq...478177494...pls ozvi...chci vedet vse... *14* *14* *14* -
a víš to určitě...??? -
-
Re: Re: oh můj bože
jj -
-
Re: Re: Re: oh můj bože
Ahojky napiš mi na mejla zdroj..Mireckaxxx@seznam.cz -
Re: Re: Re: oh můj bože
počkej =o ono toe fakt jisty?....to tam musim bejt:D *14* -
-
Re: Re: Re: Re: oh můj bože
jj -
-
Re: Re: Re: Re: Re: oh můj bože
Kde jsi to zjistila?Zdroj...?Prosím...
-
-
-
-
-
-
NM
Povedený! I když v něčem se mi víc líbilo Twilight.. super! Nemuzu se dočkat Eclipse.. doufám že David. S to pořádně rozjede;) -
-
Re: NM
ale ne ty mas taky prezdivky Claire ja tu pisu uz dlouho ale nevsimla jsem si toho.ale prezdivky se nevzdam *3* .muzes si kdyz das vzkaz tak za claire dat naky cislo prosim.dekuji ti claire -
-
Re: Re: NM
Já se jí taky nevzdám;)
-
-
-
...
http://twilightinfo.pise.cz/39717-n ovy-mesic-s-ceskym-dabingem.html -
Kdy bude NM v cz
Ahoj, nevíte někod kdy bude NM v cz. Podle mých zdrojů v únoru - jen to chci mít potvrzené. Díky *4* -
-
Re: Kdy bude NM v cz
neni o co stat... -
Re: Kdy bude NM v cz
ano mas pravdu budeto v unoru
-
-
New moon Trailer ll.
http://www.youtube.com/watch?v=88XM YAfbLS0
tady je trailer new mon 2 v HD tak mrkněte...je to moc pěkný *14* *1* -
-
Re: New moon Trailer ll.
jo bacha, v odkafu je mezera...M Y
-
-
4díl.
nevíte kdy vyjde rozbřesk???pls *7* *4* -
-
Re: 4díl.
To nevím, ale jestli myslíš knihu tak ta už vyšla..film bude asi tak přibližně za rok..:( -
Re: 4díl.
11.2.2009 ta kecka není spávně informovaná!!!!!!!!!!!!!!!!! *16*
-
-
:-D
Ahojky...je pravda, ze Bella v kteremsi dile otehotni s Edwardem??...nekde jsem to cetla v komentarich:-) -
-
Re: :-D
Je to pravda ale až ve 4.
-
-
.....
Ten film je skvělej jak jsem to viděla na poprvý šla jsem potom ještě jednou je tam uplně užasnej a ty jeho oči .....lepší než první díl *1* -
-
Re: .....
jo jo je to bomba už se nemužu dočkat na Rozbřesk to bude ještě lepší i Zatmění určitě *14* *14* *14*
-
-
Tapetka
Diky za tapetku, new moon se herci z filmu...supeeer :-) *4* -
ups
Katy...ty kluci menici na vlky??..znam asi 3 Filmy (spís horory pokut chces jeste vedet tak na email!písni!(((Seiren@stream.cz))) )
Jinak miluju ten to film...jen potřebuju sehnat knížky: *16* což s emi nedarí!
*7* a nevíte jestli je to nekde online tedy knížka?? -
-
Re: ups
ty knizky od stmivani az po rozbresk si muzes stahnout na uloz.to...... -
-
Re: Re: ups
ma uložto.cz jsem našla i prvních 12 kapitol midnight sum a nemůžu se dočkat až jich najdu víc -
-
Re: Re: Re: ups
ahoj, když napíšeš na seznamu do vyhledávača Rozbřesk ke stáhnutí, tak na jedné stránce jsou pak ke stáhnutí všešchny 4 díly, já je už přečetla....náááádhera....ale nejmín se mi líbí nový měsíc...když tam není edík, je to misty trosku nudny...do te doby, nez se jacob promění....pak to začne nabírat drama.... *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: ups
víc jich napsaných není... je to hrozná škoda ale autorka odložila psaní Midnight Sun (Půlnoční slunce)na neurčito *16*
-
-
-