Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • justia

NM

Jo....souhlasím...Twilight saga je úžasná...Miluju jak knížky,tak i Stmívání jako film.je to parádní...Doufám jenom,že v dalších dílech nevynechaj noc scén z knížek...To mě vždycky mrzí.... *9* *9* *9*
  • twilight111

New Moon Trailer

oooooooooo Lidičky premiéra New Moon Traileru bude už za dva dny:) víc na christinefly.blog.cz mno a mám tam i nějaké videjka:) aaaaaa já se tak těším *1* *1* *1*
  • JJ

DRSNNYYY UŽ JSOU UKAZKY Z NATAČENI Z NEW MOON..NA YOUTUBE
  • deppimpact

Dabing?

Mě se to líbí anglicky hrozně se mi líbí jak božsky edward mluví když se představuje tak to vzpadá jako kdyby se ptal je to skvělý *15* *15* *15* *15*
  • wevik

Nejlepší film

Dneska jsem viděla New moon je fakt bezvadnej nejlepší je tam Jacob *15*
    • zuza-nyje

Re: Nejlepší film

Jj Jacob je upe nejlepšííí, nejkrásnějšíí, prostě upe totálně HOOOT !!!!! TEAM JACOB 4EVER !!!!!!!!! *14*
    • xkostex

Re: Nejlepší film

ja na tom byla vcera je to fakt bozi a ten konec me dostal
  • Všechny knihy...

Ahojky.. Asi nejsp효všichni z vás nemají doma všechny knížky Twilight ságy, proto jsem dávám jednu stránku, kde si můžete všechny knížky přečíst..Je to hned v rubrikách, Stmívání - kniha online S, Nový měsíc - kniha online NM atd.. Snad mě chápete.. a ta stránka: http://zrada.pise.cz/ ..přeju hezké čtení x)
  • jojousek

Jojoušek

DNESKÁ VCHÁZÍ DO NAŠICH KIN NOVÝ MĚSÍC!!!!! JUPÍ už se nemůžu dočkat Roberta *14* *14*
  • Rozbřesk

děkuju ti moc!!!!!! *4* *4* *4* *4*
  • herec

Ahoj mám takovej dotázeček nevíte náhodou někdo jméno herce který hraje Jareda? *7* jednoho z těch vlkodlaků, kteří dovedou Bellu k Emily...je to ten co říká "mluv za sebe" když ten druhej řekne "my nekoušeme.." *3* *1* celkem by mě to zajímalo ale tady to není. No jinak Twilight Saga je faaaaaakt super... *14* knížky sice nemám a nečetla sem je ale snad se k tomu někdy dostanu... *14* *15*
    • joliett

Re: herec

Jareda hraje Bronson Pelletier

http://www.osobnosti.cz/bronson --pelletier.php *3*
    • Re: herec

ahojky bohužel newím, ale k těm knížkám se dostan jsou moc krásné...ted akorád čtu zatmění a celou tu sadu čtu už po nikoláté...:D
  • mysak.kol

dotaz??

lidičky, asi jsem blbá a něco prošvihla, ale Jakoba hraje v Novém měsíci Tayler, nebo Steven? něco se mluvilo o Stevenovi Streitovi, ale nevím.
    • Re: dotaz??

Jacoba hraje naštěstí Taylor Lautner,ale nebylo to jistý protože nevipadal tak svalnatý jak má vlkodlak vipadat tak se mluvilo o Stevenovi Streitovi ale Taylor byl deně v posilce a nakonec měl tu roli jislou:-D naštěstí:-D
      • mysak.kol

Re: Re: dotaz??

uf, to jsem ráda. Ne že by Strait nebyl fešák a sexy, ale Taylor je Jakob a jinak to nebude. Dík *1*
        • debussygirl

Re: Re: Re: dotaz??

Steven je boží líbí se mi možná i víc než Tayler ale ten je taky krásnej ....áááá já už sem z toho uplně MAGOR...já je miluju všechny *14* *1*
          • mysak.kol

Re: Re: Re: Re: dotaz??

vím, jak ti je! jsem na tom stejně. mě pak ještě trápí výčitky, že jsem jednoho zradila a druhýho upřednostnila atd.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit