Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prossím

Ivetko moc moc prosím pošleš mi těch dvanáct kapitol s tim edwardem? moc děkuji *14*
  • kamca12

The Best

Nový měsíc byl úžasnej!! *14* Krásný příběh, cíl, skvělá hudba, krásní herci =) Už aby byl červen 2010 *1*
  • avrilka.14

New mOon v kinech

takže Nový měsíc by měl do kin v ČR přijít 26.11.2009 *15* *15* *15* *15* *14* *14* *14* To je super ne?Já už se nemůžu dočkat
    • Re: New mOon v kinech

Ty brďo, já už se toho dalšího dílu nemůžu dočkat.. listopad je ještě za dlouho x(( halet, dalo by se to sehnat i dřív ?? .. nefíte někdo o nějaké stránce .. ?? o někom ?? x)) *5*
      • efiiinka

Re: Re: New mOon v kinech

Já jsem koukala na newmoonmovie.org a tam bylo, že dokonce i francouzi to budou mít ještě o dva dny dřív dokonce než je světová premiéra 20.11.
    • Re: New mOon v kinech

jj máš naprostou pravdu *14* *14*
      • avrilka.14

Re: Re: New mOon v kinech

to já většinou mívám *1* ale jako fakt se těšíím..ten trailer je nejvííc best,i když sem to čekala prošku jinak *15* *15*
        • nikous22

Re: Re: Re: New mOon v kinech

Ja sem tedka zas četla v nějakym časaku že prej to bude v kinech až v lednu *16* doufám že si to vymysleli *15*
          • kafi

Re: Re: Re: Re: New mOon v kinech

To je pekna blbost,nechapu jak tomu nekdo muze verit..treba bravo tam neni nic pravdy *13*
            • nikous22

Re: Re: Re: Re: Re: New mOon v kinech

V bravu sem to nečetla to ne,tam jsou samí keci,jako s těma naramkama,ae jako ja nwm co to tam šmelej.... *16*
  • Ahoj

Ahoj navštivte newmoonpage.blog.cz
  • NEW MOON

tak sem konečně viděla new moon ....upe božííí film ...nejvíc mě dostalo jak tam Edward citoval romea a julii to bylo kráásnéé ...nebo jak se tam začal Aro chlamat *15*
    • luida

Re: NEW MOON

Já jsem říkala kámošce, že určitě dělal klauna na poutích!!! *15* *15* *15*
    • joliett

Re: NEW MOON

jj, s tím Arem to nemělo chybu, jsem to uplně nečekala, že se tak rzochláme *1*
      • Re: Re: NEW MOON

mno jo no...rozesmálo se celé kino*1* ....to je moje nejoblíbenější část z celého filmu...vypadal jako nějakej úchyl...ale kdyby mi bylo přez 3000 let*1* ..taky by mi hráblo...
        • joliett

Re: Re: Re: NEW MOON

no přesně, úchyl jak vyšitej!
  • DVD

Ahojky, nevíte někde kdy má vyjít DVD New Moon tady u nás? Když jsem ho dala do vyhledávače tak někde píšou že 20.4.2010 nebo 24.4.2010 nebo v květnu někde až koncem června...Nevíte někdo kdy teda? *7*
    • vrtulka

Re: DVD

psala jsem do společnosti BONTONLAND která prodává CD a DVD a kde si vše většinou kupuji a odepsali mi, že předpokládaný prodej u nich je konec června *9*
      • your-darling

Re: Re: DVD

to je strašně dolouho.. *9*
        • Re: Re: Re: DVD

tj... i jsme přemejšlela, že si to přes internet obědnám z anglie ale to je bez čz titulků a angličtinu zas tak dokonale nezvládám..i když spoustu rozumim ale některý věci moc nn...
          • your-darling

Re: Re: Re: Re: DVD

to by problém nebyl..já to znám tak nějak nazpaměť i anglicky,ale ...:-(
          • Re: Re: Re: Re: DVD

To je další možnost ale rači si počkam já když se na něco dívám v ajine tak moc nerozumim většinou jen pulce vety *1*
      • Re: Re: DVD

až? to nevydržim.... *9*
  • jak to skončí???

vy tady děláte chytrý, místo abyste si to přečetli xD

jinak new moon mi z těch knížek přijde nejslabší, je strašně depresivní .. a vsadim se, že v tom filmu strašně useknou tu půlku knihy, kde není Edward xD ...
    • Re: jak to skončí???

tak to mas pravdu edwart je borec vrati se edwart ve 2 novy mesic spatky k belle? *14*
    • mrs.crash

Re: jak to skončí???

No počkej jak useknou?! (No jo..To samý bylo i z Harry Potterem - Taky tam vynechali ty nej věci xD) ale jako povíídej xDD *7*
  • twilight111

Nowinky!!!!:-D

Ahooooooooj lidičky....mno tak jsem zas něco schrastila na blog *1* ....jsou to new photenky New Moon....dobře víte že Twilight fotky fotila Vanity Fair....New Moon fotenky nafotil EW - Entertainment Weekly *1* ...tak se kuknětě Kristen a Jacob jsou na nich strááášlivánsky sexy *14* www.christinefly.blog.cz
  • Knížky - všechny díly

Zdravím, pokud by zde měl někdo zájem, mohu poslat všech pět knížek (Twilight, New moon, Eclipse, Breaking Dawn a Midnight Sun) v českém, kvalitním překladu nebo v AJ. Vše ve formátu .doc, pokud máte zájem, napište na e-mail co z toho chcete ;)...
    • vevericka

Re: Knížky - všechny díly

ahojky Quinty plosím o půlnoční slunce(Midnight Sun)... na emali plosím VeronikaP@seznam.cz... mocinky děkuji :) *3* *3* *14*
    • negri.baju

Re: Knížky - všechny díly

Midnight sun? on uz je dalsi dil? nebo to je ta knizka z Edova pohledu? *7*
      • Re: Re: Knížky - všechny díly

Midnight Sun je "příběh" z Edwardova pohledu na Twilight.
        • negri.baju

Re: Re: Re: Knížky - všechny díly

jj...vim o co jde, ale myslela jsem, ze jeste nevysel...tak prosim o zaslani Midnight Sun na maila negri.baju@seznam.cz v kamenejch obchodech ( knihkupectvi) jeste pulnocni slunce neni vid? *7*
          • mysak.kol

Re: Re: Re: Re: Knížky - všechny díly

MUSÍŠ SI TO STÁHNOUT NA ULOŽ.TO, PROTOŽE TO NENÍ PLNÁ VERZE. STEPHANIE TO NEDOPSALA, JELIKOŽ SE TO OBJEVILO NA NETU A NEBYLA Z TOHO NADŠENÁ, TAK TO DOPSÁNÍ ODLOŽILA. JE TO SMŮLA, ALE I TEN KOUSEK STAČÍ. JE TO ÚŽASNÝ, KDYŽ KONEČNĚ VÍŠ, PROČ SE V NĚKTERÝCH CHVÍLÍCH TVÁŘÍ ZROVNA TAK, JAK SE TVÁŘÍ A HLAVNĚ CO SI MYSLÍ. PERFEKTNÍ. JAKO VŽDY *3*
            • negri.baju

Re: Re: Re: Re: Re: Knížky - všechny díly

napises mi sem prosím odkaz? *4*
  • New moon znění filmu

Nevíte někdo jak to bude s dabingem New moon( čeština, původní znění, nebo titulky)?
    Mě osobně by se líbilo původní znění, nebo titulky.... Bella je nadabovaná dabře, má sympatický hlas,ale Edward? Vždyť má(díky Maxiánovi) nesympatický hlas.(aspoň pro mě) pro Edwarda bych si představovala například Libora Boučka :)
    • vrtulka

Re: New moon znění filmu

hele já bych řekla, že to bude originál s titulkama. což je nejlepší, co můžou udělat, jelikož dabing je hroznej *3*
      • crazy.girl3

Re: Re: New moon znění filmu

no jestli to bude dabovany,tak na to nejdu.je to nejhorsi dabing,jakej jsem kdy slysela
        • ane.tt

Re: Re: Re: New moon znění filmu

jojo,bude originál s titulkama...nadabovaný to spíš dávaj až na net...originál je nejlepší,tam jde slyšet fakt všechno *3*
          • zewla

Re: Re: Re: Re: New moon znění filmu

Jo jenže když je to nadabovaný tak se můžeš víc dívat na to co se tam děje a né furt čumět na titulky *3*
            • ane.tt

Re: Re: Re: Re: Re: New moon znění filmu

To je sice pravda,ale upřímně,ten dabing je naprosto děsnej *9* A hlavně ty titulky nejsou nějak složitý,nebo tam toho není nějak moc a většinou tam většině rozumíš...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit