-
Edward-Robert
Hele vite nekdo o tom ze robert pattison uz nebud ehrat v novym mesici??? nekdo mi o tom rikal....tak ted ubec newim dik moc *9* *9* *9* -
-
Re: Edward-Robert
a kým jiným by ho jako chtěli nahradit? pochybuju že by byli tak slepý a nahradili ho, když on určo přitáhne do kin polovinu lidí,,jen díky své šarmantnosti,,,vdyt je boží -
Edward tam bude hrat bude na zacatku a na konci le nebude tam moc jako v prvnim dile v druhym bude figurovat Jacob *16* -
nesmysl...hraje tam ... *3* *3* -
-
Re: Re: Edward-Robert
Jo,přesně hraje!!! *4*
-
-
-
edward-robert
já si myslím,že je to blbost,že by ho neměl hrát,proč by to asi dělal?vždyt si tim přijde na pěkný prachy *3* podle me to rozhodně neni pravda *3* -
překlad
ahoj,napsal by ste mi prosim někdo vzkaz jakmile nový měsíc přeloží?předem děkuji za ochotu ,máte to u mě. *4* -
Dabing
Do kin bude film vpuštěný bez dabingu, později se objeví na "trhu". Dle mého názoru je to lepší, člověka to aspoň donutí ve zvědavosti poslouchat a rozvíjet tak svou angličtinu :). -
New Moon
Já už se taaaak nemůžu dočkat až bude New Moon v kině ! *8* Půjdete v Praze přímo na premiéru ?Já pořád přemýšlím, jestli je pravda, že Rob a Ashley přijedou do Prahy *9* doufám, že ano *7* -
-
Re: New Moon
taky doufam ze prijedou to by bylo mrte -
A ty tomu věříš?To určitě! *3* *13* -
-
Re: Re: New Moon
Třba jo !Nejsem pesimistka *10*
-
-
boze -
-
Re: Re: New Moon
co bože ?vadí ti něco ?asi jo, že tobě pořád *16* -
-
Re: Re: Re: New Moon
nic
-
-
-
-
Jedu do Owy na NM
Achuii *3* Jste někdo poblíž Ostravy a jedete na premiéru NM ? *7* Jeslti jo, pisněte mi když tak *5* By jsme mohli pokecat *15* -
kniha
Hlasujte pro stmívání na kniha meho srdce !!!!!!! stmívání tam přeci nesmí chybět !!!!! www.knihasrdce.cz *1* *1* -
Nový měsíc KINO
Ahoj nevite nekdo jestli v kinech je novy mesic s ceskym dabingem nebo jen s ceskymi titulky??? Dik za odpoved =) -
všechny díly STMÍVÁNÍ jsou skvělý ale nejvíc ses těším na druhou část čtvrtého dílu moc moc miluji STMÍVÁNÍ doufám že všichni mají rádi STMÍVÁNÍ jako já* *14* *14* *14* *3*
-
prosííím
ahojky...hlásnete pro mě prosíím tady:
http://anime-fun.blog.cz/0910/son b-1-kolo#comment67168072
jsem tam jako Deedou, s blogem o twilight, tak moc prosííím...jsem tam úplně dole...kuji =o*